A dobro logicno je da hoce vise paracrozzer je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Koliko si ti siguran u ovo? Previse ''dobro'' zvuci..crozzer je napisao/la:Sa Nedimom je ovakva situacija.
Nedim može odmah ici u Benficu za 400 hiljada eura, i plus 15-20 posto od narednog transfera....Ali je problem što naši hoće više i njega su stavili na čekanje jer kao hoće nekih bonusa more tipa kad zaigra za A repku...
A što se tice West Hama, iz Londona su poručili klubu da će dati duplo više novca samo da se priceka malo ....
To vam je prava i jedina istina.
100000 %
Klub diže samo cijenu i hoće više para, i više bonusa.Govorim jedan od bonusa je kada Nedim nastupi za A repku.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
To ako nikog ne budeš imao normala, onda povedi poluretardiranog imenjaka s PDF-a. Neka neka, a nekada smo tetovaže u inbox razmjenjivali.MortemHz je napisao/la:A izvini imenjace kasno pitas kuknjava , obecavam da cemo otici zajedno drugi put ako ne organizujemPitarBordo je napisao/la:Izrado. Kad god te čovjek pita ti s nekim drugim. Pokis'o Titam!!!!
Samo Saraj'vo.
- crozzer
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Sve to stoji u teoriji, ali brate praksa posle Gladbaha s parama, posle LP i prodaje Cimija s parama - ništa se nije uradilo - znam sad će neko reći tada je bila druga garnitura u klubu, ali ja nešto ne vidim pretjeran pomak ka nekom bolje sportskom menadžmentu, čak šta više vidim samo regresiju. And that's not even me being crnjak. Btw ignoriši Denchija, nije momak dobar.crozzer je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Provaljen si momak, mojne mi sad te dječije priče. Nije ti u redu što igrača FK Sarajevo toliko nipodaštavaš, još izmišljaš da je neko nešto rekao kad to nije, a ustvari ti "pljuješ" po klubu "pljuvanjem" po igraču tog kluba. Kontao sam da si dostojan sagovornik, a ono šiša. Mahanje.
@crozzer Sve je to okay, iako nisam upućen i ne znam koliko je tačno - ali i dalje ne vidim razloga da mali kao jedan od najvećih talenata u EVROPI ne zaigra za FK Sarajevo, barem 10 minuta negdje?
Kao naši govore da se cuva od povreda...Ja opet to i razumijem, jer ipak 800 000KM nije malo, plus uz neke dobre bonuse sasvim pristojna cifra....
Ukoliko uspijemo izboriti europu i ako prodjemo dva-tri pretkola, sasvim pristojnu ekipu možemo sklopiti od koje ocekujem trofej sljedece sezone
Pa ne znam, i ja nisam ubjedjen da će nešto pretvoriti u dobro.Mada se nadam sa nekim parama od transfera akademaca i od Europe, plus ako bi nas Tan nešto pogurao da možemo bez premca biti prvi. Ne mogu da vjerujem da smo pali pod uticaj štrumfova....Da se mene pita ako ispadnu iz kupa, dat bodove zrinjskom u ligi, i mi juriš na kup...Organski ih ne mogu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A nije majke miPitarBordo je napisao/la:To ako nikog ne budeš imao normala, onda povedi poluretardiranog imenjaka s PDF-a. Neka neka, a nekada smo tetovaže u inbox razmjenjivali.MortemHz je napisao/la:A izvini imenjace kasno pitas kuknjava , obecavam da cemo otici zajedno drugi put ako ne organizujemPitarBordo je napisao/la:Izrado. Kad god te čovjek pita ti s nekim drugim. Pokis'o Titam!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
^ i upravo sam htio spomenuti da cemo se tako prepoznati ali si me preduhitrio

DenchiNL je napisao/la:takođe vam želim da ponavljate priču kako on valja a ostali igrači nemaju pojma
PitarBordo je napisao/la:Nađi mi gdje sam ovo napisao da se izbrišem odmah s ovog foruma sa svim svojim postovima?
?PitarBordo je napisao/la: Niko me ne može ubjediti da je "gori" od Amera Bekića u navali trenutno. Ako ništa neće fulati loptu u petercu kad je sam, to je bar dokazao da ima njuh za trpanje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj PDF postao gori od Turskih serija. kuknjava

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne bi volio. Almira bi stavio na krilo a Balića na beka.Lakoste je napisao/la:Sutra bi mogla lija od prve.
I imam pitanja za tebe, nije provokacija. Da li je Husejnović do sada ispunio tvoja očekivanja, tj. nakon onih najavljivanja 'vraćanja' i pišanja onih koji nisu vjerovali u njega.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja čuo ti sutra ideš u šorcu pa makar snijeg padao cijelom Batvom.MortemHz je napisao/la:^ i upravo sam htio spomenuti da cemo se tako prepoznati ali si me preduhitrio![]()
Ja ću markerom napisati na leđima "SOLI" i među domaću raju, go do pasa naravno.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 04 apr 2017, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Svaki dan neki obracun na ovom pdf. Alcatraz je mala maca za nas 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Al brata kamernana zadao se , navija.
Lija ce vjerovatno igrati...SiouxLukavac je napisao/la:Ne bi volio. Almira bi stavio na krilo a Balića na beka.Lakoste je napisao/la:Sutra bi mogla lija od prve.
I imam pitanja za tebe, nije provokacija. Da li je Husejnović do sada ispunio tvoja očekivanja, tj. nakon onih najavljivanja 'vraćanja' i pišanja onih koji nisu vjerovali u njega.
Sto se tice Saida, kad je dosao znalo se da ce se na njega cekati do zime. Said u ovom nastavku sezone, tj. proljetni dio sto se tice statistike, solidno dva gola. Ono sto je igrao odigrao dosta korektno, cak bio najbolji. Ocekivanja su mi bila da ce imati 100-tinjak minuta vise ali splet lose srece i podloznosti njegovog tijela na te povredice ucinile svoje. I dalje vjerujem da do kraja sezone ce imati zapazenu rolu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I obavezno ovo izvaditiPitarBordo je napisao/la:Ja čuo ti sutra ideš u šorcu pa makar snijeg padao cijelom Batvom.MortemHz je napisao/la:^ i upravo sam htio spomenuti da cemo se tako prepoznati ali si me preduhitrio![]()
Ja ću markerom napisati na leđima "SOLI" i među domaću raju, go do pasa naravno.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 04 apr 2017, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
To ne znam....Ono što sam vidio je da je većina ovih naših"tuzlaka" samo spustila torbe i razgulila iz hotela...a nije ih bas maloSarajlijica1946 je napisao/la:I na terenu proslu tekmu hodajuci mrtvaci! Raspitaj se kakve kurave taslace citavu noc!staragarda je napisao/la:Opet hotel Mellain....300 km nocenje sa doručkom... Cestitke
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Htio si da nesto covjeku dokazes,a samo si sam sebe demantovao i napravio smijesnim.DenchiNL je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:takođe vam želim da ponavljate priču kako on valja a ostali igrači nemaju pojmaPitarBordo je napisao/la:Nađi mi gdje sam ovo napisao da se izbrišem odmah s ovog foruma sa svim svojim postovima??PitarBordo je napisao/la: Niko me ne može ubjediti da je "gori" od Amera Bekića u navali trenutno. Ako ništa neće fulati loptu u petercu kad je sam, to je bar dokazao da ima njuh za trpanje.?
?
E svasta ljudi moji,pa bar se koncentrisi i procitaj sa razumijevanjem sta si napisao
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Kkkdbr, PapakIzSa, StriktnoZlo i 33 gosta.