ti nekog ganjo,evo me odma u rajvosa poganaj me siso jedna lafinaska tudjim perjem se kitis.,pickice..nisi ni pickaEisenbahner1921 je napisao/la:Ultras mentalitet? Izvolite onda pohvaliti akciju Manijaka kada su vas, nedavno, ganjali ispred stadiona.
Kad ste platili? Do prije dva dana nije bilo !
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Je li moguće da im i smeta kupovina karte uz ličnu? Šta je problem? Nema se lična ili?
I lafo vi stolice platili, vi fini jel'?
Jel' treba vaditi postove i ismijavanje oko tih stolica koje nikad niste platili i koje nikada nećete platiti?
Dajte molim vas, ne glumite finjake i uvrijeđene mlade tako vam svega.
Jel' treba vaditi postove i ismijavanje oko tih stolica koje nikad niste platili i koje nikada nećete platiti?
Dajte molim vas, ne glumite finjake i uvrijeđene mlade tako vam svega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Medikament
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
imaš li ti moja tv?Evander je napisao/la:Namjenski dodje ekipa koja je inace uvijek na jugu, samo radi ovoga i pocale se sto blize nama.Zip je napisao/la:Hahah...
Ispade samo navijaci Sarajevva prave probleme kad gostuju..
A ovi mali plavi su ko bubice na Kosevu [emoji38]
Dobro se sjecam derbija kad je bilo 28k, prije 2 godine.. Debil sa zapada baca baklju medju djecu koja se malazila ispod svecane loze, i o tome niko ne prica..
Prije 4 godine, na grbavici, prvi koji su poceli bacati baklje i tvrde predmete medju navijace su bili mali plavi.. to je onaj derbi kad je policija krenula da udara nase mavijace .Poslije toga se desavalo sto se desavalo...
To da ste vi neki fini momci, okacite macku o rep..
Treba biti realan malo.
Neka me demantije bilo koji navijac Zelje za ovo, ako nije istina i ako ima obraza.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Gori tema
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Stolice su placene, to sto ste vi neobavijesteni i sto ne znate do vas je. Slabo vas izvjestavaju na lobotomiji ocito.
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ta ekipa o kojoj pricas nije vec par godina unazad na jugu, i oni su uvijek tu na sjeveru igralo se sa Sarajevom, Celikom... Olimpikom ili vec ne znam s kim tako da ...Evander je napisao/la:Namjenski dodje ekipa koja je inace uvijek na jugu, samo radi ovoga i pocale se sto blize nama.Zip je napisao/la:Hahah...
Ispade samo navijaci Sarajevva prave probleme kad gostuju..
A ovi mali plavi su ko bubice na Kosevu [emoji38]
Dobro se sjecam derbija kad je bilo 28k, prije 2 godine.. Debil sa zapada baca baklju medju djecu koja se malazila ispod svecane loze, i o tome niko ne prica..
Prije 4 godine, na grbavici, prvi koji su poceli bacati baklje i tvrde predmete medju navijace su bili mali plavi.. to je onaj derbi kad je policija krenula da udara nase mavijace .Poslije toga se desavalo sto se desavalo...
To da ste vi neki fini momci, okacite macku o rep..
Treba biti realan malo.
Neka me demantije bilo koji navijac Zelje za ovo, ako nije istina i ako ima obraza.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: Sandokan87, dana/u 12 apr 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Da li vam je jasno ne želimo nikakve stolice hoćemo samo više mjesta.
SRETAN BROJ - 1725
Poselami efendiju, i reci mu da me razočarao što je dozvolio da ga lobotomci otjeraju sa ove teme.Besic je napisao/la:Gori tema
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- invincible1921
- Kontakt:
Problem su licne i nikakva mjesta ovo je suplja prica koju vam vase vodje prosipaju....nameracili se da kace po FB poslije tekme sta su uradili od nove grbavicie i sad prc pa hajmo srat o mjestima
=\_1921_/=
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Kad su placene? Samo mi to reci jer milijardu posto znam do kad nisu bile.Lakoste je napisao/la:Stolice su placene, to sto ste vi neobavijesteni i sto ne znate do vas je. Slabo vas izvjestavaju na lobotomiji ocito.
Mozda i jesu. Hoces da ti kazem cime su vam nasi zaprijetili?
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 12 apr 2017, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
kog briga sta vi hocetepitic je napisao/la:Da li vam je jasno ne želimo nikakve stolice hoćemo samo više mjesta.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
sergejevic
- Kontakt:
Koga boli kita sta vi hocete? Dobili ste prosli derbi pa ste palili i cupali. Nema vise.pitic je napisao/la:Da li vam je jasno ne želimo nikakve stolice hoćemo samo više mjesta.
Je li vam bilo malo mjesta i u Zenici pa su vas morali specijalci tuci?
Sta je falilo u Tuzli gdje su vas takodjer morali tuci?
5% i ni karta vise. Sve po pravilima.
- MocMahale444
Gori more, tope se planine.Besic je napisao/la:Gori tema
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
sergejevic je napisao/la:Koga boli kita sta vi hocete? Dobili ste prosli derbi pa ste palili i cupali. Nema vise.pitic je napisao/la:Da li vam je jasno ne želimo nikakve stolice hoćemo samo više mjesta.
Je li vam bilo malo mjesta i u Zenici pa su vas morali specijalci tuci?
Sta je falilo u Tuzli gdje su vas takodjer morali tuci?
5% i ni karta vise. Sve po pravilima.
Životni saputnik! 1921
Ja mislim da bi lakše bilo organizovati dolazak navijača Zvezde i Partizana na Grbavicu, nego vas. Te tampon zone, te kordon murije, te mreže, te skidaj stolice...pitic je napisao/la:Da li vam je jasno ne želimo nikakve stolice hoćemo samo više mjesta.
Pa ti sad skontaj zbog koga i zbog čega je to tako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Covjece jesi li svijestan kakvi su uslovi u onom cumezu gdje nas smijeste svaki put nije ni cudo sto bude nereda.Ovo samo pokazuje nesposobnost Zeljeznicara da organizuje veliku utakmicu i odlican potez je da se ne ide na ono ruglo treba neko glavu da izgubi.Raonffa je napisao/la:Kad su zadnji put na Koševu polomljene stolice? Nemoj mi samo reći prošli derbi slomljeno pet stolica, pet stolica bude slomljeno na prijateljskoj protiv Pofalićkog. Jel to' onaj derbi u Kupu na Koševu? Daj nam slike da uporedimo ono što ste vi uradili na zadnjim derbijima i štetu sa tog derbija.Evander je napisao/la: Prvo, srali stw danas "ne mozete dobiti vise, niste platili". Onda se ustanovi kako ipak jesmo platili. Onda ide suplja "policija je kriva".
Pa onda ovo za paljenje stolica.
Ko je palio i cupao stolice na Kosevu?
Ko je bakljama gadjao prostor ispod VIP loze, dok se sa juga klicalo?
Kad je zadnji put derbi prekinut zbog nereda navijača Želje? Ja se sjećam k'o nekog belaja 2007 na Koševu, deset godina moj Evanderu, haman čitava nova generacija se promjenila.
I nisi mi odgovorio, jel' "čar derbija" paljenje i uništavanje tribine, te izazivanje nereda? Odlučite se, jeste li fol "Ultra mentalitet" ili ste fol "Hor bečkih dječaka" koji hoće da fino gledaju derbi?
- Sandokan87
- Kontakt:
E cuj cumezsoe je napisao/la:Covjece jesi li svijestan kakvi su uslovi u onom cumezu gdje nas smijeste svaki put nije ni cudo sto bude nereda.Ovo samo pokazuje nesposobnost Zeljeznicara da organizuje veliku utakmicu i odlican potez je da se ne ide na ono ruglo treba neko glavu da izgubi.Raonffa je napisao/la:Kad su zadnji put na Koševu polomljene stolice? Nemoj mi samo reći prošli derbi slomljeno pet stolica, pet stolica bude slomljeno na prijateljskoj protiv Pofalićkog. Jel to' onaj derbi u Kupu na Koševu? Daj nam slike da uporedimo ono što ste vi uradili na zadnjim derbijima i štetu sa tog derbija.Evander je napisao/la: Prvo, srali stw danas "ne mozete dobiti vise, niste platili". Onda se ustanovi kako ipak jesmo platili. Onda ide suplja "policija je kriva".
Kad je zadnji put derbi prekinut zbog nereda navijača Želje? Ja se sjećam k'o nekog belaja 2007 na Koševu, deset godina moj Evanderu, haman čitava nova generacija se promjenila.
I nisi mi odgovorio, jel' "čar derbija" paljenje i uništavanje tribine, te izazivanje nereda? Odlučite se, jeste li fol "Ultra mentalitet" ili ste fol "Hor bečkih dječaka" koji hoće da fino gledaju derbi?
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Uslovi vam ne valjaju?soe je napisao/la:Covjece jesi li svijestan kakvi su uslovi u onom cumezu gdje nas smijeste svaki put nije ni cudo sto bude nereda.Ovo samo pokazuje nesposobnost Zeljeznicara da organizuje veliku utakmicu i odlican potez je da se ne ide na ono ruglo treba neko glavu da izgubi.Raonffa je napisao/la:Kad su zadnji put na Koševu polomljene stolice? Nemoj mi samo reći prošli derbi slomljeno pet stolica, pet stolica bude slomljeno na prijateljskoj protiv Pofalićkog. Jel to' onaj derbi u Kupu na Koševu? Daj nam slike da uporedimo ono što ste vi uradili na zadnjim derbijima i štetu sa tog derbija.Evander je napisao/la: Prvo, srali stw danas "ne mozete dobiti vise, niste platili". Onda se ustanovi kako ipak jesmo platili. Onda ide suplja "policija je kriva".
Koje ja to bolje uslove imam kad odem na Koševo, od tebe kad odeš na Grbavicu?
Drago mi je sto se ovo desilo, jer s ovim se dokazalo ko ste vi. Tj. da ste vi obične seljačine, a mi građani, zbog toga i nosimo ime ovog grada.
Lijep Pozdrav !
Lijep Pozdrav !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.