FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 10 apr 2017, 18:36

58

I svi navijamo za adu i thrillera :pray:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 18:38

slika

Sad bi trebalo da je dobro. Moje isprike, ipak imam stvarni posao vjerovali ili ne, ovo na pauzicama čačkam. :D
Samo Saraj'vo.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 10 apr 2017, 18:39

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 18:42

escobarpablo je napisao/la:http://www.****.ba/sport/nogomet/fk-sarajevo-uskoro-gradi-vlastiti-stadion-kapaciteta-do-15000-mjesta/259262
r.a.d.i.o.s.a.r.a.j.e.v.o
WOW PRVI PUT OVA PRIČA................. Not. :kafa:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 18:42

Po njegovim riječima, na današnjem sastanku predstavnici FK Sarajevo su JASNO iskazali zainteresovanost da grade vlastiti stadion koji bi bio kapaciteta do 15.000 mjesta, odnosno jednu savremenu “Bordo arenu” na novoj lokaciji.

Članovi Uprave Bordo kluba, na današnjem sastanku su iznijeli projekat da bi izgradnja novog stadiona trebala zadovoljiti sve potrebe FK Sarajeva, a sve na fonu propisa FIFA-e I UEFA-e.

“FK Sarajevo je iskazalo svoju zainteresovanost oko cjelokupnog projekta rekonstrukcije stadiona “Asim Ferhatović Hase". Međutim, da li će to biti rekonstrukcija postojećeg stadiona ili će se tražiti nova lokacija na kojoj ćemo početi igradnju vlastitog stadiona - uskoro će se znati”, istakao je za ****.ba Elvir Krajina, član Odbora direktora FK Sarajevo.

Podsjećamo, predsjednik Skupštine FK Sarajevo Valentin Ilievski izjavio je nedavno za zvanični internet portal tima da svaki klub na svijetu sanja da ima vlastiti stadion, istaknuvši da ni neki od najvećih svjetskih stadiona nisu u vlasništvu svojih klubova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 apr 2017, 18:44

Muhamede, pobijediš li, tačno ću ti slomit godišnju i razbucat dres. :lol:

@Morto
Da nam nije malo 15K? :shifty:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 apr 2017, 18:46

PitarBordo je napisao/la:
escobarpablo je napisao/la:http://www.****.ba/sport/nogomet/fk-sarajevo-uskoro-gradi-vlastiti-stadion-kapaciteta-do-15000-mjesta/259262
Prvi put je ovako iz kluba receno bez okolisanja.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 apr 2017, 18:47

Ja te gluposti za stadion necu vise ni da citam. :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 18:48

uNbx je napisao/la:Muhamede, pobijediš li, tačno ću ti slomit godišnju i razbucat dres. :lol:

@Morto
Super za Europu. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 18:49

FrancescoTotti je napisao/la:
Prvi put je ovako iz kluba receno bez okolisanja.
Ne vidim nikakvu razliku između ovog i Kusturice oko stadiona recimo. Što kaže brat iznad ni ne čitam više kad vidim naslov da sadrži "FK Sarajevo" i "stadion".

Na kraju krajeva ni Kamp nije završen, ni u pola, a šatro se priča i o stadionu, samo treba da se i to šatro započne i dođe do stadija kao Kamp.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 18:51

MortemHz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Muhamede, pobijediš li, tačno ću ti slomit godišnju i razbucat dres. :lol:

@Morto
Super za Europu. :kafa:
Super za domaće, za Evropu, ako će se ista igrati kako treba (barem do playoffa) može se uvijek napuniti 20-30k, osim ako ne planiramo vječno igrati stočetrdesetsedmo pretkolo kad god izađemo u Evropu.
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 apr 2017, 18:54

Ne znam, meni ovo fino zvuci i ne baca mi na ublehasku.
Nasi su fino n sastanku sa opcinom rekli da zele lokaciju za stadion, sumnjam da je to kusturica ikad uradio..

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 10 apr 2017, 18:54

U Engleskoj olimpijske igre-automatski stadion doniran/poklonjen West Ham Unitedu. U Sarajevu olimpijske igre bile prije 35 godina, stadion nije u vlasništvu kluba koji ga održava i čije ime piše na stolicama. Dobrodošli na Balkan, dobrodošli u BiH.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 apr 2017, 18:58

Ja maštam o 20K, to bi po meni optimum bilo, jer se nadam da ćemo jednog dana imati konstantu i da ovi uspavani posjetitelji neće imat razloga da ne dolaze češće na stadion. X je primjera kako nam malo fali da imamo zavidnu posjetu, a nećemo valjda vječno tavorit i oscilirat. Ako se bude ozbiljno razmišljalo o pravljenju stadiona, sve ispod 20K je glupost. Preko 25k je isto glupost.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 18:58

FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam, meni ovo fino zvuci i ne baca mi na ublehasku.
Nasi su fino n sastanku sa opcinom rekli da zele lokaciju za stadion, sumnjam da je to kusturica ikad uradio..
Naravno da fino zvuči "želimo naš stadion da gradimo"... Ali gledajmo realno - šta je sa Kampom prije svega? Je li to to? Ili ulazimo da gradimo i stadion od 15.000 mjesta dinamikom kojom je kamp rađen? Koji je trenutno brat-bratu uvrhglave na 40%.

Iskreno ova priča je prežvakana, i Kusturica i oni prije njega su imali X sastanaka sa Općinom i ovakvih i onakvih prijedloga i zahtjeva bilo u zadnjih 20 godina.

Dok ne vidim kupljeno zemljište i konačan render stadiona ispred na tabli, ne vidim razloga da vjerujem ovima kad nisam ni Kusturici vjerovao što se tiče stadiona, to da je tako "lako" eto ne bi ga ovi prije barem započeli kao što su kamp započeli pa makar da se ugrade.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 19:00

uNbx je napisao/la:Ja maštam o 20K, to bi po meni optimum bilo, jer se nadam da ćemo jednog dana imati konstantu i da ovi uspavani posjetitelji neće imat razloga da ne dolaze češće na stadion. X je primjera kako nam malo fali da imamo zavidnu posjetu, a nećemo valjda vječno tavorit i oscilirat. Ako se bude ozbiljno razmišljalo o pravljenju stadiona, sve ispod 20K je glupost. Preko 25k je isto glupost.
Glede kapaciteta ja sanjarim o 22k.

Istok: 8.000
Zapad: 7.000
Sjever: 4.000
Jug: 3.000
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 apr 2017, 19:02

FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam, meni ovo fino zvuci i ne baca mi na ublehasku.
Naravno da fino zvuči "želimo naš stadion da gradimo"... Ali gledajmo realno - šta je sa Kampom prije svega? Je li to to? Ili ulazimo da gradimo i stadion od 15.000 mjesta dinamikom kojom je kamp rađen? Koji je trenutno brat-bratu uvrhglave na 40%.

Iskreno ova priča je prežvakana, i Kusturica i oni prije njega su imali X sastanaka sa Općinom i ovakvih i onakvih prijedloga i zahtjeva bilo u zadnjih 20 godina.

Dok ne vidim kupljeno zemljište i konačan render stadiona ispred na tabli, ne vidim razloga da vjerujem ovima kad nisam ni Kusturici vjerovao što se tiče stadiona, to da je tako "lako" eto ne bi ga ovi prije barem započeli kao što su kamp započeli pa makar da se ugrade.
eđutim, da li će to biti rekonstrukcija postojećeg stadiona ili će se tražiti nova lokacija na kojoj ćemo početi igradnju vlastitog stadiona - uskoro će se znati”
Valjda prenesu i nama pa da i mi znamo.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 10 apr 2017, 19:04

uNbx je napisao/la:Ja maštam o 20K, to bi po meni optimum bilo, jer se nadam da ćemo jednog dana imati konstantu i da ovi uspavani posjetitelji neće imat razloga da ne dolaze češće na stadion. X je primjera kako nam malo fali da imamo zavidnu posjetu, a nećemo valjda vječno tavorit i oscilirat. Ako se bude ozbiljno razmišljalo o pravljenju stadiona, sve ispod 20K je glupost. Preko 25k je isto glupost.
Glede kapaciteta ja sanjarim o 22k.

Istok: 8.000
Zapad: 7.000
Sjever: 4.000
Jug: 3.000
20k je idealno. 15 nije loše, ali ima dosta tekmi kad bude i preko. Onaj derbi kad je bilo 0 0 prije dvije godine, bilo 22k. 20 mjera!!

Nadam se da cemo do 2020 imat stadion
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 19:06

Ništa, ali ništa trenutno ne ukazuje da će FKS u slijedećih 10 godina dobiti bolji stadion od trenutnog da igra domaće utakmice.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 10 apr 2017, 19:08

Ko pogodi kad ćemo napraviti stadion i na kojoj lokaciji, od mene ima najradikalniju ediciju knjiga i knjigu poezije Laze Kostića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, Chony533, gh0stHZ, HordasFks, JavierBosnia, nedimmmm1337, pitar9876, THEC i 58 gostiju.