evropska grbavica ne može da primi 1500 gostujućih navijačaLakoste je napisao/la:Zar ono Grbavica ne ispunjava sve uefa standarde, nisu u stanju primiti 2000 gostujucih navijaca. Jedini stadion na koji se na sve 4 tribine ulazi sa jedne strane i jedne ulice.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam kako Horde imaju pravo davat ovako saopstenje. Znaju sta su uradili prosli put na Grbavici i dobro znaju da od te famozne 3000, barem 1000 udje bez karte i onda se nesto zale.
Na Grbavici ste uvijek zivotinje i zasluzujete da vas se tretira kao takve. Kraj
Na Grbavici ste uvijek zivotinje i zasluzujete da vas se tretira kao takve. Kraj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kantice ovog foruma, sama cinjenica da imas tu prefinjenu titulu znaci da nema potrebe da ti sta odgovorim na ovo jer ti je kompletan forum dao do znanja da je sve sto ti napises ravno pisanju africkog majmuna u pijesku.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MocMahale444
FrancescoTotti je napisao/la:Prvo policija kriva, onda smo mi divljacine.. De odlucite se za jednu opciju i drzite se njemaha1 je napisao/la:pa ljudi jeste vi normalni samo huskate,a ne kontate da je grbavica neuslovna da se igra derbij sa previse navijaca sarajeva jer svi ulazi vode preko sjevera stim se narusava sigurost svih navijaca da ne dodje do sukoba.svatite da je kosevo sto se toga tice daleko uslovnije rjesiti za derbi
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Objasnio.FrancescoTotti je napisao/la:Kantice ovog foruma, sama cinjenica da imas tu prefinjenu titulu znaci da nema potrebe da ti sta odgovorim na ovo jer ti je kompletan forum dao do znanja da je sve sto ti napises ravno pisanju africkog majmuna u pijesku.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
I sta predlazes?maha1 je napisao/la:pa ljudi jeste vi normalni samo huskate,a ne kontate da je grbavica neuslovna da se igra derbij sa previse navijaca sarajeva jer svi ulazi vode preko sjevera stim se narusava sigurost svih navijaca da ne dodje do sukoba.svatite da je kosevo sto se toga tice daleko uslovnije rjesiti za derbi
Da na Grbavici budu samo navijaci Zelje, a da na Kosevu isti mogu doci koliko ih je volja?
E nece da moze vise.
Derbi ce biti na oba stadiona, ili ga nece biti nikako.
Ne, dao mi je do znanja onaj dio foruma koji kmeči evo danima, i ma koliko mi je krivo zbog novonastale situacije, pročitam postove vas nekolicine i bude mi lakšeFrancescoTotti je napisao/la:Kantice ovog foruma, sama cinjenica da imas tu prefinjenu titulu znaci da nema potrebe da ti sta odgovorim na ovo jer ti je kompletan forum dao do znanja da je sve sto ti napises ravno pisanju africkog majmuna u pijesku.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ok realno saopcenje,supacki potez uprave zeljeznicara.. hoce domacu atmosferu ,ali stvaraju zlu krv..
vrijeme je da drotovija prestane sa tlacenjem gostujucih navijaca...
i pocne radit svoj posao tako sto ce nam svima obezbijedit ista prava dostojna svakog covjeka...
njihovo je da nam obezbijede uslove da gledamo i prisustvujemo tekmama od 0 do 90...
a ne da jedu **** i zlopuotreblajvaju **** polozaj jer nema drzave i nema poziva na odgovornost...
1312!
i pocne radit svoj posao tako sto ce nam svima obezbijedit ista prava dostojna svakog covjeka...
njihovo je da nam obezbijede uslove da gledamo i prisustvujemo tekmama od 0 do 90...
a ne da jedu **** i zlopuotreblajvaju **** polozaj jer nema drzave i nema poziva na odgovornost...
1312!
Popisam ti se na taj stadion,s obzirom da u wc istog nemogu.Virtu4l je napisao/la:Evo, i kako ćeš njega pustiti na stadion?miky_hz je napisao/la:**** vam porjeklo plavo bijelo,seljacko,sumarsko,papansko,mrtvo,sadakasko,frljavo,rahiticno,retardirano,bolesno,poremeceno,sakato,mrtvo,zivo,staro,mlado,nane,zene,tetke,rodice,prvo koljeno,zadnje koljeno,lozu kompletnu.
Umri kurvo plavaa!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TobeYarabi
- Kontakt:
tako je to kad ratni profiteri i politicari preuzmu neki sportski kolektiv. unistice jedinu svijetlu tacku domaceg sporta u drzavi..bravo stoko
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma nece niko domacu atmosferu vjeruj mi ali ovo je sve zbog orgijanja i divljanja na proslom derbiju na Grbavici. Ovaj stadion nije pravio ni opština ni grad ni država, ovo je pravila raja, odnosno navijači, skupljajući pare koliko je ko imao i ko bi normalan dozvolio opet isto sranje. Treba gledati i s tog aspekta, a sto se mene tice ko navijaca Zelje pustio bi im ja i pola sjevera, bujrum al da lomi i divlja u mojoj avliji to najrodjenijima nebi pustio.Sariel je napisao/la:ok realno saopcenje,supacki potez uprave zeljeznicara.. hoce domacu atmosferu ,ali stvaraju zlu krv..
1312!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Taj stadion nije pravila nikakva raja, nego opstina, drzava i vladajuci rezimi.Sandokan87 je napisao/la:Ma nece niko domacu atmosferu vjeruj mi ali ovo je sve zbog orgijanja i divljanja na proslom derbiju na Grbavici. Ovaj stadion nije pravio ni opština ni grad ni država, ovo je pravila raja, odnosno navijači, skupljajući pare koliko je ko imao i ko bi normalan dozvolio opet isto sranje. Treba gledati i s tog aspekta, a sto se mene tice ko navijaca Zelje pustio bi im ja i pola sjevera, bujrum al da lomi i divlja u mojoj avliji to najrodjenijima nebi pustio.Sariel je napisao/la:ok realno saopcenje,supacki potez uprave zeljeznicara.. hoce domacu atmosferu ,ali stvaraju zlu krv..
1312!
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Njemu obavezno brnjicu staviti, kao da je bijesanNeandertalac je napisao/la:Ovog vezati ispred stadiona sa Sarielom i Samirommiky_hz je napisao/la:Popisam ti se na taj stadion,s obzirom da u wc istog nemogu.Virtu4l je napisao/la: Evo, i kako ćeš njega pustiti na stadion?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ako je vrijednije 200 000 od opstine od milion km koliko su minimalno navijaci upumpali u kratkom periodu onda se slazem s tobom. A sad sam ubjedjen da si puno puno mladji od mene, i da ne mozes sa mnom u istu recenicu nikako sto se tice zelje i sarajeva globalno, jer ti mogu sad da pocnem tri sata pricati o svakom pedlju stadiona grbavica a vjeruj mi i koseva, zato nemoj pricat gluposti a ako te interesuje slobodne se javi u pp, da ti kazem kako je zidana cigla po cigla, i kako su nicale tribine na grbavici.Evander je napisao/la:Taj stadion nije pravila nikakva raja, nego opstina, drzava i vladajuci rezimi.Sandokan87 je napisao/la:Ma nece niko domacu atmosferu vjeruj mi ali ovo je sve zbog orgijanja i divljanja na proslom derbiju na Grbavici. Ovaj stadion nije pravio ni opština ni grad ni država, ovo je pravila raja, odnosno navijači, skupljajući pare koliko je ko imao i ko bi normalan dozvolio opet isto sranje. Treba gledati i s tog aspekta, a sto se mene tice ko navijaca Zelje pustio bi im ja i pola sjevera, bujrum al da lomi i divlja u mojoj avliji to najrodjenijima nebi pustio.Sariel je napisao/la:ok realno saopcenje,supacki potez uprave zeljeznicara.. hoce domacu atmosferu ,ali stvaraju zlu krv..
1312!
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: Sandokan87, dana/u 11 apr 2017, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Zadnja izmjena: Elki, dana/u 11 apr 2017, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
sajslu ckopi rece mi hrasno ko si,,, i docu ti na kafu.. ne na kucni prag al u radno vrijeme...Neandertalac je napisao/la:
Ovog vezati ispred stadiona sa Sarielom i Samirom
vjeruj mi, smejaces se..alsmejat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.