FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2017, 12:20

plavousrcu je napisao/la:Podsjeca me na onaj dan kad smo ih mlatnuli.
Podsjeća jedino po vremenskim uslovima. Da smo prošli put izgubili u Mostaru, vidjeli bi do sada neviđenu harangu protiv naše uprave i kluba uopšte, sve je bilo spremno, od sudije pa dalje, ali Kjosevski nije mislio tako.

Večeras momci nakon dugo vremena nemaju toliki pritisak na sebi, prihvatićemo svaki rezultat pa i poraz, po prvi put nakon ne znam ni ja koliko mjeseci igramo utakmicu koju ne moramo pobijediti. Vidjećemo kako će ekipa odreagovati na to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 apr 2017, 12:21

Daj bekrica od prve da dominira na ovoj kaljuzi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 apr 2017, 12:24

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Podsjeca me na onaj dan kad smo ih mlatnuli.
Podsjeća jedino po vremenskim uslovima. Da smo prošli put izgubili u Mostaru, vidjeli bi do sada neviđenu harangu protiv naše uprave i kluba uopšte, sve je bilo spremno, od sudije pa dalje, ali Kjosevski nije mislio tako.

Večeras momci nakon dugo vremena nemaju toliki pritisak na sebi, prihvatićemo svaki rezultat pa i poraz, po prvi put nakon ne znam ni ja koliko mjeseci igramo utakmicu koju ne moramo pobijediti. Vidjećemo kako će ekipa odreagovati na to.
Pod pritiskom smo mi, vecim nego sto mislimo. Nama pobjeda donosi titulu, kako neces biti pod pritiskom kada znas da sa tri boda si tamo gdje nas niko nakon uvodnog dijela sezone nije vidio. Navikli smo na pritisak, bolji smo od ovih i idemo ih dobiti.

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 05 apr 2017, 12:25

grbavicka1921 je napisao/la:
scootzzZzTM87 je napisao/la:
PticaSelica1921 je napisao/la:Jutro radni narode!
Idemo da vas cujem; Ja volim Želju! Za njega sveee!!!
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
O NAPRIJED ZELJOOOOOOOO DO POBJEDEEEEEE, jutro radnici ja jedva cekam sa poslom da zavrsim :crazy: :crazy: :crazy:
..U BOJ KAD KRENEMO, SVE PRED SOBOM RUŠIMO... :bih: :bih:
ZELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRSIO!!!
:salut: :salut: :salut: :salut:
I naprijed i naprijed i naprijed da slavimo daj go daj go !!!
:salut: :salut: :salut:
U srcu nosim te ja ! 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 apr 2017, 12:27

Hajmo da ubijemo malo vrijeme do utakmice
Evo moje zelje na ljeto : Subic, Ordagic, Duljevic ( :mrgreen: ) , Tomic, Redzic, Vukotic, Stipe Markovic, Marin Galic to je to cini mi se, mozda se kasnije sjetim jos nekoga :hmmmmm: , napadaca kao zamjenu za lendrica ne vidim u ovoj ligi
Da cujem vas

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 05 apr 2017, 12:30

irfo je napisao/la:Hajmo da ubijemo malo vrijeme do utakmice
Evo moje zelje na ljeto : Subic, Ordagic, Duljevic ( :mrgreen: ) , Tomic, Redzic, Vukotic, Stipe Markovic, Marin Galic to je to cini mi se, mozda se kasnije sjetim jos nekoga :hmmmmm: , napadaca kao zamjenu za lendrica ne vidim u ovoj ligi
Da cujem vas

moja lista zelja je:
lijevi bek - Subic
umjesto Mire - Zilkic
umjesto Lendrica - Obradovic

tu su jos svakako Ordagic, Kuzmanovic, Vukotic.. koji bi bili odlicna pojacanja

zna li neko da li je Crnov otputovao sa ekipom u Mostar?
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 05 apr 2017, 12:31, ukupno mijenjano 2 puta.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 apr 2017, 12:30

Da cujem vas
Djelmic svakako dolazi, uz njega jos max. 3 igraca, nema vise kao prije po 10.igraca napolje, 10.igraca bujrum, ta prica je zavrsena, kostur ekipe imamo, dolazak Stevanovica nadomjestit ce Djelmic, ako se ko proda ili ako se nekome zahvalimo na saradnji trazit cemo adekvatne zamjene ili igrace koji ce dici igru na visi nivo, naravno Vukotic i Obradovic prva dva pika ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 apr 2017, 12:32

Osmanković, Žerić, Beširević. Plus još djece uz prvi tim.
Od "pojačanja" dovoditi samo kapitalce.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 apr 2017, 12:33

Ne bih ni ja volio neki veliki remont ali opet sve su prilike, posebno u odbrani, pitanje je hoce li kerla i boccacini ostati, bogicevic i stojanovic poznim godinama, musa posudba, vidjecemo :hmmmmm: , ako se uzmu pare za lendrica mora se odvojit za ordagica, ne smijemo takvog kapitalca promasit

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 05 apr 2017, 12:39

risingforce je napisao/la:
Da cujem vas

moja lista zelja je:
lijevi bek - Subic
umjesto Mire - Zilkic
umjesto Lendrica - Obradovic

tu su jos svakako Ordagic, Kuzmanovic, Vukotic.. koji bi bili odlicna pojacanja

zna li neko da li je Crnov otputovao sa ekipom u Mostar?
potpisujem
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Egzircir
Kontakt:

Post Postao/la Egzircir » 05 apr 2017, 12:39

Hrasno1921 je napisao/la:
Da cujem vas
Djelmic svakako dolazi, uz njega jos max. 3 igraca, nema vise kao prije po 10.igraca napolje, 10.igraca bujrum, ta prica je zavrsena, kostur ekipe imamo, dolazak Stevanovica nadomjestit ce Djelmic, ako se ko proda ili ako se nekome zahvalimo na saradnji trazit cemo adekvatne zamjene ili igrace koji ce dici igru na visi nivo, naravno Vukotic i Obradovic prva dva pika ...
Lupas ili znas ko dolazi?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 apr 2017, 12:41

Egzircir je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
Da cujem vas
Lupas ili znas ko dolazi?
Sa Djelmicem je dog. jos zimus, nista novo, niti neki bauk info. ko zna zna, za ostalu dvojicu bih volio da dodju
1921'

Egzircir
Kontakt:

Post Postao/la Egzircir » 05 apr 2017, 12:45

Sa Djelmicem nije dogovoreno i ne siri dezinformacije. Covjek nece doci u BiH, radije ce igrati za II tim gdje ima platu evropsku, a koju ovdje nece nikad imati.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 05 apr 2017, 12:46

Ne dolazi Djelmic pusti sta pise Hrasno.

Svako ko sada pocne pricu o tome ko nam dolazi lupa i laze, u jeku sezone uprava i Slavko ne rade na tome a uvijek se nađe neko od navijaca sa "provjerenim" informacijama.
- Zeljeznicar -

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 apr 2017, 12:47

Zivi bili pa vidjeli tako ste tvrdili i za Jahica ;)
1921'

Welbeck
Kontakt:

Post Postao/la Welbeck » 05 apr 2017, 12:50

Subić, Vukotić, Obradović (Ejupi) iz Osijeka istice mu ugovor na kraju sezone, msm da je trenutno drugi strijelac HNL-a. Umjesto Mire otkupiti Musin ugovor ili produziti posudbu, ili neka trampa mi njima Vecu oni nama Musu :pray: . I Dovesti onog Golmana iz Viteza strasan je, i Musi ce biti lakse. :njanjanja:
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 05 apr 2017, 12:58

Dajte ljudi kakva pojačanja iz nase lige za europski iskorak, ovo sve smjesni igraci za Europu. Ima igraca i izvan Premier League BIH.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 05 apr 2017, 12:59

Welbeck je napisao/la:Subić, Vukotić, Obradović (Ejupi) iz Osijeka istice mu ugovor na kraju sezone, msm da je trenutno drugi strijelac HNL-a. Umjesto Mire otkupiti Musin ugovor ili produziti posudbu, ili neka trampa mi njima Vecu oni nama Musu :pray: . I Dovesti onog Golmana iz Viteza strasan je, i Musi ce biti lakse. :njanjanja:

Ejupi je masina, al je nerealno da kod nas dodje..ide ili negdje vani ili u Hajduk/Rijeku.. Sto se tice Muse, jedino da produzimo posudbu, ne mozemo mi placati mjesecnu punu njegovu platu.. Nadam se da vec zaduzeni ljudi imaju u vidu neka pojacanja i da se vec obavljaju neki razgovori.. Najveca zelja mi je Zilkic, on je veliki potencijal i moze donijeti pare u klub

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 apr 2017, 12:59

Welbeck je napisao/la:Subić, Vukotić, Obradović (Ejupi) iz Osijeka istice mu ugovor na kraju sezone, msm da je trenutno drugi strijelac HNL-a. Umjesto Mire otkupiti Musin ugovor ili produziti posudbu, ili neka trampa mi njima Vecu oni nama Musu :pray: . I Dovesti onog Golmana iz Viteza strasan je, i Musi ce biti lakse. :njanjanja:
Ejupi je strasan igrac, sjeo bi Zelji bolje nego Lendric, ali je ugovorom za Osijek vezan jos dvije godine, do lipnja 2019. Platili su ga skoro pola milijuna eura, nema sanse da za tu cijenu daju ugovor na godinu dana, jos pogotovo da takvog napadaca puste besplatno. Ejupi ce negdje za 2 milijuna eura, i to samo zato jer ima 27-28 godina, inace bi dobili i preko 3.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 05 apr 2017, 12:59

Znate li ti da Musa sigurno ima vecu platu od Stevanovica kojem mi ne mozemo da ispunimo uslove ?
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar i 35 gostiju.