I svi navijamo za adu i thrillera

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
WOW PRVI PUT OVA PRIČA................. Not.escobarpablo je napisao/la:http://www.****.ba/sport/nogomet/fk-sarajevo-uskoro-gradi-vlastiti-stadion-kapaciteta-do-15000-mjesta/259262
r.a.d.i.o.s.a.r.a.j.e.v.o
Prvi put je ovako iz kluba receno bez okolisanja.PitarBordo je napisao/la:WOW PRVI PUT OVA PRIČA................. Not.escobarpablo je napisao/la:http://www.****.ba/sport/nogomet/fk-sarajevo-uskoro-gradi-vlastiti-stadion-kapaciteta-do-15000-mjesta/259262
Super za Europu.uNbx je napisao/la:Muhamede, pobijediš li, tačno ću ti slomit godišnju i razbucat dres.
@Morto
Da nam nije malo 15K?
Ne vidim nikakvu razliku između ovog i Kusturice oko stadiona recimo. Što kaže brat iznad ni ne čitam više kad vidim naslov da sadrži "FK Sarajevo" i "stadion".FrancescoTotti je napisao/la:Prvi put je ovako iz kluba receno bez okolisanja.PitarBordo je napisao/la:WOW PRVI PUT OVA PRIČA................. Not.escobarpablo je napisao/la:http://www.****.ba/sport/nogomet/fk-sarajevo-uskoro-gradi-vlastiti-stadion-kapaciteta-do-15000-mjesta/259262
Super za domaće, za Evropu, ako će se ista igrati kako treba (barem do playoffa) može se uvijek napuniti 20-30k, osim ako ne planiramo vječno igrati stočetrdesetsedmo pretkolo kad god izađemo u Evropu.MortemHz je napisao/la:Super za Europu.uNbx je napisao/la:Muhamede, pobijediš li, tačno ću ti slomit godišnju i razbucat dres.
@Morto
Da nam nije malo 15K?
Naravno da fino zvuči "želimo naš stadion da gradimo"... Ali gledajmo realno - šta je sa Kampom prije svega? Je li to to? Ili ulazimo da gradimo i stadion od 15.000 mjesta dinamikom kojom je kamp rađen? Koji je trenutno brat-bratu uvrhglave na 40%.FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam, meni ovo fino zvuci i ne baca mi na ublehasku.
Nasi su fino n sastanku sa opcinom rekli da zele lokaciju za stadion, sumnjam da je to kusturica ikad uradio..
Glede kapaciteta ja sanjarim o 22k.uNbx je napisao/la:Ja maštam o 20K, to bi po meni optimum bilo, jer se nadam da ćemo jednog dana imati konstantu i da ovi uspavani posjetitelji neće imat razloga da ne dolaze češće na stadion. X je primjera kako nam malo fali da imamo zavidnu posjetu, a nećemo valjda vječno tavorit i oscilirat. Ako se bude ozbiljno razmišljalo o pravljenju stadiona, sve ispod 20K je glupost. Preko 25k je isto glupost.
PitarBordo je napisao/la:Naravno da fino zvuči "želimo naš stadion da gradimo"... Ali gledajmo realno - šta je sa Kampom prije svega? Je li to to? Ili ulazimo da gradimo i stadion od 15.000 mjesta dinamikom kojom je kamp rađen? Koji je trenutno brat-bratu uvrhglave na 40%.FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam, meni ovo fino zvuci i ne baca mi na ublehasku.
Nasi su fino n sastanku sa opcinom rekli da zele lokaciju za stadion, sumnjam da je to kusturica ikad uradio..
Iskreno ova priča je prežvakana, i Kusturica i oni prije njega su imali X sastanaka sa Općinom i ovakvih i onakvih prijedloga i zahtjeva bilo u zadnjih 20 godina.
Dok ne vidim kupljeno zemljište i konačan render stadiona ispred na tabli, ne vidim razloga da vjerujem ovima kad nisam ni Kusturici vjerovao što se tiče stadiona, to da je tako "lako" eto ne bi ga ovi prije barem započeli kao što su kamp započeli pa makar da se ugrade.
Valjda prenesu i nama pa da i mi znamo.eđutim, da li će to biti rekonstrukcija postojećeg stadiona ili će se tražiti nova lokacija na kojoj ćemo početi igradnju vlastitog stadiona - uskoro će se znati”
20k je idealno. 15 nije loše, ali ima dosta tekmi kad bude i preko. Onaj derbi kad je bilo 0 0 prije dvije godine, bilo 22k. 20 mjera!!PitarBordo je napisao/la:Glede kapaciteta ja sanjarim o 22k.uNbx je napisao/la:Ja maštam o 20K, to bi po meni optimum bilo, jer se nadam da ćemo jednog dana imati konstantu i da ovi uspavani posjetitelji neće imat razloga da ne dolaze češće na stadion. X je primjera kako nam malo fali da imamo zavidnu posjetu, a nećemo valjda vječno tavorit i oscilirat. Ako se bude ozbiljno razmišljalo o pravljenju stadiona, sve ispod 20K je glupost. Preko 25k je isto glupost.
Istok: 8.000
Zapad: 7.000
Sjever: 4.000
Jug: 3.000
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, EastMadness, Evander, GalileoGalilei, Lecler, NeSamSafetee, PeppermintSA, riki46, rimljanin90 i 53 gosta.