FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Karlo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Karlo » 14 apr 2017, 16:11

sekerbay je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
sta je ovo :o
i boateng upitan za real :crazy:
kae karlo, jedino je sigurno da nece igrat sa trojicom u zadnjoj liniji :roll:
nece boa igrati prtiv apoteke ima nekih prolema s aduktorom blazi prirode ,pa iz predostroznosti nece igrati za madrid ce biti spreman , ima neki naznaka da bi kmozda i humels mogao du madrid
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 apr 2017, 16:12

sekerbay je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
sta je ovo :o
i boateng upitan za real :crazy:
kae karlo, jedino je sigurno da nece igrat sa trojicom u zadnjoj liniji :roll:
Pa kako ce igrati sa trojicom, covjek nema nijednog stopera na raspolaganju 100% fit... Nevjerovatno kako u par dana moze sve nizbrdo krenuti zbog povreda.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 14 apr 2017, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 14 apr 2017, 16:17

Bayern manager Carlo Ancelotti said: 'Boateng and Hummels will be missing. Boateng has adductor problems but he'll hopefully be available against Madrid.
'Without Hummels and Boateng, David Alaba will play as a centre-back and Juan Bernat on the left. I'll look to see who's a bit tired at training. I hope we can take Hummels to Madrid.'
Bayern are also without top scorer Robert Lewandowski for the second successive game. The Polish striker was also injured for the Madrid game, and although he is fit now, he is suspended for the Leverkusen fixture.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 14 apr 2017, 16:19

karlo, vidis da je boateng upitan za real.
harden je napisao/la:Pa kako ce igrati sa trojicom, covjek nema nijednog stopera na raspolaganju 100% fit...
ma to sam konto ako bi na raspolaganju imao samo boatenga.
al nista od toga. u zadnjoj linije ce biti cetverica.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 14 apr 2017, 16:21

sekerbay je napisao/la:karlo, vidis da je boateng upitan za real.
harden je napisao/la:Pa kako ce igrati sa trojicom, covjek nema nijednog stopera na raspolaganju 100% fit...
ma to sam konto ako bi na raspolaganju imao samo boatenga.
al nista od toga. u zadnjoj linije ce biti cetverica.
jes ali bit ce fit 100% na jednom drugom clanku sam procitao,ovo je smao predostroznost

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 14 apr 2017, 16:24

hajde, nadamo se da je tako.
nego, ne rece ti nama koliko imas godina?
harden je napisao/la:Nevjerovatno kako u par dana moze sve niz brdo krenuti zbog povreda.
bas. par dana pred tekmi smo mislili da ce u odbrani igrati humels i javi, a u napadu leva.
ono, nasa najjaca postava.
koja tragedija jbt. kuknjava
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 14 apr 2017, 16:29

sekerbay je napisao/la:hajde, nadamo se da je tako.
nego, ne rece ti nama koliko imas godina?
harden je napisao/la:Nevjerovatno kako u par dana moze sve niz brdo krenuti zbog povreda.
bas. par dana pred tekmi smo mislili da ce u odbrani igrati humels i javi, a u napadu leva.
ono, nasa najjaca postava.
koja tragedija jbt. kuknjava
slika :mrgreen:

dovoljno :D ,tata mogu biti najvecem broju forumske dece , znaci vise od pola foruma.i kakvu hajku geronimo spominje na forumu oko mene .jel vi stvarno mislite da cu ja sa djecom da se svadjam i prepirem :lol: :lol: :lol: .samo ih posmatram i :rol: :rol: :rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 apr 2017, 16:59

Karlo je napisao/la: jes ali bit ce fit 100% na jednom drugom clanku sam procitao,ovo je smao predostroznost
Znas li ti sta znaci 100% fit? Boatengu ce trebati mjesec dana bude 100% spreman ( i to ako se ne povrijedi opet ), covjek sad igra kao da ima geler u nozi. Ni blizu 100% njegovih mogucnosti. Ne ide to tako, ne mozes za 15 dana od lijecenja povrede biti 100% spreman.

Usput, na temu tvojih godina.. Glasam za kasne tridesete, ipak si ti gospodin :mrgreen: :salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 apr 2017, 17:09

Kakve ba kasne tridesete, pa to je poraz.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 apr 2017, 17:16

sljivo je napisao/la:Kakve ba kasne tridesete, pa to je poraz.
Potpuno sam siguran, spreman sam i za opkladu :kafa:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 14 apr 2017, 18:32

Mig_Mig je napisao/la:Dobar je kr.mak :lolno:
Decko naporan si,imas privatne poruke pa se prepucaji sa Karlom.
**** sa teme :salut:

Sto se tice uzvrata sve bih ja njih u vatru bacio,sezona se zavrsava nema se sta vise kalkulisat :kafa:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 apr 2017, 18:43

autogol je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Dobar je kr.mak :lolno:
Decko naporan si,imas privatne poruke pa se prepucaji sa Karlom.
**** sa teme :salut:

Sto se tice uzvrata sve bih ja njih u vatru bacio,sezona se zavrsava nema se sta vise kalkulisat :kafa:
Malo si nervozan :) Razumijem, nije lahko. Utorak :wave:
Max Allegri

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 apr 2017, 18:49

jaci smo bez Boatenga
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 apr 2017, 19:04

Neuer
Lahm Kimmich Alaba Bernat
Vidal Thiago
Muller
Robben Lewandowski Costa

:njanjanja: :lol: :facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 apr 2017, 19:05

Dovođenje Sulea ima brutalnog smisla,mogao bi se komotno još jedan štoper dovesti, s njemačkom putovnicom.

Rudiger Mustafi :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 14 apr 2017, 19:17

Odlaskom Yuppa krenuo je i odlazak identifikacije Bayerna. Nakon njega ostajemo bez Gomeza, Kroosa, Schweinsteigera, Badstubera sada i bez Lahma.

Za svaki ozbiljan klub je to puno i nenadoknadivo da bi se igralo na top nivou. Toni i Basti po meni najvise bole, a tek cemo vidjeti koliko ce Lahm nedostajati...
Stern des Südens

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 14 apr 2017, 19:49

harden je napisao/la:
Karlo je napisao/la: jes ali bit ce fit 100% na jednom drugom clanku sam procitao,ovo je smao predostroznost
Znas li ti sta znaci 100% fit? Boatengu ce trebati mjesec dana bude 100% spreman ( i to ako se ne povrijedi opet ), covjek sad igra kao da ima geler u nozi. Ni blizu 100% njegovih mogucnosti. Ne ide to tako, ne mozes za 15 dana od lijecenja povrede biti 100% spreman.

Usput, na temu tvojih godina.. Glasam za kasne tridesete, ipak si ti gospodin :mrgreen: :salut:
zahvljujem na komplimentu :cool: :salut: :D

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 apr 2017, 20:00

proFCB je napisao/la:Odlaskom Yuppa krenuo je i odlazak identifikacije Bayerna. Nakon njega ostajemo bez Gomeza, Kroosa, Schweinsteigera, Badstubera sada i bez Lahma.

Za svaki ozbiljan klub je to puno i nenadoknadivo da bi se igralo na top nivou. Toni i Basti po meni najvise bole, a tek cemo vidjeti koliko ce Lahm nedostajati...
Istina ziva. Izgubio se njemacki mentalitet, koliko god dobrog donio i Pep i Carlo.
Jedva cekam da opet neki Nijemac sjedne na klupu..i ostane jedno 4, 5 godina minimalno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 apr 2017, 20:02

A koga bi vi umjesto Vidala, Thiaga, Comana , Coste i ostalih koji nisu dugo u BL pa ne odišu tim njemačkim štihom, sve su to klasni igrači :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 apr 2017, 20:34

I ja isto mislim da smo predaleko otišli sa denacifikacijom Bayerna te se okrenuli latinizaciji. :mrgreen:

Ma ne može se to u ovaj vakat ganjat'. Može, na neki način, al' je pitanje da li će to dat' rezultat?? Više je to splet različitih okolnosti neg' nekih nastojanja. Jedno mora bit' jasno, okosnicu Bayerna, kako na terenu tako i van njega, moraju da čine Nijemci. Eh sad, koliko procentno to mora bit' je za neku dublju analizu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.