pa ne znam kako možeš gledati trenera koji po tebi "nema muda" i uopšte ekipu bez Nedima u njoj...polako tamo , pazi gdje staješ , možeš zapeti i obrisati se s foruma i sve svoje postovePitarBordo je napisao/la:Neka neko javi tom Tutto sportu da je Denchi rekao da mali nema kilažu i ne može igrati za prvi tim. A i vi što lijepite ovdje linkove volite Nedima, samo Denchi voli Sarajevo.
Sjedim u leglu navijača Tuzle i mogu vam reći da su zreli da ih danas uzmemo, tj. mislim da je situacija takva da je direktno samo do naše ekipe da sebi ne da golove.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@Lakoste
Ako nas je išta razdvajalo od štrumfova sve ove godine, to je da je većina naših navijača vazda bila realna i nije zabijala glavu u pijesak (izuzećemo onaj mali period od dolaska Tana, kad su svi najavljivali pišanje po sirotinji), i to da smo se vazda znali našaliti na sopstveni račun. Ne možeš me ubijedit da ti ne oplačeš kad ti neko u raji provali nešto na naš račun, a ovdje šatro kmečiš, jer eto ima dušmana i naslađuju se. A kad treba druge yebavat u mozak i srat, to može.
Ako nas je išta razdvajalo od štrumfova sve ove godine, to je da je većina naših navijača vazda bila realna i nije zabijala glavu u pijesak (izuzećemo onaj mali period od dolaska Tana, kad su svi najavljivali pišanje po sirotinji), i to da smo se vazda znali našaliti na sopstveni račun. Ne možeš me ubijedit da ti ne oplačeš kad ti neko u raji provali nešto na naš račun, a ovdje šatro kmečiš, jer eto ima dušmana i naslađuju se. A kad treba druge yebavat u mozak i srat, to može.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Budem neki fotkić bacio dok se smjestim, prošli put mi nije htjelo upload sliku ma ni naopako.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakav je teren Bordo, napisi ako ti nije sta zahmet.PitarBordo je napisao/la:Neka neko javi tom Tutto sportu da je Denchi rekao da mali nema kilažu i ne može igrati za prvi tim. A i vi što lijepite ovdje linkove volite Nedima, samo Denchi voli Sarajevo.
Sjedim u leglu navijača Tuzle i mogu vam reći da su zreli da ih danas uzmemo, tj. mislim da je situacija takva da je direktno samo do naše ekipe da sebi ne da golove.
Poraz Slobode miriše u gradu ovdje, jedino mogu pobjediti ako mi samo sebe pobjedimo. Eto kud ćete dalje kad sam ja ubjeđen u to.
Samo Saraj'vo.
Iiii, kako je. Imamo li šanse za bod danas? 
Ne uzmemo li tri boda, sljedeći put ćeš sa mnom u Tuzlu među njihove, i to u non-incognito modu.PitarBordo je napisao/la:Budem neki fotkić bacio dok se smjestim, prošli put mi nije htjelo upload sliku ma ni naopako.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakav je teren Bordo, napisi ako ti nije sta zahmet.PitarBordo je napisao/la:Neka neko javi tom Tutto sportu da je Denchi rekao da mali nema kilažu i ne može igrati za prvi tim. A i vi što lijepite ovdje linkove volite Nedima, samo Denchi voli Sarajevo.
Poraz Slobode miriše u gradu ovdje, jedino mogu pobjediti ako mi samo sebe pobjedimo. Eto kud ćete dalje kad sam ja ubjeđen u to.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Danke, Bordo.
Razvalite ih.
Razvalite ih.
- RollingPaper
- Kontakt:
Sad ću te naćiPitarBordo je napisao/la:Neka neko javi tom Tutto sportu da je Denchi rekao da mali nema kilažu i ne može igrati za prvi tim. A i vi što lijepite ovdje linkove volite Nedima, samo Denchi voli Sarajevo.
Sarajevo: Pavlović, Hodžić, Kovačević, Mihojević, Al.Bekić, Ivetić, Rustemović, Sarić, Hebibović,Duljević,Ahmetović,
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 05 apr 2017, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' čuj "neki fotkić", ja pojma nemam odakle meni taj izraz. Utiče okolina na mene. 
Samo Saraj'vo.
Drago mi je da se Kova vraća pomalo. Može nam itekako ruke dat!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pobjedicemo, al u qurcu.DenchiNL je napisao/la:Sarajevo: Pavlović, Hodžić, Rustemović, Kovačević, Duljević, Sarić, Hebibović, Mihojević, Al.Bekić, Ahmetović, Ivetić
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Rustem, Sarić, Ivetić!
Očigledno Ćala ne želi novu tricu, čvrsta postavka..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:Sarajevo: Pavlović, Hodžić, Kovačević, Mihojević, Al.Bekić, Ivetić, Rustemović, Sarić, Hebibović,Duljević,Ahmetović,
http://startingeleven.co.uk/user-formation/178790- PitarBordo
- Kontakt:
Ako neko nema gdje gledati dat' ću mu ja moj MojaTV login, meni danas ionako ne treba. Tj. onom ko se prvi javi u PP. 
Samo Saraj'vo.
Nadam se da ćemo konačno igrat malo više okomito i po zemlji. Slijepo forsiranje dizanja lopte će mi dohakat najviše.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kovacevic-Mihojevic ??? Treba imati muda ko bik pa staviti njih dvojicu na stopera. Ivetic vjerovatno zadnji vezni, saric ili rustem desetka, depilirani na krilu. Ili depilirani na desetci, ivetic na beku a, audi aka bekic na krilu.. Cudan sastav 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Opet je vrijeme za obaranje pobjedničkog niza startajući od danas 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sviđaju mi se štoperi
Hajmo, moramo
Hajmo, moramo
esprit24 je napisao/la:Kovacevic-Mihojevic ??? Treba imati muda ko bik pa staviti njih dvojicu na stopera. Ivetic vjerovatno zadnji vezni, saric ili rustem desetka, depilirani na krilu. Ili depilirani na desetci, ivetic na beku a, audi aka bekic na krilu.. Cudan sastav
slažem se, ali ne vjerujem da je toliko lud da rustem bude 10-ka
- Evolution87
- Kontakt:
Hajde momci iznenadite nas.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska, nedimmmm1337 i 25 gostiju.