PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DenchiNL
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DenchiNL » 11 apr 2017, 22:02

Lakoste je napisao/la:Zar ono Grbavica ne ispunjava sve uefa standarde :lol: , nisu u stanju primiti 2000 gostujucih navijaca. Jedini stadion na koji se na sve 4 tribine ulazi sa jedne strane i jedne ulice.
evropska grbavica ne može da primi 1500 gostujućih navijača
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 11 apr 2017, 22:03

Ne znam kako Horde imaju pravo davat ovako saopstenje. Znaju sta su uradili prosli put na Grbavici i dobro znaju da od te famozne 3000, barem 1000 udje bez karte i onda se nesto zale.
Na Grbavici ste uvijek zivotinje i zasluzujete da vas se tretira kao takve. Kraj

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 apr 2017, 22:03

Kantice ovog foruma, sama cinjenica da imas tu prefinjenu titulu znaci da nema potrebe da ti sta odgovorim na ovo jer ti je kompletan forum dao do znanja da je sve sto ti napises ravno pisanju africkog majmuna u pijesku.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 apr 2017, 22:04

Evolution87 je napisao/la:slika
Manijak do kraja!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.***/news/7072/premij ... ja%C4%8Dku

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 apr 2017, 22:05

FrancescoTotti je napisao/la:
maha1 je napisao/la:pa ljudi jeste vi normalni samo huskate,a ne kontate da je grbavica neuslovna da se igra derbij sa previse navijaca sarajeva jer svi ulazi vode preko sjevera stim se narusava sigurost svih navijaca da ne dodje do sukoba.svatite da je kosevo sto se toga tice daleko uslovnije rjesiti za derbi
Prvo policija kriva, onda smo mi divljacine.. De odlucite se za jednu opciju i drzite se nje
:kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 apr 2017, 22:06

FrancescoTotti je napisao/la:Kantice ovog foruma, sama cinjenica da imas tu prefinjenu titulu znaci da nema potrebe da ti sta odgovorim na ovo jer ti je kompletan forum dao do znanja da je sve sto ti napises ravno pisanju africkog majmuna u pijesku.
Objasnio.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 22:07

maha1 je napisao/la:pa ljudi jeste vi normalni samo huskate,a ne kontate da je grbavica neuslovna da se igra derbij sa previse navijaca sarajeva jer svi ulazi vode preko sjevera stim se narusava sigurost svih navijaca da ne dodje do sukoba.svatite da je kosevo sto se toga tice daleko uslovnije rjesiti za derbi
I sta predlazes?
Da na Grbavici budu samo navijaci Zelje, a da na Kosevu isti mogu doci koliko ih je volja?
E nece da moze vise.
Derbi ce biti na oba stadiona, ili ga nece biti nikako.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2017, 22:08

FrancescoTotti je napisao/la:Kantice ovog foruma, sama cinjenica da imas tu prefinjenu titulu znaci da nema potrebe da ti sta odgovorim na ovo jer ti je kompletan forum dao do znanja da je sve sto ti napises ravno pisanju africkog majmuna u pijesku.
Ne, dao mi je do znanja onaj dio foruma koji kmeči evo danima, i ma koliko mi je krivo zbog novonastale situacije, pročitam postove vas nekolicine i bude mi lakše slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 apr 2017, 22:09

ok realno saopcenje,supacki potez uprave zeljeznicara.. hoce domacu atmosferu ,ali stvaraju zlu krv..
vrijeme je da drotovija prestane sa tlacenjem gostujucih navijaca...
i pocne radit svoj posao tako sto ce nam svima obezbijedit ista prava dostojna svakog covjeka...
njihovo je da nam obezbijede uslove da gledamo i prisustvujemo tekmama od 0 do 90...
a ne da jedu **** i zlopuotreblajvaju **** polozaj jer nema drzave i nema poziva na odgovornost...
1312!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 apr 2017, 22:11

Virtu4l je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:**** vam porjeklo plavo bijelo,seljacko,sumarsko,papansko,mrtvo,sadakasko,frljavo,rahiticno,retardirano,bolesno,poremeceno,sakato,mrtvo,zivo,staro,mlado,nane,zene,tetke,rodice,prvo koljeno,zadnje koljeno,lozu kompletnu.

Umri kurvo plavaa!
Evo, i kako ćeš njega pustiti na stadion?
Popisam ti se na taj stadion,s obzirom da u wc istog nemogu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 apr 2017, 22:12

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 apr 2017, 22:12

tako je to kad ratni profiteri i politicari preuzmu neki sportski kolektiv. unistice jedinu svijetlu tacku domaceg sporta u drzavi..bravo stoko

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2017, 22:12

To ti pričam.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 11 apr 2017, 22:14

Sariel je napisao/la:ok realno saopcenje,supacki potez uprave zeljeznicara.. hoce domacu atmosferu ,ali stvaraju zlu krv..
i pocne radit svoj posao tako sto ce nam svima obezbijedit ista prava dostojna svakog covjeka...
njihovo je da nam obezbijede uslove da gledamo i prisustvujemo tekmama od 0 do 90...
a ne da jedu **** i zlopuotreblajvaju **** polozaj jer nema drzave i nema poziva na odgovornost...
1312!
Ma nece niko domacu atmosferu vjeruj mi ali ovo je sve zbog orgijanja i divljanja na proslom derbiju na Grbavici. Ovaj stadion nije pravio ni opština ni grad ni država, ovo je pravila raja, odnosno navijači, skupljajući pare koliko je ko imao i ko bi normalan dozvolio opet isto sranje. Treba gledati i s tog aspekta, a sto se mene tice ko navijaca Zelje pustio bi im ja i pola sjevera, bujrum al da lomi i divlja u mojoj avliji to najrodjenijima nebi pustio.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 22:16

Sandokan87 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:ok realno saopcenje,supacki potez uprave zeljeznicara.. hoce domacu atmosferu ,ali stvaraju zlu krv..
1312!
Ma nece niko domacu atmosferu vjeruj mi ali ovo je sve zbog orgijanja i divljanja na proslom derbiju na Grbavici. Ovaj stadion nije pravio ni opština ni grad ni država, ovo je pravila raja, odnosno navijači, skupljajući pare koliko je ko imao i ko bi normalan dozvolio opet isto sranje. Treba gledati i s tog aspekta, a sto se mene tice ko navijaca Zelje pustio bi im ja i pola sjevera, bujrum al da lomi i divlja u mojoj avliji to najrodjenijima nebi pustio.
Taj stadion nije pravila nikakva raja, nego opstina, drzava i vladajuci rezimi.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2017, 22:18

Neandertalac je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Evo, i kako ćeš njega pustiti na stadion?
Popisam ti se na taj stadion,s obzirom da u wc istog nemogu.
Ovog vezati ispred stadiona sa Sarielom i Samirom :lol:
Njemu obavezno brnjicu staviti, kao da je bijesan
Voli te tvoje Sarajevo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 apr 2017, 22:18

Virtu4l je napisao/la:To ti pričam.
:urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 11 apr 2017, 22:19

Evander je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:
1312!
Taj stadion nije pravila nikakva raja, nego opstina, drzava i vladajuci rezimi.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ako je vrijednije 200 000 od opstine od milion km koliko su minimalno navijaci upumpali u kratkom periodu onda se slazem s tobom. A sad sam ubjedjen da si puno puno mladji od mene, i da ne mozes sa mnom u istu recenicu nikako sto se tice zelje i sarajeva globalno, jer ti mogu sad da pocnem tri sata pricati o svakom pedlju stadiona grbavica a vjeruj mi i koseva, zato nemoj pricat gluposti a ako te interesuje slobodne se javi u pp, da ti kazem kako je zidana cigla po cigla, i kako su nicale tribine na grbavici.
Zadnja izmjena: Sandokan87, dana/u 11 apr 2017, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 11 apr 2017, 22:20

:bih:
Zadnja izmjena: Elki, dana/u 11 apr 2017, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 apr 2017, 22:20

Neandertalac je napisao/la:
Ovog vezati ispred stadiona sa Sarielom i Samirom :lol:
sajslu ckopi rece mi hrasno ko si,,, i docu ti na kafu.. ne na kucni prag al u radno vrijeme... :cool:
:lol: pihtijo...
vjeruj mi, smejaces se..alsmejat :urnebes: :beba:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.