FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
^ i upravo sam htio spomenuti da cemo se tako prepoznati ali si me preduhitrio

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
DenchiNL je napisao/la:takođe vam želim da ponavljate priču kako on valja a ostali igrači nemaju pojma
PitarBordo je napisao/la:Nađi mi gdje sam ovo napisao da se izbrišem odmah s ovog foruma sa svim svojim postovima?
?PitarBordo je napisao/la: Niko me ne može ubjediti da je "gori" od Amera Bekića u navali trenutno. Ako ništa neće fulati loptu u petercu kad je sam, to je bar dokazao da ima njuh za trpanje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj PDF postao gori od Turskih serija. kuknjava

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne bi volio. Almira bi stavio na krilo a Balića na beka.Lakoste je napisao/la:Sutra bi mogla lija od prve.
I imam pitanja za tebe, nije provokacija. Da li je Husejnović do sada ispunio tvoja očekivanja, tj. nakon onih najavljivanja 'vraćanja' i pišanja onih koji nisu vjerovali u njega.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja čuo ti sutra ideš u šorcu pa makar snijeg padao cijelom Batvom.MortemHz je napisao/la:^ i upravo sam htio spomenuti da cemo se tako prepoznati ali si me preduhitrio![]()
Ja ću markerom napisati na leđima "SOLI" i među domaću raju, go do pasa naravno.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 04 apr 2017, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Svaki dan neki obracun na ovom pdf. Alcatraz je mala maca za nas 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Al brata kamernana zadao se , navija.
Lija ce vjerovatno igrati...SiouxLukavac je napisao/la:Ne bi volio. Almira bi stavio na krilo a Balića na beka.Lakoste je napisao/la:Sutra bi mogla lija od prve.
I imam pitanja za tebe, nije provokacija. Da li je Husejnović do sada ispunio tvoja očekivanja, tj. nakon onih najavljivanja 'vraćanja' i pišanja onih koji nisu vjerovali u njega.
Sto se tice Saida, kad je dosao znalo se da ce se na njega cekati do zime. Said u ovom nastavku sezone, tj. proljetni dio sto se tice statistike, solidno dva gola. Ono sto je igrao odigrao dosta korektno, cak bio najbolji. Ocekivanja su mi bila da ce imati 100-tinjak minuta vise ali splet lose srece i podloznosti njegovog tijela na te povredice ucinile svoje. I dalje vjerujem da do kraja sezone ce imati zapazenu rolu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I obavezno ovo izvaditiPitarBordo je napisao/la:Ja čuo ti sutra ideš u šorcu pa makar snijeg padao cijelom Batvom.MortemHz je napisao/la:^ i upravo sam htio spomenuti da cemo se tako prepoznati ali si me preduhitrio![]()
Ja ću markerom napisati na leđima "SOLI" i među domaću raju, go do pasa naravno.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 04 apr 2017, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
To ne znam....Ono što sam vidio je da je većina ovih naših"tuzlaka" samo spustila torbe i razgulila iz hotela...a nije ih bas maloSarajlijica1946 je napisao/la:I na terenu proslu tekmu hodajuci mrtvaci! Raspitaj se kakve kurave taslace citavu noc!staragarda je napisao/la:Opet hotel Mellain....300 km nocenje sa doručkom... Cestitke
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Htio si da nesto covjeku dokazes,a samo si sam sebe demantovao i napravio smijesnim.DenchiNL je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:takođe vam želim da ponavljate priču kako on valja a ostali igrači nemaju pojmaPitarBordo je napisao/la:Nađi mi gdje sam ovo napisao da se izbrišem odmah s ovog foruma sa svim svojim postovima??PitarBordo je napisao/la: Niko me ne može ubjediti da je "gori" od Amera Bekića u navali trenutno. Ako ništa neće fulati loptu u petercu kad je sam, to je bar dokazao da ima njuh za trpanje.?
?
E svasta ljudi moji,pa bar se koncentrisi i procitaj sa razumijevanjem sta si napisao
- ThrillerHz
- Kontakt:
a šta je demantovano?zagorski je napisao/la: Htio si da nesto covjeku dokazes,a samo si sam sebe demantovao i napravio smijesnim.
E svasta ljudi moji,pa bar se koncentrisi i procitaj sa razumijevanjem sta si napisao
normalno da nije bukvalno isto napisao ali to je govorio u biti...treba biti obrazli pa ispoštovati ili smanjiti retoriku...
ne viđoh vam argumente a silovito se mjenja tema i ispuniste par stranica zajedno s pajdom....prozivati mene, hvatati se za slamke...
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Samo bih dodao da se ne nadam pobjedi nigdje, jer zadnji igrac koji je dosao iz Slobode a valjao je bio Buco. Saida ne racunam, jer je igrao u Njemackoj...ThrillerHz je napisao/la:Sve dok budemo imali ovoliko Tuzlaka u prvih 11, ja se ne nadam pobjedi dole.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zamolit cu da se prebacis na temu Opste diskusije.staragarda je napisao/la:To ne znam....Ono što sam vidio je da je većina ovih naših"tuzlaka" samo spustila torbe i razgulila iz hotela...a nije ih bas maloSarajlijica1946 je napisao/la:I na terenu proslu tekmu hodajuci mrtvaci! Raspitaj se kakve kurave taslace citavu noc!staragarda je napisao/la:Opet hotel Mellain....300 km nocenje sa doručkom... Cestitke
![]()
...Kad su se vratili i gdje su bili samo oni znaju....Mada mislim da ce ovo biti skroz drugačija tekma od one zadnje... Ovdje Ce jedan gol presuditi
- hzzavidovici
- Kontakt:
Braćo nemam snage nešto napisati na utakmicu u nedelju, a prvi put od kad znam za sebe ne znam šta očekivati od utakmice sutra. Do sada uvijek pobjeda ali bgm sutra ne znam. Većina vidim brani stručni štab, i ja im se divim. Ali iskreno mislim da su bile loše pripreme, nemamo snage za više od 70 min, uigranost ja nastavljena. Čak njihov veliki plus, motivacija, nije bila ni u pola u zadnje dvije utakmice. Brat koji izlazi sa Sabinom neka je pozdravi.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši