Da kad igrac ostavi srce na terenu i natopi dres znojem treba takvog isparatit aplauzom i nece niko nikog pljuvat. A kad igracine igraju preko one stvari i neznaju prvom do sebe dati loptu kako treba i kad ti igraci tipa Saric predju tri igraca i oblake sutira loptu i onda se zvijzda kluba Truljevic toliko izivcira da nezna sta ce sa rukama od muke sto njemu nije dao loptu. a svi u glas prizivaju neko zajednistvo i drugarstvo stim stvarima oca svog mogu lagat pojedine navijace neLakoste je napisao/la:Ovdje je postalo moderno pljuvati klub, njegove igrace. Kritika ok, pljuvanje i vrijedjanje kluba nikada.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 04 apr 2017, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa upravo je ovo ekipa koja igra srcem.
dok god postoji i teoretska šansa, previše sam puta vidio da ekipa uzme titulu na gol razlikuBordomen je napisao/la:Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
dat sve od sebe pa šta bude....nadam se da tako i SŠ razmišlja...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Poduči nas, o, Ti, Krokodile aka Vahidine Musemiću, jedini stari i iskreni navijaču Fudbalskog Kluba Sarajevo, još iz vremena kad se igralo sa krpenim loptama. 
Ovi igraju srcem? Hvala Bogu pa pamtim bruku generacija, pa imam reper i parametar kako se igra srcem, a ko prodaje muda pod bubrege. I ti bi trebao pamtit generacije koje su igrale srcem, jer ipak pratiš FKS od '62.
Ovi igraju srcem? Hvala Bogu pa pamtim bruku generacija, pa imam reper i parametar kako se igra srcem, a ko prodaje muda pod bubrege. I ti bi trebao pamtit generacije koje su igrale srcem, jer ipak pratiš FKS od '62.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Za vas se igra srcem ako osvojis 3 boda. Ako kojim slucajem kiksas onda ekipa igra preko qrca, kasne plate, utakmica je namjestena ili se bojkotuje trener.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ove sedmice ako Nedim ne debituje za prvi tim onda, koliko god ja Čalu poštovao kao živuću legendu kluba, nema muda.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@Lakoste
Tako je, sad nam malo vrijeđaj i inteligenciju. Onaj poraz od slobode nije bio 'kojim slučajem kiks' nego tabanje. Znaš šta je kojim slučajem kiks, ona tekma na Koševu protiv kona prošle sezone kad nas uzeše 1:0. Tad im niko ništa nije rekao, jer su poginuli na terenu, i svaki put kad ostave srce na teren, velika većina im aplaudira.
Nemoj da omalovažavaš navijače FKS, nismo mi ni glupi ni retardirani, i itekako imamo oči.
Tako je, sad nam malo vrijeđaj i inteligenciju. Onaj poraz od slobode nije bio 'kojim slučajem kiks' nego tabanje. Znaš šta je kojim slučajem kiks, ona tekma na Koševu protiv kona prošle sezone kad nas uzeše 1:0. Tad im niko ništa nije rekao, jer su poginuli na terenu, i svaki put kad ostave srce na teren, velika većina im aplaudira.
Nemoj da omalovažavaš navijače FKS, nismo mi ni glupi ni retardirani, i itekako imamo oči.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ova ekipa ostavlja srce na terenu i veliku vecinu utakmica je odigrala iznad svojih mogucnosti. A vi kako hocete.
Svakog navijaca postujem sem totija, koji misli sa 2-3 godine pracenja daje za pravo da pljuje po klubu. Ok je kritikovati, biti nezadovoljan ali pljuvati po klubu je nonsens kod pojedinaca.
Svakog navijaca postujem sem totija, koji misli sa 2-3 godine pracenja daje za pravo da pljuje po klubu. Ok je kritikovati, biti nezadovoljan ali pljuvati po klubu je nonsens kod pojedinaca.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ode totti plakat jer nema postovanje najveceg pitara vremena svih. Smrc.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Do kupa uz dosta srece, liga ne.Bordomen je napisao/la:Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jagodić: Sloboda je krupan zalogaj za Sarajevo, očekujem pobjedu.
Ovo mi lici na ono kad je Barbaric prozivao male plave pa nas oprase, treba ovo isprintat i staviti igracima nek ih bar malo motivise.
Ovo mi lici na ono kad je Barbaric prozivao male plave pa nas oprase, treba ovo isprintat i staviti igracima nek ih bar malo motivise.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Evolution87
- Kontakt:
Izginite sutra i uzmite ove smradove pogane J*** im plemeAko jurnu od početka, bit će to prilika za nas. Može se desiti da „padne“ više golova nego na nedavnom susretu s „bordo“ timom.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Lakoste je potpuno u pravu nasi igraci zaista igraju srcem,oni jednostavno nemaju znanje za nesto bolje.Al.Bekic bi volio da zna bolje centrirati loptu,on zeli ali ne zna.Vidjeli smo na Tusnju sta znaci kada covjek zna,to je pokazao Said kada je usao ali covjek ne moze vise i sta da radimo.Zato je naj bolje da ih podrzimo do kraja pa sta bude.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On nije to uopste nigdje rekao, to su izmislili iz plavog tabora, nemojte se vezati za takve price.mensur55 je napisao/la:Jagodić: Sloboda je krupan zalogaj za Sarajevo, očekujem pobjedu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
mensur55 je napisao/la:Jagodić: Sloboda je krupan zalogaj za Sarajevo, očekujem pobjedu.
Ma samo ovo im pustit.
- robertkosar
- Kontakt:
Kada god su igraci ostavili srce na terenu mi smo pobjedili tu utakmicu. Ali prvo poluvrijeme se boritli trcali igrali koliko toliko, drugo poluvrijeme kao da su neki drugi igraci izasli na teren bezidejni . bezvoljni, razjedinjeni, odsutni i malokrvni. E sad sta se desilo u svlacionici to treba pitati strucni stab. Bojim se da nesto nestima u svlacionici ako postoje dvije struje tesko da ce Cala zadrzat konce u rukama. Po gestakulacijama izmedzu nasih igraca daleko je to od drugarstva i zajednistva
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Odlucio sam da ne pisem vise ovdje ali ovako yebeno legendaran post zasluzuje naklon do poda!!!joker90 je napisao/la:Gdje su ovi insajderi, dokle je kapiten sa ugovorom? Rekoše onda da ne trčimo pred rudu i psujemo mu! Hujić isto reče da ne vidi razlog zbog kojeg naša kapitenčina ne bi produžila ugovor! Piša nam po klubu i briše qrac od grb, lezba narandžasta, a pitari mu se klanjaju!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sabinho neka te.Sabinho je napisao/la:Odlucio sam da ne pisem vise ovdje ali ovako yebeno legendaran post zasluzuje naklon do poda!!!joker90 je napisao/la:Gdje su ovi insajderi, dokle je kapiten sa ugovorom? Rekoše onda da ne trčimo pred rudu i psujemo mu! Hujić isto reče da ne vidi razlog zbog kojeg naša kapitenčina ne bi produžila ugovor! Piša nam po klubu i briše qrac od grb, lezba narandžasta, a pitari mu se klanjaju!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma mislim da nisu oni ispunili njegove želje nego samo ponudili finu cifru za naše uslove, odličnu rekao bih. On realno nema želju ostajati ovdje, traži angažman vani. Ovo sve govorim jer znam par ljudi koji su mu tražili klub vani pa su upućeni. Recimo odbio je ponudu Montpelliera, jer mu je to bilo slabo plaćeno, a ta plata je za ovu što mu naši nude dobro, dobro veća.zagorski je napisao/la:Izvini sto cu ovo reci i nemoj misliti da je upuceno tebi licno,mozda si i ti dobio pogresne informacije.ReufHerco je napisao/la:Dobio je kapiten ponudu za produzenje vrhunsku, ona stoji na stolu ali on to jos ne potpisuje. Da nije bilo Cale on ne bi ni igrao, Cala je rekao da mu je on potreban i da mora igrati kakav god status imao, sto je i logicno, kad mu vec nisu uslisili niti jednu zelju daj onda makar nek igraju ovi sto su pod ugovorom.
Ali mi nesto smrdi prica da su mu ispunili sve sto je trazio i opet on nece da potpise. I jos ostaje kapiten nakon toga.
Prije ce biti da nisu u stanju da ispune njegove uslove i onda lazu i plasiraju pricu da je sve do Dulje.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, Sazg, Vanja8 i 23 gosta.