PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel » 12 apr 2017, 00:04

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ultras mentalitet? Izvolite onda pohvaliti akciju Manijaka kada su vas, nedavno, ganjali ispred stadiona.

Kad ste platili? Do prije dva dana nije bilo !
ti nekog ganjo,evo me odma u rajvosa poganaj me siso jedna lafinaska tudjim perjem se kitis.,pickice..nisi ni picka

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 12 apr 2017, 00:04

Je li moguće da im i smeta kupovina karte uz ličnu? Šta je problem? Nema se lična ili?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2017, 00:05

I lafo vi stolice platili, vi fini jel'?

Jel' treba vaditi postove i ismijavanje oko tih stolica koje nikad niste platili i koje nikada nećete platiti?

Dajte molim vas, ne glumite finjake i uvrijeđene mlade tako vam svega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Medikament
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Medikament » 12 apr 2017, 00:05

Evander je napisao/la:
Zip je napisao/la:Hahah...

Ispade samo navijaci Sarajevva prave probleme kad gostuju..
A ovi mali plavi su ko bubice na Kosevu [emoji38]

Dobro se sjecam derbija kad je bilo 28k, prije 2 godine.. Debil sa zapada baca baklju medju djecu koja se malazila ispod svecane loze, i o tome niko ne prica..
Prije 4 godine, na grbavici, prvi koji su poceli bacati baklje i tvrde predmete medju navijace su bili mali plavi.. to je onaj derbi kad je policija krenula da udara nase mavijace .Poslije toga se desavalo sto se desavalo...

To da ste vi neki fini momci, okacite macku o rep..

Treba biti realan malo.
Namjenski dodje ekipa koja je inace uvijek na jugu, samo radi ovoga i pocale se sto blize nama.

Neka me demantije bilo koji navijac Zelje za ovo, ako nije istina i ako ima obraza.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
imaš li ti moja tv?
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 apr 2017, 00:05

Gori tema
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 apr 2017, 00:06

Stolice su placene, to sto ste vi neobavijesteni i sto ne znate do vas je. Slabo vas izvjestavaju na lobotomiji ocito.

Sandokan87
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sandokan87 » 12 apr 2017, 00:06

Evander je napisao/la:
Zip je napisao/la:Hahah...

Ispade samo navijaci Sarajevva prave probleme kad gostuju..
A ovi mali plavi su ko bubice na Kosevu [emoji38]

Dobro se sjecam derbija kad je bilo 28k, prije 2 godine.. Debil sa zapada baca baklju medju djecu koja se malazila ispod svecane loze, i o tome niko ne prica..
Prije 4 godine, na grbavici, prvi koji su poceli bacati baklje i tvrde predmete medju navijace su bili mali plavi.. to je onaj derbi kad je policija krenula da udara nase mavijace .Poslije toga se desavalo sto se desavalo...

To da ste vi neki fini momci, okacite macku o rep..

Treba biti realan malo.
Namjenski dodje ekipa koja je inace uvijek na jugu, samo radi ovoga i pocale se sto blize nama.

Neka me demantije bilo koji navijac Zelje za ovo, ako nije istina i ako ima obraza.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ta ekipa o kojoj pricas nije vec par godina unazad na jugu, i oni su uvijek tu na sjeveru igralo se sa Sarajevom, Celikom... Olimpikom ili vec ne znam s kim tako da ...
Zadnja izmjena: Sandokan87, dana/u 12 apr 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 apr 2017, 00:07

Da li vam je jasno ne želimo nikakve stolice hoćemo samo više mjesta.
SRETAN BROJ - 1725

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 12 apr 2017, 00:07

Besic je napisao/la:Gori tema
Poselami efendiju, i reci mu da me razočarao što je dozvolio da ga lobotomci otjeraju sa ove teme.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 apr 2017, 00:08

Problem su licne i nikakva mjesta ovo je suplja prica koju vam vase vodje prosipaju....nameracili se da kace po FB poslije tekme sta su uradili od nove grbavicie i sad prc pa hajmo srat o mjestima
=\_1921_/=

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 12 apr 2017, 00:08

Lakoste je napisao/la:Stolice su placene, to sto ste vi neobavijesteni i sto ne znate do vas je. Slabo vas izvjestavaju na lobotomiji ocito.
Kad su placene? Samo mi to reci jer milijardu posto znam do kad nisu bile.
Mozda i jesu. Hoces da ti kazem cime su vam nasi zaprijetili?
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 12 apr 2017, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 apr 2017, 00:09

pitic je napisao/la:Da li vam je jasno ne želimo nikakve stolice hoćemo samo više mjesta.
kog briga sta vi hocete :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 12 apr 2017, 00:09

pitic je napisao/la:Da li vam je jasno ne želimo nikakve stolice hoćemo samo više mjesta.
Koga boli kita sta vi hocete? Dobili ste prosli derbi pa ste palili i cupali. Nema vise.
Je li vam bilo malo mjesta i u Zenici pa su vas morali specijalci tuci?
Sta je falilo u Tuzli gdje su vas takodjer morali tuci?
5% i ni karta vise. Sve po pravilima.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 apr 2017, 00:09

Besic je napisao/la:Gori tema
Gori more, tope se planine.
k. p. h. I sa njima đ.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 12 apr 2017, 00:10

sergejevic je napisao/la:
Koga boli kita sta vi hocete? Dobili ste prosli derbi pa ste palili i cupali. Nema vise.
Je li vam bilo malo mjesta i u Zenici pa su vas morali specijalci tuci?
Sta je falilo u Tuzli gdje su vas takodjer morali tuci?
5% i ni karta vise. Sve po pravilima.
:bow:
Životni saputnik! 1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2017, 00:11

Ja mislim da bi lakše bilo organizovati dolazak navijača Zvezde i Partizana na Grbavicu, nego vas. Te tampon zone, te kordon murije, te mreže, te skidaj stolice...

Pa ti sad skontaj zbog koga i zbog čega je to tako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

soe
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la soe » 12 apr 2017, 00:11

Raonffa je napisao/la:
Evander je napisao/la: Prvo, srali stw danas "ne mozete dobiti vise, niste platili". Onda se ustanovi kako ipak jesmo platili. Onda ide suplja "policija je kriva".
Pa onda ovo za paljenje stolica.
Ko je palio i cupao stolice na Kosevu?
Ko je bakljama gadjao prostor ispod VIP loze, dok se sa juga klicalo?
Kad su zadnji put na Koševu polomljene stolice? Nemoj mi samo reći prošli derbi slomljeno pet stolica, pet stolica bude slomljeno na prijateljskoj protiv Pofalićkog. Jel to' onaj derbi u Kupu na Koševu? Daj nam slike da uporedimo ono što ste vi uradili na zadnjim derbijima i štetu sa tog derbija.

Kad je zadnji put derbi prekinut zbog nereda navijača Želje? Ja se sjećam k'o nekog belaja 2007 na Koševu, deset godina moj Evanderu, haman čitava nova generacija se promjenila.

I nisi mi odgovorio, jel' "čar derbija" paljenje i uništavanje tribine, te izazivanje nereda? Odlučite se, jeste li fol "Ultra mentalitet" ili ste fol "Hor bečkih dječaka" koji hoće da fino gledaju derbi?
Covjece jesi li svijestan kakvi su uslovi u onom cumezu gdje nas smijeste svaki put nije ni cudo sto bude nereda.Ovo samo pokazuje nesposobnost Zeljeznicara da organizuje veliku utakmicu i odlican potez je da se ne ide na ono ruglo treba neko glavu da izgubi.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 12 apr 2017, 00:14

soe je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Evander je napisao/la: Prvo, srali stw danas "ne mozete dobiti vise, niste platili". Onda se ustanovi kako ipak jesmo platili. Onda ide suplja "policija je kriva".
Kad su zadnji put na Koševu polomljene stolice? Nemoj mi samo reći prošli derbi slomljeno pet stolica, pet stolica bude slomljeno na prijateljskoj protiv Pofalićkog. Jel to' onaj derbi u Kupu na Koševu? Daj nam slike da uporedimo ono što ste vi uradili na zadnjim derbijima i štetu sa tog derbija.

Kad je zadnji put derbi prekinut zbog nereda navijača Želje? Ja se sjećam k'o nekog belaja 2007 na Koševu, deset godina moj Evanderu, haman čitava nova generacija se promjenila.

I nisi mi odgovorio, jel' "čar derbija" paljenje i uništavanje tribine, te izazivanje nereda? Odlučite se, jeste li fol "Ultra mentalitet" ili ste fol "Hor bečkih dječaka" koji hoće da fino gledaju derbi?
Covjece jesi li svijestan kakvi su uslovi u onom cumezu gdje nas smijeste svaki put nije ni cudo sto bude nereda.Ovo samo pokazuje nesposobnost Zeljeznicara da organizuje veliku utakmicu i odlican potez je da se ne ide na ono ruglo treba neko glavu da izgubi.
E cuj cumez :D . Pa sta hoces prijatelju, da vam fotelje na masazu ugradimo, full komfort. Jeste imali sve uslove prosli derbi? Jesteee i sta ste uradili? Polupali sve i sad vam opet golubarnik problem... Ccc
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2017, 00:14

soe je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Uslovi vam ne valjaju?

Koje ja to bolje uslove imam kad odem na Koševo, od tebe kad odeš na Grbavicu?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 apr 2017, 00:15

Drago mi je sto se ovo desilo, jer s ovim se dokazalo ko ste vi. Tj. da ste vi obične seljačine, a mi građani, zbog toga i nosimo ime ovog grada.
Lijep Pozdrav !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.