Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evolve
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evolve » 09 apr 2017, 22:03

BelminM23 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Od trojca na vrhu Sarajevo je najmanje pokazalo u medjusobnim duelima. Vidjet cemo do kraja sta ce biti, pitat ce se i Slobode, Radnika i Krupe do kraja, i vrlo vjerojatno ce se tu lomiti prvenstvo. Dosta tvrdi su ti medjusobni dueli, malo se realno riskira, i za ocekivat je dosta podijela bodova medjusobno.

Šta je pokazalo

Sarajevo - Zrinjski

2:0 Koševo
1:0 Mostar
0:0 Koševo

Sarajevo - Željezničar

1:1 Grbavica
0:0 Koševo

Zrinjski - Željezničar

0:1 Grbavica
0:4 Mostar
0:0 Mostar

6 bodova Sarajevo u 5 utakmica
Zrinjski 8 bodova u 6 utakmica
Željeznicar 6 bodova u 5 utakmica

U ovim tromečima Željezničar i Sarajevo imaju igrati još jednu utakmicu, tako da Sarajevo može do 9 bodova, ali eto vidjet ćemo, fali ta još jedna utakmica, pa možeš nešto reći
Osvrnuo sam se na Ligu za prvaka, ne od pocetka prvenstva. Ima jos dugo do kraja, puno utakmica, jos imate Kup. Uzasno tesko do kraja. Vidjet cemo.
NK Široki Brijeg

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 09 apr 2017, 22:06

Hoce navijaci Sarajeva dobiti citavu novu tribinu na Grbavici kao gosti? :hmmmmm:
Joj ako podju gubiti sto ce stolice da lete :rol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 apr 2017, 22:08

hskzmostar je napisao/la: Liga 12 je super jos da je tu Siroki umijesto Krupe imali bi jos jace utakmice!
Zamisli da je umjesto Krupe i Radnika, Siroki i Borac. Uhh... :bale:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 apr 2017, 22:08

sajo10 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Koreografije Hordi su pojam i zadaca jos strumfovima i naucna fantastika,kad se sjetim one koreo zelene sa zmijama hahahah
Placat ce te vi tu naucnu fantastiku u ka em ovima savezu hahah :lol: :lol:
Pricam o koreografijama a ne bakljadama ubleho sjedi 1 pali ste ovu godinu.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 09 apr 2017, 22:10

Kada je na programu slavna emisija?
Igraj Široki ti si najbolji!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 apr 2017, 22:12

ElCartel11 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ono kad skupis preko 10 milja ljudi na jednoj obicnoj premijerligaskoj utakmici, niti je derbi, niti otvaras neke tribine, niti dolazis na stadion nakon dvije godine nekakvog bojkota... :bih:

HordeZla opet postavljaju standarde!!
I nabijaju komplekse naravno :)
I onda kone dodju i pricaju kako imaju vise navijaca. Mene bi bilo stid, ali sta znaju oni za stid. Definitvno je veceras odrzano jedno jako kvalitetno i poucno predavanje o navijanju pa neka uce.
Samo nemojte da bude kao nakon prošlog derbija "Manijaci očitali lekciju Hordama", "Sjever nikad gori" :urnebes:

Kad smo već kod zadnjeg derbija :kafa:

slika
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 09 apr 2017, 22:12

hskzmostar je napisao/la:Hoce navijaci Sarajeva dobiti citavu novu tribinu na Grbavici kao gosti? :hmmmmm:
Dobiće karinu, 5% će dobiti :nene: :nene: :nene:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 apr 2017, 22:15

Raonffa je napisao/la: Samo nemojte da bude kao nakon prošlog derbija "Manijaci očitali lekciju Hordama", "Sjever nikad gori" :urnebes:
Ako nam date onih jadnih milju karata sumnjam da cete i vi dobit priliku da ovako napunite jug koseva.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 apr 2017, 22:15

ČUJ NIJE DERBI :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :urnebes: :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 apr 2017, 22:18

FrancescoTotti je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Samo nemojte da bude kao nakon prošlog derbija "Manijaci očitali lekciju Hordama", "Sjever nikad gori" :urnebes:
Ako nam date onih jadnih milju karata sumnjam da cete i vi dobit priliku da ovako napunite jug koseva.
Ma nagurate se vi na 2k vazda :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 09 apr 2017, 22:21

Znaci Zeljo bjezi Sarajevu 3 boda pred derbi, a Zrinji jedan. Sl kolo vjeciti a Zrinja sa Radnikom koji je zakonplikovao cetvrtu poziciju porazom od Slobode. Bordo momci ako hoce titulu moraju dobiti sledeci mec.
A vidite ovo molim vas dobije li Sarajrvo Zelju, a Zrinja odigra x sa Radnikom sva tri kluba bi imala po 51 bod :kafa:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 apr 2017, 22:26

hskzmostar je napisao/la:Hoce navijaci Sarajeva dobiti citavu novu tribinu na Grbavici kao gosti? :hmmmmm:
Dobit ce koliko dobijete i vi, dio tribine namjenjen za gostujuce navijace, ni manje ni vise, sve po zakonu :D. Ne prima Grbavica 35 000 da im se dodjeli tribina od 5.500 sjedecih mjesta. Mozda se samo pojaca za slovo O na sjeveru, a Istok mogu samo gledati ali krociti na njega JOK!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 09 apr 2017, 22:31

Ja sam rekao na početku da prvaka neće odlučiti utakmice između Želje, Sarajeva i Zrinjskog nego njihove protiv Slobode, Krupe i Radnika. Prva tri kluba će vjerovatno između sebe odigrati najviše puta neriješeno, a najbitnije je koliko bodova će uzeti od tri preostala kluba, i baš ta tri kluba će odlučiti prvaka. Sto se večeras tiče mislim da je Zrinjski bio dosta bolji, ne po šansama nego po igri, puno su organizovanija ekipa i prema naprijed i nazad, Sarajevo stihijski sve nešto. Penal je bio, čist ko suza, iako sam viđao penale i za manje i ne penale za više od ovoga. Dobro suđenje, samo bi ja kod onog nasrtaja ekipe Zrinjskog dao crveni onom majmunu da mi je sin. Koreografija HZ je jedna od najboljih poslija rata pa na ovamo, pirotehnika isto tako, atmosfera za čistu desetku kao i posjeta. Možda nam ipak liga ide naprijed?

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 09 apr 2017, 22:35

ElCartel11 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ono kad skupis preko 10 milja ljudi na jednoj obicnoj premijerligaskoj utakmici, niti je derbi, niti otvaras neke tribine, niti dolazis na stadion nakon dvije godine nekakvog bojkota... :bih:

HordeZla opet postavljaju standarde!!
I nabijaju komplekse naravno :)
I onda kone dodju i pricaju kako imaju vise navijaca. Mene bi bilo stid, ali sta znaju oni za stid. Definitvno je veceras odrzano jedno jako kvalitetno i poucno predavanje o navijanju pa neka uce.
Naravno da imamo vise navijaca, tome u prilog govori prosjek posjeta ove sezone, prethodne, kao i gotovo svih ostalih.
Životni saputnik! 1921

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 apr 2017, 22:39

Ma imali smo mi vise dobrih koreografija ni jedna koreo od strumfova nije ni priblizna nasim koreografijama jednostavno nisu taj nivo

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 09 apr 2017, 22:43

Ovo vam je prva koreo da lici na nesto, ne uzbudjujte se.
Životni saputnik! 1921

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 apr 2017, 22:45

Jel Željo dobio kakve kazne za onu bakljadu na otvaranju istočne tribine?
Ma koliko prelijepo izgledalo, to dosad nije prolazilo nekažnjeno, samo me zanima koliko.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 apr 2017, 22:53

Zna li neko da li je tacna informacija da ce derbi biti pomjeren za 22. april?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 apr 2017, 22:55

HordasOdMalena je napisao/la:Zna li neko da li je tacna informacija da ce derbi biti pomjeren za 22. april?
Nema šanse, otkud ti to? :D

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 apr 2017, 22:59

Raonffa je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:Zna li neko da li je tacna informacija da ce derbi biti pomjeren za 22. april?
Nema šanse, otkud ti to? :D
Rece mi jedan lik iz organizacije da ce biti najvjerovatnije pomjeren zbog ovih radova pored stadiona.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.