neno#4 je napisao/la:Ocigledno je sve ovdje zamrlo kako je fudbalska repka igrala sinoc. Nigdje nista, jednostavno niko nista ne pise...
Mozda je i bolje ovako pa veceras kada se dobije aBd VB bice onda tu mnogo stranica da se procita i analiza.
Samo mi nije jasno kako se citavo vrijeme gura da je VB prvi favorit ove grupe. Najbolja ekipa ove grupe je Makedonija bez premca. Fali Englezima igraca to da, ali Makedonija je odigrala odlicno EP u Poljskoj i kao sto sam rekao prije par dana u tom ozracju igraju odlicno...
Pitanje kako zaustaviti Denga, kako novom igracu Caje onemoguciti skokove u napadu, bice vrlo tesko...
Ja se ne bojim Denga koliko Bonsua, jer Deng ce svakako da svoje postigne...
Imaju Britanci odlicnu ekipu, ali svakako ne nepobjedivu, nama predstavlja veliki problem neigranje Nemanje..
Sabe mi nije jasan sa odlukom, zar nije bolje da Lakiju pomogne Feliks, koji to moze puno bolje da radi, ja garantujem kad bi se Feiksu dala mogucnost da vrti pick sa Ratkom da bi to izgledalo odlicno...
Daniel Clark, Nate Reinking, Andre Sullivan su sasvim korektni igraci.....
Mislim da odluka lezi u tome kako ce odigrati nasa unutrasnja linija, vjerovatno ce Edo, Keno i Ratko da dobiju po 30 - tak minuta..
Britanija u principu rotira 7, evenutalno 8 igraca tako da nisu u prednosti tu....
Ja vjerujem u nase momke i idem da ih bodrim...Do pobjede!!!!!!
mi stvarno moramo biti protketi.kakvi god da smo,i koliko god nas fali,imali smo sansu da makar od 3 grupe,budemo bar medju one 2 drugoplasirane najbolje ekipe.ali kako,kad mi gubimo od madjarske,i onda cemo standardno zakoplikovati grupu,imace sve ekipe dosta poraza.i onda hajmo opet baraz,jel kada se sve odmota,nas ce poraz od madjarske ostaviti 3 mjestu.sta ocekujemo da cemo dobiti britaniju i makedoniju u gostima,sa ovom igrom ne,a i kad smo bolji bili dole u makedoniji nismo mogli nista