FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas cemo zivot dati Zeljo mora zaigrati.
A jbg, Musu mi ne plaćamo.Zenzo je napisao/la:Znate li ti da Musa sigurno ima vecu platu od Stevanovica kojem mi ne mozemo da ispunimo uslove ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Da , ali Musu ne placa Zeljeznicar, nego Istanbul, dok je na posudbiZenzo je napisao/la:Znate li ti da Musa sigurno ima vecu platu od Stevanovica kojem mi ne mozemo da ispunimo uslove ?

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Dzelmic ima zelju da se vrati, postoji sansa al otom potom, danas je najvaznija utkamica sezone zato hajmo malo o utakmiciHrasno1921 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli tako ste tvrdili i za Jahica
SRCE NA TEREN DANAS , IGRAJTE PLAVI HRABRO, DANAS MIRO ODLUCUJE.. VOLIM TE ZELJO

Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 05 apr 2017, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
..
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Transfer1312 je napisao/la:Imao je Osijek ponudu oko 2 miliona eura , i odbio i samo je pitanje vremena produženja ugovora. Zaista nemojte mi uzeti za zlo ali pojedinci ovdje igraju se previše menadžera a realnost je potpuno drugačija. Vukotić ima ugovor (treba odštetu platit) , Redžić isto tako , Ordagić ... Duljević realno ide vani sad u koji klub to samo on zna. Dolaze kao što se zna Kostić i evo sad čitam Djelmić , shvatite slobodni igrači se dovde odštete zaboravite još financijska situacija nije na tom nivou.

Momci pišu svoje želje, ne treba im zamjeriti. Realnost je sigurno mnogo drugačija od tih želja. Odštetu niti želimo niti možemo plaćati, a na tržištu uvijek ima dovoljno slobodnih (ne Slobodinih

Nama će prioritet biti napadač, moguće je i da nas Vedran napusti, čak mislim da smo zato i doveli Bobića. Ne sumnjam ja u Slavka i da Ćenan i on već sad rade na spisku naših želja za ljeto. Od Stevanovića ne treba odustati dok postoji i 1% šanse da ga zadržimo. Ipak, ako će potpisati na godinu, ja bih ga odmah pustio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Neymar11 je napisao/la:Dzelmic ima zelju da se vrati, postoji sansa al otom potom, danas je najvaznija utkamica sezone zato hajmo malo o utakmiciHrasno1921 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli tako ste tvrdili i za Jahica
SRCE NA TEREN DANAS , IGRAJTE PLAVI HRABRO, DANAS MIRO ODLUCUJE.. VOLIM TE ZELJO

Da bi se pisalo i pricalo o Djelmicu, prvo treba znati njegov status u Debrecenu i platu koju tamo prima, i ja bih svasta trpio za uslove koje on tamo ima, i da me prebacuju u B a zatim i C tim, da treniram sa juniorima, da trener ne racuna na mene i sl. tamo je na silu, sto se Debrecenu na kraju ne isplati, njemu svakako finansijski ali ne i igracki, tako da je on slobodan igrac od juna, usmeni dog. sa ljudima iz kluba svakako da postoji ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
- Kontakt:
.Virtu4l je napisao/la:Transfer1312 je napisao/la:Imao je Osijek ponudu oko 2 miliona eura , i odbio i samo je pitanje vremena produženja ugovora. Zaista nemojte mi uzeti za zlo ali pojedinci ovdje igraju se previše menadžera a realnost je potpuno drugačija. Vukotić ima ugovor (treba odštetu platit) , Redžić isto tako , Ordagić ... Duljević realno ide vani sad u koji klub to samo on zna. Dolaze kao što se zna Kostić i evo sad čitam Djelmić , shvatite slobodni igrači se dovde odštete zaboravite još financijska situacija nije na tom nivou.![]()
Momci pišu svoje želje, ne treba im zamjeriti. Realnost je sigurno mnogo drugačija od tih želja. Odštetu niti želimo niti možemo plaćati, a na tržištu uvijek ima dovoljno slobodnih (ne Slobodinih) igrača sa kojima vrijedi rizikovati.
Nama će prioritet biti napadač, moguće je i da nas Vedran napusti, čak mislim da smo zato i doveli Bobića. Ne sumnjam ja u Slavka i da Ćenan i on već sad rade na spisku naših želja za ljeto. Od Stevanovića ne treba odustati dok postoji i 1% šanse da ga zadržimo. Ipak, ako će potpisati na godinu, ja bih ga odmah pustio.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su ljudi navikli da kod nas igraci vecinom odlaze bez odstete i da vecinom imaju ugovore na godinu dana. HNL je po tom pitanju odmakao daleko, jer eto taj Osijek plati Slaven Belupu igraca 400.000 eura. Zamisli da Sloboda toliko plati za nekog igraca Mladosti recimo. Nema sanse. Tesko je dovesti igraca iz HNL-a bas zbog toga i moras imati dobre srece da pogodis kao Zrinjski s Mesanovicem koji je dosao bas iz tog Osijeka, ali je tu igrao tek godinu dana i nije se pokazao ni najmanje. U 2.HNL ima nekoliko interesantnih igraca, ali ce to vjerojatno Osijek i slicni pobrati. Meni se svidja Edin Sehic kojeg sam ove sezone ima priliku gledati dva puta i decko je sjajan.Transfer1312 je napisao/la:Kad već spominjete Ejupija odma možete pokušati i Andrijaševića![]()
![]()
Imao je Osijek ponudu oko 2 miliona eura , i odbio i samo je pitanje vremena produženja ugovora. Zaista nemojte mi uzeti za zlo ali pojedinci ovdje igraju se previše menadžera a realnost je potpuno drugačija. Vukotić ima ugovor (treba odštetu platit) , Redžić isto tako , Ordagić ... Duljević realno ide vani sad u koji klub to samo on zna. Dolaze kao što se zna Kostić i evo sad čitam Djelmić , shvatite slobodni igrači se dovde odštete zaboravite još financijska situacija nije na tom nivou.
Po meni je najvaznije da osvojimo trofej ove godine, kup je nekako realniji jer mislim da nam kone ne mogu parirati u dvije utakmice. Kada bi osvojili duplu krunu, uz ovakav sistem rada ljudi u klubu, pozitivnom atmosferom, u evropi ove godine mozemo napraviti fin iskorak. Željo je uvijek bio mamac kvalitetnim igracima, svi oni znaju da ce se lakse prodati iz Želje nego iz Radnika, Slobode ... Naravno ima igraca iz regiona koji bi vrlo rado dosli, sva ova pozitivna prica o Želji odjekuje Evropom. Imam puno povjerenje u Slavka, jer ko kod da dodje msm da ce odmah upasti u prvih 11, ne treba nam gomilanje igraca, bacanje para a nikakve koristi. Hajde Željo danas molim te .......Virtu4l je napisao/la:Transfer1312 je napisao/la:Imao je Osijek ponudu oko 2 miliona eura , i odbio i samo je pitanje vremena produženja ugovora. Zaista nemojte mi uzeti za zlo ali pojedinci ovdje igraju se previše menadžera a realnost je potpuno drugačija. Vukotić ima ugovor (treba odštetu platit) , Redžić isto tako , Ordagić ... Duljević realno ide vani sad u koji klub to samo on zna. Dolaze kao što se zna Kostić i evo sad čitam Djelmić , shvatite slobodni igrači se dovde odštete zaboravite još financijska situacija nije na tom nivou.![]()
Momci pišu svoje želje, ne treba im zamjeriti. Realnost je sigurno mnogo drugačija od tih želja. Odštetu niti želimo niti možemo plaćati, a na tržištu uvijek ima dovoljno slobodnih (ne Slobodinih) igrača sa kojima vrijedi rizikovati.
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
Bod ko munara bi nam valjo,poraz bi nas vratio opet unazadio od titule, neki spominju plitki potok, treba spustit malo loptu na zemlju nije isti zrinjski koga smo razmonitirali 0:4 treba odigrat muski borbeno jako, ne treba se dole branit a kamoli prepast mi smo ba Zeljo najveci klub u drzavi najtrofejniji tako se treba ponasati. Neka nam je sretno svima kao i braci koja dole idu . volim te zeljoHrasno1921 je napisao/la:Danas bi i bod bio ko kuca a da ne govorim pobjeda (moze ko i poraz od 4:0 prosli put) pa neka se onda komsije i HSK obracunavaju, sa druge strane ne mozemo mi biti losi koliko je Zrinjski trenutno slab i udaren, to smo dokazali dolaskom Slavke, bilo je slabijih i losijih izdanja ali ni jednom nismo poklekli.
Danas ofanzivno i ostro od prve minute i vjerujem da se domacin nebi snasao, recept kao i iz one 0:4 utakmice ...

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- plavousrcu
- Kontakt:
Glavno pitanje u transfer diskusiji je koliko smo novcano mocni. Mozemo li parirati Osijeku recimo? Dobri igraci kostaju cak i kad imaju papire. Zna li neko koliko igrac Osijeka ima mjesecno? Sve dok ne budemo u mogucnosti dobrom igracu ponuditi od sedam do deset hiljada eura neto necemo napraviti nista znacajno u Evropi.Welbeck je napisao/la:Po meni je najvaznije da osvojimo trofej ove godine, kup je nekako realniji jer mislim da nam kone ne mogu parirati u dvije utakmice. Kada bi osvojili duplu krunu, uz ovakav sistem rada ljudi u klubu, pozitivnom atmosferom, u evropi ove godine mozemo napraviti fin iskorak. Željo je uvijek bio mamac kvalitetnim igracima, svi oni znaju da ce se lakse prodati iz Želje nego iz Radnika, Slobode ... Naravno ima igraca iz regiona koji bi vrlo rado dosli, sva ova pozitivna prica o Želji odjekuje Evropom. Imam puno povjerenje u Slavka, jer ko kod da dodje msm da ce odmah upasti u prvih 11, ne treba nam gomilanje igraca, bacanje para a nikakve koristi. Hajde Željo danas molim te .......Virtu4l je napisao/la:Transfer1312 je napisao/la:Imao je Osijek ponudu oko 2 miliona eura , i odbio i samo je pitanje vremena produženja ugovora. Zaista nemojte mi uzeti za zlo ali pojedinci ovdje igraju se previše menadžera a realnost je potpuno drugačija. Vukotić ima ugovor (treba odštetu platit) , Redžić isto tako , Ordagić ... Duljević realno ide vani sad u koji klub to samo on zna. Dolaze kao što se zna Kostić i evo sad čitam Djelmić , shvatite slobodni igrači se dovde odštete zaboravite još financijska situacija nije na tom nivou.![]()
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ja se nadam da je Ćenan odavno počeo razmisljati kao sportski dir.o adekvatnim zamjenama za Miru i Ivana prije svega (ne Kostića
).
U primjerima ove dvojce navedenih je znak da je moguće "oživjeti" karijeru nekome igraču u trenutcima kada se čini da više povratka na pravi kolosjek nema. Za Miru smo znali, za njega i njegove kvalitete od Vojvodine do Seville, i nazad kad je počela karijera nizbrdo (Eibar, posudbe i šta već, neigranje), al' iskreno o Lendriću i ne baš previše osim sjajne sezone i posudbe u Zrinjskom sa 18 god i titule najbolje strijelca. Od tad mu se gubi svaki trag do dolaska u sveti dres.
Stoga, da pređem na poentu, najbolja solucija je naći igrača bez ikakvih ili minimalnih obeštećenja, i sa i bez obeštećenja ti je kocka plus i struka, al đaba ako hoće li ili neća ga krenut', sreća naša pa nas je ta "sreća" poslužila s Lendrom i Mirom.
Volim te Ljože!

U primjerima ove dvojce navedenih je znak da je moguće "oživjeti" karijeru nekome igraču u trenutcima kada se čini da više povratka na pravi kolosjek nema. Za Miru smo znali, za njega i njegove kvalitete od Vojvodine do Seville, i nazad kad je počela karijera nizbrdo (Eibar, posudbe i šta već, neigranje), al' iskreno o Lendriću i ne baš previše osim sjajne sezone i posudbe u Zrinjskom sa 18 god i titule najbolje strijelca. Od tad mu se gubi svaki trag do dolaska u sveti dres.

Stoga, da pređem na poentu, najbolja solucija je naći igrača bez ikakvih ili minimalnih obeštećenja, i sa i bez obeštećenja ti je kocka plus i struka, al đaba ako hoće li ili neća ga krenut', sreća naša pa nas je ta "sreća" poslužila s Lendrom i Mirom.
Volim te Ljože!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Osijek ove sezone ima proracun od 6 milijuna eura. Mislim da Zeljeznicar nema ni upola toliki ako se izuzme ovo s radovima na stadionu. Osijek je do prosle godine bio klub koji je vrijedilo zaobici jer nisu mogli spojiti kraj s krajom, ali su prodani madjarskim investitorima i s njima ce se kroz godinu dvije u Hrvatskoj moci financijski nositi samo Dinamo i Rijeka. Kakav kapital je stigao u klub dovoljno pokazuju rezultati.plavousrcu je napisao/la: Glavno pitanje u transfer diskusiji je koliko smo novcano mocni. Mozemo li parirati Osijeku recimo? Dobri igraci kostaju cak i kad imaju papire. Zna li neko koliko igrac Osijeka ima mjesecno? Sve dok ne budemo u mogucnosti dobrom igracu ponuditi od sedam do deset hiljada eura neto necemo napraviti nista znacajno u Evropi.
- plavousrcu
- Kontakt:
To je nas problem. Koliko god mi zelili i mastali o evropskom iskoraku dok ne dodjemo na sadasnji nivo Osijekovog proracuna ozbiljnom rezultatu u Evropi se mozemo samo nadati. Tako i za ove igrace iz Hrvatske koji su zanimljivi. Novcima se danas sve privlaci. Nadat se da cemo za par godina dostici taj Osijekov nivo, a do tada se prilikom transfera moramo uzdati u srecu koja je kucketina.Signore je napisao/la:Osijek ove sezone ima proracun od 6 milijuna eura. Mislim da Zeljeznicar nema ni upola toliki ako se izuzme ovo s radovima na stadionu. Osijek je do prosle godine bio klub koji je vrijedilo zaobici jer nisu mogli spojiti kraj s krajom, ali su prodani madjarskim investitorima i s njima ce se kroz godinu dvije u Hrvatskoj moci financijski nositi samo Dinamo i Rijeka. Kakav kapital je stigao u klub dovoljno pokazuju rezultati.plavousrcu je napisao/la: Glavno pitanje u transfer diskusiji je koliko smo novcano mocni. Mozemo li parirati Osijeku recimo? Dobri igraci kostaju cak i kad imaju papire. Zna li neko koliko igrac Osijeka ima mjesecno? Sve dok ne budemo u mogucnosti dobrom igracu ponuditi od sedam do deset hiljada eura neto necemo napraviti nista znacajno u Evropi.
mislim da Zeljo moze ovim tempom brzo stici taj proracun od neki 5-6 mil e,a razlog da vjerujem lezi u tome da mi imamo dobar prosjek gledalaca na stadionu i ako ovako nastavimo dolaze i veci sponzori,logika je da vise gledalaca vece i interesovanje za reklame,jedno za drugim ide,onda ako se poklope i rezultati,pa prodas usput nekoga i eto to je to.
- Neandertalac
- Kontakt:
Čuj 5_6 Mill €. Na drveću raste, samo ubereš.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ne uberes nego gore sto sam naveo ovim tempom moze se ostvariti.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Moze, ako se dobro probijemo u evropi 

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 37 gostiju.