FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 05 apr 2017, 15:34

PitarBordo je napisao/la:Neka neko javi tom Tutto sportu da je Denchi rekao da mali nema kilažu i ne može igrati za prvi tim. A i vi što lijepite ovdje linkove volite Nedima, samo Denchi voli Sarajevo. :kafa:

Sjedim u leglu navijača Tuzle i mogu vam reći da su zreli da ih danas uzmemo, tj. mislim da je situacija takva da je direktno samo do naše ekipe da sebi ne da golove.
pa ne znam kako možeš gledati trenera koji po tebi "nema muda" i uopšte ekipu bez Nedima u njoj...polako tamo , pazi gdje staješ , možeš zapeti i obrisati se s foruma i sve svoje postove ;)

:wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 apr 2017, 15:37

@Lakoste
Ako nas je išta razdvajalo od štrumfova sve ove godine, to je da je većina naših navijača vazda bila realna i nije zabijala glavu u pijesak (izuzećemo onaj mali period od dolaska Tana, kad su svi najavljivali pišanje po sirotinji), i to da smo se vazda znali našaliti na sopstveni račun. Ne možeš me ubijedit da ti ne oplačeš kad ti neko u raji provali nešto na naš račun, a ovdje šatro kmečiš, jer eto ima dušmana i naslađuju se. A kad treba druge yebavat u mozak i srat, to može.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 apr 2017, 15:38

Sarajlijica1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Neka neko javi tom Tutto sportu da je Denchi rekao da mali nema kilažu i ne može igrati za prvi tim. A i vi što lijepite ovdje linkove volite Nedima, samo Denchi voli Sarajevo. :kafa:

Sjedim u leglu navijača Tuzle i mogu vam reći da su zreli da ih danas uzmemo, tj. mislim da je situacija takva da je direktno samo do naše ekipe da sebi ne da golove.
Kakav je teren Bordo, napisi ako ti nije sta zahmet. :bih:
Budem neki fotkić bacio dok se smjestim, prošli put mi nije htjelo upload sliku ma ni naopako.

Poraz Slobode miriše u gradu ovdje, jedino mogu pobjediti ako mi samo sebe pobjedimo. Eto kud ćete dalje kad sam ja ubjeđen u to. :lol:
Samo Saraj'vo.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 05 apr 2017, 15:38

Iiii, kako je. Imamo li šanse za bod danas? :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 apr 2017, 15:40

PitarBordo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:

Kakav je teren Bordo, napisi ako ti nije sta zahmet. :bih:
Budem neki fotkić bacio dok se smjestim, prošli put mi nije htjelo upload sliku ma ni naopako.

Poraz Slobode miriše u gradu ovdje, jedino mogu pobjediti ako mi samo sebe pobjedimo. Eto kud ćete dalje kad sam ja ubjeđen u to. :lol:
Ne uzmemo li tri boda, sljedeći put ćeš sa mnom u Tuzlu među njihove, i to u non-incognito modu. :twisted:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 apr 2017, 15:42

Danke, Bordo.
Razvalite ih. :opaopa:

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 05 apr 2017, 15:43

Sad ću te naći :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 apr 2017, 15:44

Sarajevo: Pavlović, Hodžić, Kovačević, Mihojević, Al.Bekić, Ivetić, Rustemović, Sarić, Hebibović,Duljević,Ahmetović,
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 05 apr 2017, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 apr 2017, 15:46

Al' čuj "neki fotkić", ja pojma nemam odakle meni taj izraz. Utiče okolina na mene. :kafa:
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 apr 2017, 15:46

Drago mi je da se Kova vraća pomalo. Može nam itekako ruke dat!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 apr 2017, 15:47

DenchiNL je napisao/la:Sarajevo: Pavlović, Hodžić, Rustemović, Kovačević, Duljević, Sarić, Hebibović, Mihojević, Al.Bekić, Ahmetović, Ivetić
Pobjedicemo, al u qurcu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 apr 2017, 15:48

Rustem, Sarić, Ivetić! :think: Očigledno Ćala ne želi novu tricu, čvrsta postavka..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 apr 2017, 15:49

DenchiNL je napisao/la:Sarajevo: Pavlović, Hodžić, Kovačević, Mihojević, Al.Bekić, Ivetić, Rustemović, Sarić, Hebibović,Duljević,Ahmetović,
slika http://startingeleven.co.uk/user-formation/178790

:hmmmmm:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 apr 2017, 15:50

Ako neko nema gdje gledati dat' ću mu ja moj MojaTV login, meni danas ionako ne treba. Tj. onom ko se prvi javi u PP. :kafa:
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 apr 2017, 15:51

Nadam se da ćemo konačno igrat malo više okomito i po zemlji. Slijepo forsiranje dizanja lopte će mi dohakat najviše.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 apr 2017, 15:51

Kovacevic-Mihojevic ??? Treba imati muda ko bik pa staviti njih dvojicu na stopera. Ivetic vjerovatno zadnji vezni, saric ili rustem desetka, depilirani na krilu. Ili depilirani na desetci, ivetic na beku a, audi aka bekic na krilu.. Cudan sastav :crazy:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 apr 2017, 15:52

Opet je vrijeme za obaranje pobjedničkog niza startajući od danas :kafa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 apr 2017, 15:52

Sviđaju mi se štoperi :salut:

Hajmo, moramo :tokralju:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 apr 2017, 15:52

esprit24 je napisao/la:Kovacevic-Mihojevic ??? Treba imati muda ko bik pa staviti njih dvojicu na stopera. Ivetic vjerovatno zadnji vezni, saric ili rustem desetka, depilirani na krilu. Ili depilirani na desetci, ivetic na beku a, audi aka bekic na krilu.. Cudan sastav :crazy:
:o :shock:

slažem se, ali ne vjerujem da je toliko lud da rustem bude 10-ka :urnebes:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 apr 2017, 15:53

Hajde momci iznenadite nas.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 15 gostiju.