Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Virtu4l
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Virtu4l » 09 apr 2017, 07:50

Vidim da ima vas koji ste zadovoljni Pjanićevom epizodom u Juventusu (dosadašnjom), volio bih da mi neko objasni zašto je zadovoljan, možda onda i ja budem.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 09 apr 2017, 08:39

da si ti men ziv i zdrav moggi skoro iz zatvora izasao.
nego, ova sezona je pokazala da on ipak nije za najvece domete
Zarathustra

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 09 apr 2017, 09:10

Moggi je napisao/la:da si ti men ziv i zdrav moggi skoro iz zatvora izasao.
Ova sezona je to pokazala tebi ili ljudima u juventusu?
Ako mislis i na juventus, mene interesuje samo jedno..ako su se ljudi prevarili, zasto on kao tolika prevara pocinje sve bitne tekme? (Kad je zdrav).Zasto ce poceti i ovu iducu, najbitniju?

A @virtual...ne znam sta si ocekivao od pjanica pa nisi zadovoljan.
Evo npr, ja sam zadovoljan samom cinjenicom da igra u najboljem klubu u drzavi i da je odmah u prvoj sezoni igrac udarne postave. Zadovoljan sam time da su uvidjeli koliko im je bitan, dobija postedu u lakim tekmama.
Ako ste vi ocekivali neka cuda u, ispostavit ce se, sezoni u kojoj cijeli tim igra prilicno blijedo, onda je do vas.
Jedan higuain, rekorder u italiji, najbolji napadac bez premca, gleda u ledja dzeki, bellotiu...a cuda radio prosle godine.
Koliko je nama kao repki bitan pjanic, ne treba ni spominjati. Kamo srece da ih imamo jos par takvih..pa bez njega nismo u stanju ni gibraltar probiti:-)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 apr 2017, 09:12

Naravno da nismo zadovoljni...da je makar odigrao sve partije na ofanzivnijoj poziciji kao na pocetku sezone bar bi imao brojke pored slabije igre (vjerujem dvocifren broj golova i asistencija)...sada kada ga vratio na njegovu poziciju organizatora igre (koja to ipak nije jer nema osiguraca DM-a pored sebe, u BiH je to Besic ili Jajalo, u Romi bio De Rossi, pa samim tim nema ni slobode u igri) statistika je po tom pitanju nikakva...pa ako ste primjetili on ne prelazi maltene pola centra...Khedira je taj koji trci u 16m, i sta Miretu ostaje nego da se orjentise na defanzivu, fakticki je on DM u Juventusu a ne Khedira...
Dakle, ocekivalo se vise od njega...ali isto tako ocekivalo se vise od komplet Juventusa...
Higuain nije impresirao, Dybala nije na nivou na kojem bi trebao biti, Bonucci i odbrana po kojoj je Juve godinama prepoznatljiv takodjer...
Ali oni tako igraju, sugavo...od pamtivijeka...samo na rezultat...tako da je i Mire postao sugav, Juventusovac pravi.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 09 apr 2017, 10:56

Cuj ocekivalo se od Juventusa vise...bore se za tri trofeja....Higuain nije impresionirao (21 gol u ligi )...odbrana nije na nivou ....do sad primili 20 golova u sezoni sto je prosjek prijasnji sezona i samo 2 primili u Lp.....sta sve neces procitat

S druge strane Mire igra svoju igru...i samo budala moze reci da nije zadovoljan s njim...on nikad nije bio niti ce biti igrac koji pravi razliku na terenu...al je izuzetno vazan kotacic u Juventusovoj masineriji...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 09 apr 2017, 11:02

Higuain je debelo prebacio očekivanja jer vec sada je blizu broju golova koliko u prosjeku zabijaju napadaci Juventusa posljednjih nekoliko sezona... jos ako se na to doda znatno manja minutaza, sto zbog povreda sto zbog toga sto ga allegri nije forsirao na pocetku sezone, i jos ako se doda da je 4-5 utakmica odigrao na krilu :lol dobije se odlican dojam...
Čovjek zabio na svakoj iole bitnijoj utakmici i donosio direktne bodove...
A i Juventus rezultatski ima odlicnu sezonu... ukupno 5 poraza i 3 remija u svim takmicenjima... da mi je samo znati kakva je intelektualna gromada pisala da Juventus ima slabu sezonu...
Edit
4 remija... smetnuo sa uma da je nedavno sa napoliem odigrano nerijeseno... a uz to skoro 35 pobjeda...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 09 apr 2017, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 09 apr 2017, 11:04

Valjda frajer ocekuje sambu ala Roma , Napoli , Liverpool , Arsenal i ostali simpa klubovi zabavljaju narodnu masu bez trofeja ....

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Goalgetter » 09 apr 2017, 11:18

Moggi je napisao/la:da si ti men ziv i zdrav moggi skoro iz zatvora izasao.
Marotta, my bad :D

Vidjecemo, idealan nije do sada, sa tim se slazem, ali vjerujem da ce napredovati.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 09 apr 2017, 11:20

Juventus nije nikad, niti ce ikad igrati lijepo za oko... bilo je par pokusaja u proslosti sa takvim vratolomijama od trenera i zavrsilo je neslavno... sutnuti i prije kraja sezone gdje nisu donijeli nijedan trofej... i zato juventus nikad nece voditi cirkusanti koji igraju za gol vise... a trofej manje.... nego takticki sigurice treneri...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 09 apr 2017, 12:26

http://sportsport.ba/ino_fudbal/moratta ... usu/232131

Cek sad ce se strucnjaci s foruma javit...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 apr 2017, 12:47

Virtu4l je napisao/la:Vidim da ima vas koji ste zadovoljni Pjanićevom epizodom u Juventusu (dosadašnjom), volio bih da mi neko objasni zašto je zadovoljan, možda onda i ja budem.
Prije svega, zadovoljan sam jer se uspio ustaliti u prvih 11 Juventusa. Odigrao je 36 utakmica u svim takmičenjima, i ima na svom kontu 8 golova i 10 asistencija. Prošle sezone je u ukupno 41 odigranoj utakmica imao 12 golova i 13 asistencija čini mi se. Treba imati na umu da će odigrati još utakmica, ali isto tako treba reći da u Juventusu ima defanzivniju ulogu, al' ulogu koja dugoročno od njega može napraviti još boljeg igrača.

Druga stvar, u Juventusu dobija "pobjednički mentalitet" što je vrlo važno za njega kao igrača, a i za našu reprezentaciju, što vjerujem da je najbitnije svakome ko ga prati na ovom pdf-u.

Što se mene lično tiče za prvu sezonu njegov učinak je sasvim dobar, i vjerujem da će iduće sezone Pjanić biti još bolji, da će još bolje izgledati na terenu jer je znao ove sezone u nekoliko utakmica izgledati nekako rezervisan.

Također, vidjet ćemo ga sad u ovom dvomeču protiv Barce, i te utakmice će nam reći neke stvari :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 11 apr 2017, 19:35

Eh, da ga vidimo večeras...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 apr 2017, 19:36

Juventus XI vs Barcelona: Buffon, Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, Pjanic, Cuadrado, Dybala, Mandzukic, Higuaín #JuveFCB

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 11 apr 2017, 19:46

Idealna momčad sastavljena od najboljih igrača Juventusa i Barcelone ove sezone.

slika
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 11 apr 2017, 19:50

Pjanic Iniesta tandem :ljepota:

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 11 apr 2017, 19:51

allegri odlucio da iznenadi sa pjanicem
Zarathustra

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 apr 2017, 19:55

Moggi je napisao/la:allegri odlucio da iznenadi sa pjanicem
Sad mi javio prijatelj iz bolnice, @Gefufna nije nikako dobro nakon ove informacije, trebamo se skupit da ga obiđemo

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 apr 2017, 20:00

Sestro, krvi vena, ja mrem. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 apr 2017, 20:45

Casperu, jesi spreman da poderes malu Barcu? :bih:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 11 apr 2017, 21:08

Predasistencija :bih:
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, riki46, Rio12345, tuzlanskinacin i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []