07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
hebiga oni otjerali domeneka a mi na klupi imamo domeneka tako da nam se nepise dobro!!fasovacemo po guzzici momacki!!!! 

Bice ovdje golova, njima respekt al nama abd pobjeda! 

mB!
- White_Thunder
- Kontakt:
Mislim da nam je ova losa predstava dobro dosla barem sto se tice meca sa Luxemburgom i da igraci ako ce vec govoriti fraze tipa: 'Danas svako igra nogomet!', 'Nema laganih protivnika'..., to i pokazu na terenu a ne izasli pred 10 000 ljudi da malo lopte razbace sa fizicki spremnijom ekipom... Kazem, Luxemburg ce biti nesto slicno, al uz malo ozbiljniji pristup nema problema, a Francuzi su druga prica, mislim da bi tu mogli do dobrog rezultata, jer Blanc moze biti odlican stucnjak, ali tesko da i on moze onih gubitnika sa SP-a napraviti neku mega-ekipu, a ovi igraci iz njihove lige su prosjecnog kvaliteta sto se i sinoc pokazalo kad su izgubili od prosjecne Norveske! Moja prognoza: pobjeda protiv Luxemburga 0:2 i remi sa Francuzima 1:1!
I'll make him an offer he can't refuse!
Prva tekma nije odigrana, vec otvorena druga tema.
To smo mi, Bosanci, da mi imamo pamet u glavu, al u qurcu...
To smo mi, Bosanci, da mi imamo pamet u glavu, al u qurcu...
ako ih dobijemo platini ce nas suspendovat, ako ne u igri smo 

ser del barça es el millor que hi ha !
Bas nas on nece suspendovat. Francuskoj je dosta skandala, nakon ruke Henrya, SP-a itd. Sad im jos treba da ispadne da su suspendovali glavnog protivnika da bi otisli na Euro...Nista od te suspenzije.Scof1eld je napisao/la:ako ih dobijemo platini ce nas suspendovat, ako ne u igri smo
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mjesec do utakmice vi otvorili temu...ja besposlenih ljudi.
...nisu mogli da te ugase!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
haha to je na rođendan moje sestre
Anelka suspendovan na 18 utakmica, Evra na 5! Sjajne vijesti, pogotovo za Evru, iako mi je zao sto ga necu vidit na tekmi. Evo link: http://espn.go.com/sports/soccer/news/_ ... cup-fiasco
Anelka jos jedan u nizu igraca koji ce zavrsiti karijeru a nece odraditi suspenziju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
zaboravio sam dodat i ono najsladje: Riberya nema 3 utakmice. Nema ni Toulalana jednu, ali to je manje vazno za nas.
Sad il' nikad!
Sad il' nikad!
Mislim da i bez ovih igraca Fransa je favorit protiv nas..samo tako mozemo izvuci neki povoljan rezultata..cak mozda i bolje budu igrali bez Riberija i Anelske koji su cesto sebicni igraci...
- legenda reala
- Kontakt:
Ima Francuska jake bekove možda su im to pozicije koje su im najbolje pokrivene naće oni zamjenu za Evru.Cartman je napisao/la:Anelka suspendovan na 18 utakmica, Evra na 5! Sjajne vijesti, pogotovo za Evru, iako mi je zao sto ga necu vidit na tekmi. Evo link: http://espn.go.com/sports/soccer/news/_ ... cup-fiasco
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
svaka cast francuzima, kod njih jedno sranje napravili ljudi odmah kazne slijede. ja mislim da je cak i predsjednik saveza odstupio, mozda nije on ali je neki bitan lik u njihovom savezu. tako se to rijesava u normalnim drzavama. a kod nas lopovi mogu da rade sta hoce sa garancijom da im se nisa nece desiti
Imaju Clichya koji je puno gori u odbrani od Evre. Imaju Abidala koji je puno gori u napadu. Imaju Cissokha koji je gori i u napadu i u odbrani. Evra je klasa za sebe, i tesko ga mogu 100% zamjenit. Na primjer ako bude Clichy igro, treba to iskoristit jer je vrlo nesiguran i nekad napravi nevjerovatne greske. Zamisli tandem Evra-Ribery na ljevom krilu. A sad ce mozda bit Clichy-Nasri ili Malouda. Iako naravno ni to nije lose, i francuzi su i dalje favoriti.legenda reala je napisao/la:Ima Francuska jake bekove možda su im to pozicije koje su im najbolje pokrivene naće oni zamjenu za Evru.Cartman je napisao/la:Anelka suspendovan na 18 utakmica, Evra na 5! Sjajne vijesti, pogotovo za Evru, iako mi je zao sto ga necu vidit na tekmi. Evo link: http://espn.go.com/sports/soccer/news/_ ... cup-fiasco
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
-
- Kontakt:
Stadion A.F. Hase Sarajevo
Gledalaca: 35.000
Bosna i Hercegovina - Francuska 2:1 ( Misimovic 42' 1:0, Benzema (p) 74' 1:1, Dzeko 88' 2:1 )
Gledalaca: 35.000
Bosna i Hercegovina - Francuska 2:1 ( Misimovic 42' 1:0, Benzema (p) 74' 1:1, Dzeko 88' 2:1 )
- NoName
- Kontakt:
šećeru, sjajna slika
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
jarane, i crnci su normali ljudi kao i mi...analiticar_ je napisao/la:Hahahahaah udri crncuge majku im njihovu !!!!!
Znaci AFH, kad ce karte izici u prodaju???
BLUE NATION.
Jao ima da Kosevo bude krcato, kao onda kad smo igrali sa njima prijateljsku na Kosevu 
Samo ovaj put mi dobivamo !

Samo ovaj put mi dobivamo !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.