Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ova liga 12 je pun pogodak! Svako kolo derbi utakmica. Bice ovdje jos svega do zadnje utakmice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Derbi je u subotu.

Evolve je napisao/la:Od trojca na vrhu Sarajevo je najmanje pokazalo u medjusobnim duelima. Vidjet cemo do kraja sta ce biti, pitat ce se i Slobode, Radnika i Krupe do kraja, i vrlo vjerojatno ce se tu lomiti prvenstvo. Dosta tvrdi su ti medjusobni dueli, malo se realno riskira, i za ocekivat je dosta podijela bodova medjusobno.
Šta je pokazalo
Sarajevo - Zrinjski
2:0 Koševo
1:0 Mostar
0:0 Koševo
Sarajevo - Željezničar
1:1 Grbavica
Zrinjski - Željezničar
0:1 Grbavica
0:4 Mostar
0:0 Mostar
6 bodova Sarajevo u 5 utakmica
Zrinjski 8 bodova u 6 utakmica
Željeznicar 6 bodova u 5 utakmica
U ovim tromečima Željezničar i Sarajevo imaju igrati još jednu utakmicu, tako da Sarajevo može do 9 bodova, ali eto vidjet ćemo, fali ta još jedna utakmica, pa možeš nešto reći
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Brisite ovo vidjet ce @pitarbordo pa me opet zayebavatarelinho je napisao/la:Derbi je u subotu.![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- tuzlak1987
- Kontakt:
E to sam fulao, svako kolo jedna ili dvije ekipe budu pobjednici kola, mozda nakon te utakmice bude potpuno drugo stanje i Zeljeznicar bude gubitnik kola sto baca Sarajevo u 50-50 trku za tituluFrancescoTotti je napisao/la: Odlican osvrt. Dodao bih samo da je derbi u nedjelju biti ili ne biti za Sarajevo. Ako dobijemo ubacujemo se u direktnu trku, ako izgubimo mislim da cemo se morati pomiriti sa trecim mjestom ove sezone.
- hskzmostar
- Kontakt:
Na Kosevu veceras koliko ljudi?MCMXLVI je napisao/la:Ova liga 12 je pun pogodak! Svako kolo derbi utakmica. Bice ovdje jos svega do zadnje utakmice.
Liga 12 je super jos da je tu Siroki umijesto Krupe imali bi jos jace utakmice!
Iduce kolo ako Sarajevo izgubi definitivno nema sanse za povratak ode Zeljo na +6 zato ocekujem antinogomet i x.
Na kladionici ce x biti 1.25 kvota
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ma ne valja ništa, meni glupo što će na kraju Široki imati više bodova od KrupeMCMXLVI je napisao/la:Ova liga 12 je pun pogodak! Svako kolo derbi utakmica. Bice ovdje jos svega do zadnje utakmice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zapad oko 5 , istok takodjer 4-5, i sjever 3.hskzmostar je napisao/la:Na Kosevu veceras koliko ljudi?MCMXLVI je napisao/la:Ova liga 12 je pun pogodak! Svako kolo derbi utakmica. Bice ovdje jos svega do zadnje utakmice.
Liga 12 je super jos da je tu Siroki umijesto Krupe imali bi jos jace utakmice!
Iduce kolo ako Sarajevo izgubi definitivno nema sanse za povratak ode Zeljo na +6 zato ocekujem antinogomet i x.
Na kladionici ce x biti 1.25 kvota
10-12 milja otprilike.
- ElCartel11
- Kontakt:
I onda kone dodju i pricaju kako imaju vise navijaca. Mene bi bilo stid, ali sta znaju oni za stid. Definitvno je veceras odrzano jedno jako kvalitetno i poucno predavanje o navijanju pa neka uce.FrancescoTotti je napisao/la:Ono kad skupis preko 10 milja ljudi na jednoj obicnoj premijerligaskoj utakmici, niti je derbi, niti otvaras neke tribine, niti dolazis na stadion nakon dvije godine nekakvog bojkota...![]()
HordeZla opet postavljaju standarde!!
I nabijaju komplekse naravno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Koreografije Hordi su pojam i zadaca jos strumfovima i naucna fantastika,kad se sjetim one koreo zelene sa zmijama hahahah
Placat ce te vi tu naucnu fantastiku u ka em ovima savezu hahahzagor1987 je napisao/la:Koreografije Hordi su pojam i zadaca jos strumfovima i naucna fantastika,kad se sjetim one koreo zelene sa zmijama hahahah
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Evolve
- Kontakt:
Osvrnuo sam se na Ligu za prvaka, ne od pocetka prvenstva. Ima jos dugo do kraja, puno utakmica, jos imate Kup. Uzasno tesko do kraja. Vidjet cemo.BelminM23 je napisao/la:Evolve je napisao/la:Od trojca na vrhu Sarajevo je najmanje pokazalo u medjusobnim duelima. Vidjet cemo do kraja sta ce biti, pitat ce se i Slobode, Radnika i Krupe do kraja, i vrlo vjerojatno ce se tu lomiti prvenstvo. Dosta tvrdi su ti medjusobni dueli, malo se realno riskira, i za ocekivat je dosta podijela bodova medjusobno.
Šta je pokazalo
Sarajevo - Zrinjski
2:0 Koševo
1:0 Mostar
Sarajevo - Željezničar
1:1 Grbavica
Zrinjski - Željezničar
0:1 Grbavica
0:4 Mostar
0:0 Mostar
6 bodova Sarajevo u 5 utakmica
Zrinjski 8 bodova u 6 utakmica
Željeznicar 6 bodova u 5 utakmica
U ovim tromečima Željezničar i Sarajevo imaju igrati još jednu utakmicu, tako da Sarajevo može do 9 bodova, ali eto vidjet ćemo, fali ta još jedna utakmica, pa možeš nešto reći
NK Široki Brijeg
- hskzmostar
- Kontakt:
Hoce navijaci Sarajeva dobiti citavu novu tribinu na Grbavici kao gosti?
Joj ako podju gubiti sto ce stolice da lete
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Zamisli da je umjesto Krupe i Radnika, Siroki i Borac. Uhh...hskzmostar je napisao/la: Liga 12 je super jos da je tu Siroki umijesto Krupe imali bi jos jace utakmice!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pricam o koreografijama a ne bakljadama ubleho sjedi 1 pali ste ovu godinu.sajo10 je napisao/la:Placat ce te vi tu naucnu fantastiku u ka em ovima savezu hahahzagor1987 je napisao/la:Koreografije Hordi su pojam i zadaca jos strumfovima i naucna fantastika,kad se sjetim one koreo zelene sa zmijama hahahah![]()
Samo nemojte da bude kao nakon prošlog derbija "Manijaci očitali lekciju Hordama", "Sjever nikad gori"ElCartel11 je napisao/la:I onda kone dodju i pricaju kako imaju vise navijaca. Mene bi bilo stid, ali sta znaju oni za stid. Definitvno je veceras odrzano jedno jako kvalitetno i poucno predavanje o navijanju pa neka uce.FrancescoTotti je napisao/la:Ono kad skupis preko 10 milja ljudi na jednoj obicnoj premijerligaskoj utakmici, niti je derbi, niti otvaras neke tribine, niti dolazis na stadion nakon dvije godine nekakvog bojkota...![]()
HordeZla opet postavljaju standarde!!
I nabijaju komplekse naravno
Kad smo već kod zadnjeg derbija

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobiće karinu, 5% će dobitihskzmostar je napisao/la:Hoce navijaci Sarajeva dobiti citavu novu tribinu na Grbavici kao gosti?![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako nam date onih jadnih milju karata sumnjam da cete i vi dobit priliku da ovako napunite jug koseva.Raonffa je napisao/la: Samo nemojte da bude kao nakon prošlog derbija "Manijaci očitali lekciju Hordama", "Sjever nikad gori"![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.