dobar siFrancescoTotti je napisao/la:Ja budala vjerovao sve do preksinoc.Bordomen je napisao/la:Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
ja se nadam da cu vjerovati i sutra navece
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dobar siFrancescoTotti je napisao/la:Ja budala vjerovao sve do preksinoc.Bordomen je napisao/la:Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
A sve znam. Konstantno zabija autogolove i onda kad se zapetlja spinuje o pravim navijačima, ali ovo mi je baš onako nonsens najblaže rečeno. Neki dan branio legende iz tog vremena danas ih niveliše sa ovim danas, a govori raji kako prate samo ovo skorašnje... Nikako ne mogu da upratim da li lupa ili spinuje kako mu naleti.FrancescoTotti je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Uporedi lik ligu sa Jajcem, selom kod Kaknja, Vitezom sa ligom gdje su igrali Dinamo, Zvezda, Partizan, Hajduk, Vojvodina... I istovremeno proziva nove generacije kako vide samo recentno. Pa daj odvadi kume.![]()
Mi nismo pravi navijaci, on zna.
Al kad se samo sjetim vremena kad je on glumio insajdera, pa onda iste takve ovdje prozivao misleci da smo zaboravili njegove provale
Pa onda sad imao stotinu postova o Saidu i tome kako ce biti potpuno spreman u drugoj polusezoni i sve nas popisat a taj isti Said popisa bas njega odigravsi nepune dvije utakmice
Evo, zanemarimo bivsu ligu. Uzimo ligu koja se igra na nivou citave BiH. Kako to da nijedna ekipa poslije rata nije uspjela a napravi ovaj niz koji ima ova ekipa? Mogu razumijeti nezadovoljstvo situacijom u klubu, i sam sam nezadovoljan. Ne mogu razumiti pljuvanje po klubu niti cu razumiti.PitarBordo je napisao/la:Uporedi lik ligu sa Jajcem, selom kod Kaknja, Vitezom sa ligom gdje su igrali Dinamo, Zvezda, Partizan, Hajduk, Vojvodina... I istovremeno proziva nove generacije kako vide samo recentno. Pa daj odvadi kume.
Da kad igrac ostavi srce na terenu i natopi dres znojem treba takvog isparatit aplauzom i nece niko nikog pljuvat. A kad igracine igraju preko one stvari i neznaju prvom do sebe dati loptu kako treba i kad ti igraci tipa Saric predju tri igraca i oblake sutira loptu i onda se zvijzda kluba Truljevic toliko izivcira da nezna sta ce sa rukama od muke sto njemu nije dao loptu. a svi u glas prizivaju neko zajednistvo i drugarstvo stim stvarima oca svog mogu lagat pojedine navijace neLakoste je napisao/la:Ovdje je postalo moderno pljuvati klub, njegove igrace. Kritika ok, pljuvanje i vrijedjanje kluba nikada.
dok god postoji i teoretska šansa, previše sam puta vidio da ekipa uzme titulu na gol razlikuBordomen je napisao/la:Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
Do kupa uz dosta srece, liga ne.Bordomen je napisao/la:Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
Izginite sutra i uzmite ove smradove pogane J*** im plemeAko jurnu od početka, bit će to prilika za nas. Može se desiti da „padne“ više golova nego na nedavnom susretu s „bordo“ timom.
On nije to uopste nigdje rekao, to su izmislili iz plavog tabora, nemojte se vezati za takve price.mensur55 je napisao/la:Jagodić: Sloboda je krupan zalogaj za Sarajevo, očekujem pobjedu.
Ovo mi lici na ono kad je Barbaric prozivao male plave pa nas oprase, treba ovo isprintat i staviti igracima nek ih bar malo motivise.
mensur55 je napisao/la:Jagodić: Sloboda je krupan zalogaj za Sarajevo, očekujem pobjedu.
Ovo mi lici na ono kad je Barbaric prozivao male plave pa nas oprase, treba ovo isprintat i staviti igracima nek ih bar malo motivise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.