nece boa igrati prtiv apoteke ima nekih prolema s aduktorom blazi prirode ,pa iz predostroznosti nece igrati za madrid ce biti spreman , ima neki naznaka da bi kmozda i humels mogao du madridsekerbay je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
sta je ovo![]()
i boateng upitan za real![]()
kae karlo, jedino je sigurno da nece igrat sa trojicom u zadnjoj liniji
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Pa kako ce igrati sa trojicom, covjek nema nijednog stopera na raspolaganju 100% fit... Nevjerovatno kako u par dana moze sve nizbrdo krenuti zbog povreda.sekerbay je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
sta je ovo![]()
i boateng upitan za real![]()
kae karlo, jedino je sigurno da nece igrat sa trojicom u zadnjoj liniji
Zadnja izmjena: harden, dana/u 14 apr 2017, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bayern manager Carlo Ancelotti said: 'Boateng and Hummels will be missing. Boateng has adductor problems but he'll hopefully be available against Madrid.
'Without Hummels and Boateng, David Alaba will play as a centre-back and Juan Bernat on the left. I'll look to see who's a bit tired at training. I hope we can take Hummels to Madrid.'
Bayern are also without top scorer Robert Lewandowski for the second successive game. The Polish striker was also injured for the Madrid game, and although he is fit now, he is suspended for the Leverkusen fixture.
'Without Hummels and Boateng, David Alaba will play as a centre-back and Juan Bernat on the left. I'll look to see who's a bit tired at training. I hope we can take Hummels to Madrid.'
Bayern are also without top scorer Robert Lewandowski for the second successive game. The Polish striker was also injured for the Madrid game, and although he is fit now, he is suspended for the Leverkusen fixture.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
karlo, vidis da je boateng upitan za real.
al nista od toga. u zadnjoj linije ce biti cetverica.
ma to sam konto ako bi na raspolaganju imao samo boatenga.harden je napisao/la:Pa kako ce igrati sa trojicom, covjek nema nijednog stopera na raspolaganju 100% fit...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
jes ali bit ce fit 100% na jednom drugom clanku sam procitao,ovo je smao predostroznostsekerbay je napisao/la:karlo, vidis da je boateng upitan za real.
ma to sam konto ako bi na raspolaganju imao samo boatenga.harden je napisao/la:Pa kako ce igrati sa trojicom, covjek nema nijednog stopera na raspolaganju 100% fit...
hajde, nadamo se da je tako.
nego, ne rece ti nama koliko imas godina?
ono, nasa najjaca postava.
koja tragedija jbt. kuknjava
bas. par dana pred tekmi smo mislili da ce u odbrani igrati humels i javi, a u napadu leva.harden je napisao/la:Nevjerovatno kako u par dana moze sve niz brdo krenuti zbog povreda.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
sekerbay je napisao/la:hajde, nadamo se da je tako.
bas. par dana pred tekmi smo mislili da ce u odbrani igrati humels i javi, a u napadu leva.harden je napisao/la:Nevjerovatno kako u par dana moze sve niz brdo krenuti zbog povreda.
dovoljno
Znas li ti sta znaci 100% fit? Boatengu ce trebati mjesec dana bude 100% spreman ( i to ako se ne povrijedi opet ), covjek sad igra kao da ima geler u nozi. Ni blizu 100% njegovih mogucnosti. Ne ide to tako, ne mozes za 15 dana od lijecenja povrede biti 100% spreman.Karlo je napisao/la: jes ali bit ce fit 100% na jednom drugom clanku sam procitao,ovo je smao predostroznost
Usput, na temu tvojih godina.. Glasam za kasne tridesete, ipak si ti gospodin
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakve ba kasne tridesete, pa to je poraz.
Potpuno sam siguran, spreman sam i za opkladusljivo je napisao/la:Kakve ba kasne tridesete, pa to je poraz.
Decko naporan si,imas privatne poruke pa se prepucaji sa Karlom.Mig_Mig je napisao/la:Dobar je kr.mak
**** sa teme
Sto se tice uzvrata sve bih ja njih u vatru bacio,sezona se zavrsava nema se sta vise kalkulisat
Malo si nervozanautogol je napisao/la:Decko naporan si,imas privatne poruke pa se prepucaji sa Karlom.Mig_Mig je napisao/la:Dobar je kr.mak
**** sa teme![]()
Sto se tice uzvrata sve bih ja njih u vatru bacio,sezona se zavrsava nema se sta vise kalkulisat
Max Allegri
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
Neuer
Lahm Kimmich Alaba Bernat
Vidal Thiago
Muller
Robben Lewandowski Costa

Lahm Kimmich Alaba Bernat
Vidal Thiago
Muller
Robben Lewandowski Costa
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dovođenje Sulea ima brutalnog smisla,mogao bi se komotno još jedan štoper dovesti, s njemačkom putovnicom.
Rudiger Mustafi
Rudiger Mustafi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Odlaskom Yuppa krenuo je i odlazak identifikacije Bayerna. Nakon njega ostajemo bez Gomeza, Kroosa, Schweinsteigera, Badstubera sada i bez Lahma.
Za svaki ozbiljan klub je to puno i nenadoknadivo da bi se igralo na top nivou. Toni i Basti po meni najvise bole, a tek cemo vidjeti koliko ce Lahm nedostajati...
Za svaki ozbiljan klub je to puno i nenadoknadivo da bi se igralo na top nivou. Toni i Basti po meni najvise bole, a tek cemo vidjeti koliko ce Lahm nedostajati...
Stern des Südens
zahvljujem na komplimentuharden je napisao/la:Znas li ti sta znaci 100% fit? Boatengu ce trebati mjesec dana bude 100% spreman ( i to ako se ne povrijedi opet ), covjek sad igra kao da ima geler u nozi. Ni blizu 100% njegovih mogucnosti. Ne ide to tako, ne mozes za 15 dana od lijecenja povrede biti 100% spreman.Karlo je napisao/la: jes ali bit ce fit 100% na jednom drugom clanku sam procitao,ovo je smao predostroznost
Usput, na temu tvojih godina.. Glasam za kasne tridesete, ipak si ti gospodin![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Istina ziva. Izgubio se njemacki mentalitet, koliko god dobrog donio i Pep i Carlo.proFCB je napisao/la:Odlaskom Yuppa krenuo je i odlazak identifikacije Bayerna. Nakon njega ostajemo bez Gomeza, Kroosa, Schweinsteigera, Badstubera sada i bez Lahma.
Jedva cekam da opet neki Nijemac sjedne na klupu..i ostane jedno 4, 5 godina minimalno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
A koga bi vi umjesto Vidala, Thiaga, Comana , Coste i ostalih koji nisu dugo u BL pa ne odišu tim njemačkim štihom, sve su to klasni igrači 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Centre forward
- Kontakt:
I ja isto mislim da smo predaleko otišli sa denacifikacijom Bayerna te se okrenuli latinizaciji.
Ma ne može se to u ovaj vakat ganjat'. Može, na neki način, al' je pitanje da li će to dat' rezultat?? Više je to splet različitih okolnosti neg' nekih nastojanja. Jedno mora bit' jasno, okosnicu Bayerna, kako na terenu tako i van njega, moraju da čine Nijemci. Eh sad, koliko procentno to mora bit' je za neku dublju analizu.
Ma ne može se to u ovaj vakat ganjat'. Može, na neki način, al' je pitanje da li će to dat' rezultat?? Više je to splet različitih okolnosti neg' nekih nastojanja. Jedno mora bit' jasno, okosnicu Bayerna, kako na terenu tako i van njega, moraju da čine Nijemci. Eh sad, koliko procentno to mora bit' je za neku dublju analizu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.