Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
Vidim da ima vas koji ste zadovoljni Pjanićevom epizodom u Juventusu (dosadašnjom), volio bih da mi neko objasni zašto je zadovoljan, možda onda i ja budem.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
da si ti men ziv i zdrav moggi skoro iz zatvora izasao.
nego, ova sezona je pokazala da on ipak nije za najvece domete
Zarathustra
Ova sezona je to pokazala tebi ili ljudima u juventusu?Moggi je napisao/la:da si ti men ziv i zdrav moggi skoro iz zatvora izasao.
Ako mislis i na juventus, mene interesuje samo jedno..ako su se ljudi prevarili, zasto on kao tolika prevara pocinje sve bitne tekme? (Kad je zdrav).Zasto ce poceti i ovu iducu, najbitniju?
A @virtual...ne znam sta si ocekivao od pjanica pa nisi zadovoljan.
Evo npr, ja sam zadovoljan samom cinjenicom da igra u najboljem klubu u drzavi i da je odmah u prvoj sezoni igrac udarne postave. Zadovoljan sam time da su uvidjeli koliko im je bitan, dobija postedu u lakim tekmama.
Ako ste vi ocekivali neka cuda u, ispostavit ce se, sezoni u kojoj cijeli tim igra prilicno blijedo, onda je do vas.
Jedan higuain, rekorder u italiji, najbolji napadac bez premca, gleda u ledja dzeki, bellotiu...a cuda radio prosle godine.
Koliko je nama kao repki bitan pjanic, ne treba ni spominjati. Kamo srece da ih imamo jos par takvih..pa bez njega nismo u stanju ni gibraltar probiti:-)
Naravno da nismo zadovoljni...da je makar odigrao sve partije na ofanzivnijoj poziciji kao na pocetku sezone bar bi imao brojke pored slabije igre (vjerujem dvocifren broj golova i asistencija)...sada kada ga vratio na njegovu poziciju organizatora igre (koja to ipak nije jer nema osiguraca DM-a pored sebe, u BiH je to Besic ili Jajalo, u Romi bio De Rossi, pa samim tim nema ni slobode u igri) statistika je po tom pitanju nikakva...pa ako ste primjetili on ne prelazi maltene pola centra...Khedira je taj koji trci u 16m, i sta Miretu ostaje nego da se orjentise na defanzivu, fakticki je on DM u Juventusu a ne Khedira...
Dakle, ocekivalo se vise od njega...ali isto tako ocekivalo se vise od komplet Juventusa...
Higuain nije impresirao, Dybala nije na nivou na kojem bi trebao biti, Bonucci i odbrana po kojoj je Juve godinama prepoznatljiv takodjer...
Ali oni tako igraju, sugavo...od pamtivijeka...samo na rezultat...tako da je i Mire postao sugav, Juventusovac pravi.
Dakle, ocekivalo se vise od njega...ali isto tako ocekivalo se vise od komplet Juventusa...
Higuain nije impresirao, Dybala nije na nivou na kojem bi trebao biti, Bonucci i odbrana po kojoj je Juve godinama prepoznatljiv takodjer...
Ali oni tako igraju, sugavo...od pamtivijeka...samo na rezultat...tako da je i Mire postao sugav, Juventusovac pravi.
Cuj ocekivalo se od Juventusa vise...bore se za tri trofeja....Higuain nije impresionirao (21 gol u ligi )...odbrana nije na nivou ....do sad primili 20 golova u sezoni sto je prosjek prijasnji sezona i samo 2 primili u Lp.....sta sve neces procitat
S druge strane Mire igra svoju igru...i samo budala moze reci da nije zadovoljan s njim...on nikad nije bio niti ce biti igrac koji pravi razliku na terenu...al je izuzetno vazan kotacic u Juventusovoj masineriji...
S druge strane Mire igra svoju igru...i samo budala moze reci da nije zadovoljan s njim...on nikad nije bio niti ce biti igrac koji pravi razliku na terenu...al je izuzetno vazan kotacic u Juventusovoj masineriji...
Higuain je debelo prebacio očekivanja jer vec sada je blizu broju golova koliko u prosjeku zabijaju napadaci Juventusa posljednjih nekoliko sezona... jos ako se na to doda znatno manja minutaza, sto zbog povreda sto zbog toga sto ga allegri nije forsirao na pocetku sezone, i jos ako se doda da je 4-5 utakmica odigrao na krilu :lol dobije se odlican dojam...
Čovjek zabio na svakoj iole bitnijoj utakmici i donosio direktne bodove...
A i Juventus rezultatski ima odlicnu sezonu... ukupno 5 poraza i 3 remija u svim takmicenjima... da mi je samo znati kakva je intelektualna gromada pisala da Juventus ima slabu sezonu...
Edit
4 remija... smetnuo sa uma da je nedavno sa napoliem odigrano nerijeseno... a uz to skoro 35 pobjeda...
Čovjek zabio na svakoj iole bitnijoj utakmici i donosio direktne bodove...
A i Juventus rezultatski ima odlicnu sezonu... ukupno 5 poraza i 3 remija u svim takmicenjima... da mi je samo znati kakva je intelektualna gromada pisala da Juventus ima slabu sezonu...
Edit
4 remija... smetnuo sa uma da je nedavno sa napoliem odigrano nerijeseno... a uz to skoro 35 pobjeda...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 09 apr 2017, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
Valjda frajer ocekuje sambu ala Roma , Napoli , Liverpool , Arsenal i ostali simpa klubovi zabavljaju narodnu masu bez trofeja ....
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić
Marotta, my badMoggi je napisao/la:da si ti men ziv i zdrav moggi skoro iz zatvora izasao.
Vidjecemo, idealan nije do sada, sa tim se slazem, ali vjerujem da ce napredovati.
Juventus nije nikad, niti ce ikad igrati lijepo za oko... bilo je par pokusaja u proslosti sa takvim vratolomijama od trenera i zavrsilo je neslavno... sutnuti i prije kraja sezone gdje nisu donijeli nijedan trofej... i zato juventus nikad nece voditi cirkusanti koji igraju za gol vise... a trofej manje.... nego takticki sigurice treneri...
Prije svega, zadovoljan sam jer se uspio ustaliti u prvih 11 Juventusa. Odigrao je 36 utakmica u svim takmičenjima, i ima na svom kontu 8 golova i 10 asistencija. Prošle sezone je u ukupno 41 odigranoj utakmica imao 12 golova i 13 asistencija čini mi se. Treba imati na umu da će odigrati još utakmica, ali isto tako treba reći da u Juventusu ima defanzivniju ulogu, al' ulogu koja dugoročno od njega može napraviti još boljeg igrača.Virtu4l je napisao/la:Vidim da ima vas koji ste zadovoljni Pjanićevom epizodom u Juventusu (dosadašnjom), volio bih da mi neko objasni zašto je zadovoljan, možda onda i ja budem.
Druga stvar, u Juventusu dobija "pobjednički mentalitet" što je vrlo važno za njega kao igrača, a i za našu reprezentaciju, što vjerujem da je najbitnije svakome ko ga prati na ovom pdf-u.
Što se mene lično tiče za prvu sezonu njegov učinak je sasvim dobar, i vjerujem da će iduće sezone Pjanić biti još bolji, da će još bolje izgledati na terenu jer je znao ove sezone u nekoliko utakmica izgledati nekako rezervisan.
Također, vidjet ćemo ga sad u ovom dvomeču protiv Barce, i te utakmice će nam reći neke stvari
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Juventus XI vs Barcelona: Buffon, Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, Pjanic, Cuadrado, Dybala, Mandzukic, Higuaín #JuveFCB
Idealna momčad sastavljena od najboljih igrača Juventusa i Barcelone ove sezone.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Pjanic Iniesta tandem 
Sad mi javio prijatelj iz bolnice, @Gefufna nije nikako dobro nakon ove informacije, trebamo se skupit da ga obiđemoMoggi je napisao/la:allegri odlucio da iznenadi sa pjanicem
Sestro, krvi vena, ja mrem. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Casperu, jesi spreman da poderes malu Barcu? 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Predasistencija 
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, Proximic, riki46, Rio12345, tuzlanskinacin i 33 gosta.