FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2017, 21:47

Jedino mu izmjene zamjeram, fakat su one netakticke iako mi nemamo roster pa ubaci Lelića 20 minuta nek igra..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 15 apr 2017, 21:47

fks74 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Hahahahahah kako imaš lakši raspored ideš Zrinjskom i Radniku dolazi ti Željezničar. Kako ne mogu ove što cijelu sezonu govore sad će bolje i na kraju ne bude i onda se samo resetuju sl. sezonu.
Nemoj pricati bez veze ,realno gledajuci mi nemamo ekipu za prvog mjesta.Oni igraju na ho ruk,jedini koji zna je Dulja.Oni i mi smo bili pocrkali ja sam iskreno jedva cekao da svira kraj da nebi neka frljoka usla,ali opet smatram da ce se do kraja boriti za titulu jer ni ostali nisu nista.
ne seri
nasi malo da se potrude pojeli bi sve i samo da su malo pametniji

i ovo sto pricaju sad z evropu ok sad bez pritiska pokusati nesto vise a ne **** i sebe i druge
ako selju na kosevo ne dobijemo ja vise nikad derbi pogledat necu
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2017, 21:48

Ja ne mogu još da prestanem da se tresem! Kakva ****! :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 15 apr 2017, 21:48

E moj Cala kad pravis izmjene..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 apr 2017, 21:49

PitarBordo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Isto razmisljamo od pocetka,al postavlja se pitanja ko da ga zamjeni??
Kodri na noge, dati mu budžet i cijelu sezonu i stati 100% iza njega.
Treba nama neko iskusniji,i on je imao ziheraskih poteza kao i Cala.

Moje misljenje naravno.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2017, 21:49

mma_hz je napisao/la: Isto razmisljamo od pocetka,al postavlja se pitanja ko da ga zamjeni??
Taj ce bas doci iz Svice da ovde radi :D

Ja sam frustriran samo tako... Ne mogu da vjerujem da smo propustili ovakcu sansu...

Kad se sjetim Kodre u tuzli kad je vadio CB i ubacio napadaca u 70 minuti... i to nam naravno donijelo pobjedu od 2 0...
A Cala je ovim vcrs dokazao da je fkt negdje izgubio muda.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 15 apr 2017, 21:49

fks74 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Hahahahahah kako imaš lakši raspored ideš Zrinjskom i Radniku dolazi ti Željezničar. Kako ne mogu ove što cijelu sezonu govore sad će bolje i na kraju ne bude i onda se samo resetuju sl. sezonu.
Nemoj pricati bez veze ,realno gledajuci mi nemamo ekipu za prvog mjesta.Oni igraju na ho ruk,jedini koji zna je Dulja.Oni i mi smo bili pocrkali ja sam iskreno jedva cekao da svira kraj da nebi neka frljoka usla,ali opet smatram da ce se do kraja boriti za titulu jer ni ostali nisu nista.
Kakva titula imas parmaka koji nemoze sa dva metra pogodit gol od sedam metara i protiv svinjskog i sad protiv cmara imas trenera koji nema muda da izvrsi izmjenu u napadu kad je protivnik u nokdaunu :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 apr 2017, 21:50

Lako je biti general posle bitke. Garantiram, da ako bi jih napali sa svim snagama da bi primili gol, jer smo dosta suplji u defanzivi iako su oni imali igraca manje.
Nesmijem zamisliti temu da smo zijanili.
Stidite se vi koji Cali psujete majku, kritika da, ali psovanje to je stvarno dno dna!!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 21:50

Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad se sjetim igra i 0:0 u Bijeljini.
Pa sa Čalom si igrao sa istom tom ekipom neriješeno u Sarajevu prije dvije hefte... Kakav ti je to napredak?
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2017, 21:50

joker90 je napisao/la:Ja ne mogu još da prestanem da se tresem! Kakva ****! :puke:
Lelića ba odmah u 70. minuti i nekoga u 80. ko zna kako bi zavrsilo ali..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 15 apr 2017, 21:51

Na klupi za rezervne igrače ostali su: Adilović, Kadušić, Kovačević, Lelić, Husejinović, Anđušić, Ivetić
Bravo glupi pitari, prizivali ste Bekica, a niste ni znali da ga nema na klupi.

Upravu ste, Mehmed Janjos je kriv sto cemo biti 3. na tabeli. Da njega nije bilo igrali bismo u Ligi za opstanak. Mehmed Janjos mora ostati. Promjenili smo hiljadu trenera i nista nismo dobili.

Ne treba kriviti nikoga osim nasih igraca koji nisu znali iskoristiti svoje sanse. Sta ce nam penal kad Hebibovic ne moze zabiti 3 puta 1 na 1. Sta ce nam penal kad Ahmetovic se ne zna sastaviti sa loptom, a Crnkic takodjer.

Daj ba vise pa ni Lakoste ne priziva Saida. Eto uveo ga je Čala zadnjih 20 min protiv Mladosti pa se nije vidio na terenu. Hvala mu za sve ali ja od njega nista ne ocekujem.

Senad Repuh jedan je od nas! Za razliku od kera Ihtijarevica koji hvali atmosferu na Sadaka areni, Toso se odmah sjetio nas navijača!!!
SARAJEVO

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 apr 2017, 21:51

Jesu li svi Mehmedi ovoliki ziherasi?

Pa dan te yebo, boris se za titulu, imas 15-20 minuta igraca vise, a on bezmud. Mijenja igraca u 90. minuti.
Gluho i coravo bilo.

Hebibe zbog tebe cu objeliti kao ovca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 apr 2017, 21:51

NE ZNAM

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 apr 2017, 21:52

Kako bi ih Husref yebao samo....

Da se razumijemo, ne bi volio Husrefa na klupi. Mislim naravno da bi, al radi njega i njegovog zdravlja ne bi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 15 apr 2017, 21:52

Nicim ne bih mogao opisati to sto smo jos jednu utakmicu bili bolji a nismo dobili.
Vruca je jos situacija, ali imamo sigurno razloga za zadovoljstvo sigurno to kazem.
Ovim bodom dobit cemo akobogda na drugoj strani, toliki broj sansi ne pretvoriti u gol?! Vratit ce se, a idealna prilika jeste u kupu.
Znam da smo sada koliko god fizicki umorni a na to cemo se morati sve vise privikavati, jos vise psihicki jaci za revans kupa nego ovi protiv listice.
To da je Mehmed mogao uvesti neke igrace ne shvatam ni ja, ali vjerujete pretesko je biti trener u ovakvim situacijama. Kvalitetan je trener kao i ostali u struci ali trebamo svi zajedno sada ici iz kola u kolo i da pobjedjujemo, ne nakon svake utakmice da pravimo planove koje ce Dragi Bog zna kada i kako doci.
Stati iza ekipe kao svaki put do sada i iznijeti ovu sezonu sa uspjehom.
Sto se tice ovog ublehasa celavog poceo je da hvata njihove dubretaske fore 5 sansi vi imali??? Nama tri vi napravili, samo je obratno bilo.
Svaka cast sto se tice nasih igraca hladni kao stijene
11 protiv 12.000 smradova.
Sto se tice navijanja vidjelo se i ranije i znalo ko su bordo begovi i kakvo smo lakrdijsko im navijanje imali priliku cuti. Sve jasno.
Momci odmor i idemo dalje jos jace.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2017, 21:52

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ja ne mogu još da prestanem da se tresem! Kakva ****! :puke:
Lelića ba odmah u 70. minuti i nekoga u 80. ko zna kako bi zavrsilo ali..
Nemaš ništa od boda ba, baci u napad da ih pojebemo! Eno, već pljuju Petrovića, ništa im ne valja, da smo ih dobili **** bi ih ko zadnje levate. Široki bi im iduću tricu složio. Ali Mehmed ko da igra protiv Meleka, pa merhametli frajer! Nisam mu "A" rekao otkako je došao, a imao je propusta, ali ovo večeras je za povratiti! Fuuuj!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 21:52

Zip je napisao/la:
Taj ce bas doci iz Svice da ovde radi :D

Ja sam frustriran samo tako... Ne mogu da vjerujem da smo propustili ovakcu sansu...

Kad se sjetim Kodre u tuzli kad je vadio CB i ubacio napadaca u 70 minuti... i to nam naravno donijelo pobjedu od 2 0...
A Cala je ovim vcrs dokazao da je fkt negdje izgubio muda.
Ovog istog Duljevića na lancu držao i onda kad ga pusti u igru da je malo zdraviji u glavi mogao hettrick taj dan zabiti, naravno donio nam pobjedu tim potezom na po' Grbavice.
Samo Saraj'vo.

Edoni
Kontakt:

Post Postao/la Edoni » 15 apr 2017, 21:53

Samo da se spomene cinjenica : Plavi reprezentativac strpan u gepek Audija A6 u drugom pol.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 apr 2017, 21:53

Zeljo vazda ovako igra jadno,bijedno treba im pobjeda ni ne pomisljaju da napadaju. Cala ziheraski maksimalno,odma je treba onog kloca Hebiba vaditi lik je 0 curica prava,on je pravi igrac za neku ekipu koja nema pritisak,moralni patuljak ko i Bekic. Pa trebali su zadnjih 10 min sve u napad lik ima Ahmetovica samo u napad,gurni napadaca bilo kojeg iz juniora izvedi stopera napadni pa sta bog da mi od ovog nista nemamo. Cala aljedecu tekmu izvodi istih 11 do iznmoglosti,trebo je i Kadusica gurnut a Hodzica na krilo kad mu Bekan ima zacementirano mjesto.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 apr 2017, 21:53

Jedini vrijedan pomena Duljevic, daleko najbolji igrac lige.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.