FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 15 apr 2017, 21:54

Nije to isti Duljevic,niti je priblizno ista ekipa koju je imao Meho Kodro.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 15 apr 2017, 21:54

FrancescoTotti je napisao/la:Kako bi ih Husref yebao samo....

Da se razumijemo, ne bi volio Husrefa na klupi. Mislim naravno da bi, al radi njega i njegovog zdravlja ne bi

:clap: :salut:
ali on ce opet doci kad tad :kafa:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 apr 2017, 21:54

MortemHz je napisao/la:Jedino mu izmjene zamjeram, fakat su one netakticke iako mi nemamo roster pa ubaci Lelića 20 minuta nek igra..
Saidu dati sad u Kaknju i protiv Krupe po 70 minuta, ako ne moze to izdrzati dovidjenja i prijatno, da znamo na cemu smo. :sick:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 15 apr 2017, 21:55

Pa jel moguce da neko psuje Cali?

Covjek je preuzeo ekipu kada niko nije htio, sa limitiranim igracima i opet se borimo za titulu i kup. A pored toga, normalno je da nekad i on pogrijesi, pogresno taktiku postavi, kasno zamijeni igraca ali sve u svemu trebamo biti realni ljudi. Covjek je uspio nesto izvuci iz ove ekipe sa igracima tipa bekic i rustemovic.

lik je vojnik Kluba, zivi za Sarajevo I jedan veliki gospodin i covjek. Mislim da zasluzuje malo vise postovanja od nas.

Na isti nacin smo otjerali Husrefa.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2017, 21:56

Daj makar tog Hadžića malog do kraja da gledamo, od lige nema ništa svakako, nek makar dijete igra! Ne može nikako lošije od ovog što Ahmet pokazuje u posljednje vrijeme. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 apr 2017, 21:56

doduse igrali smo 10 na 10, almir bekic je igrac manje....
kad se sjetim kad je majkl govorio kako je al bekic najbolji lijevi bek u ligi, subic je kita za njega , reprezentativac, kirin kup :facepalm:

hajde gotovo je sad, moramo dalje , idemo najjace sto mozemo cala molim te....

daj moramo osposobiti saida, pa taman pod anestezijom morao igrati, treba nam **** desetka, dulja lijevooooo...

hebiba natjerat da svaki dan po 5 sati dnevno vjezba zavrsnicu, nmg da vjerujem kako se frajer lagano nadje nekoliko puta u sansi uvijek, ali zavrsnica 0 jbt....

dulju natjerat da sut vjezba takodjer...

i daj ubaci lelica, nije los igrac ! moze bar 20 min bez problema igrati....
moze i liivak umjesto crnkica malo, crnkic van forme ove polusezone, katastrofa....

ahmetovic cijelu sezonu iznio, previse je umoran covjek, mora se koristiti i amer bekic iako je kita, al haj , bar trci i trudi se.... ili hadzic, hajde , nemamo sta izgubit, a mozemo puno dobiti, nama su igraci talenti do 23.god ccc, zato smo i gola kita od lige

hajmo , sad ide kup, daj 4 4 2 odmah , nema se sta cekati vise !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 apr 2017, 21:56

Ko god da je vodio ove amatere osim Čale bi izgubio derbi , njemu treba zamjerke tražiti u skladu s tom rečenicom. Nije mijenjao uredu nije ovo uredu nije ono uredu nije zlatan nit je neki trener ali mišljenja sam da je ovo maksimum ove ekipe.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 15 apr 2017, 21:57

joker90 je napisao/la:Daj makar tog Hadžića malog do kraja da gledamo, od lige nema ništa svakako, nek makar dijete igra! Ne može nikako lošije od ovog što Ahmet pokazuje u posljednje vrijeme. :roll:
Neko od forumasa je savrseno predstavio stanje sa Hadzicem, da nije ovoliko ispisano potrazio bih ti.
Amer Dupovac!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 apr 2017, 21:57

Čala jest ovdje ziheraški djelovo, al da bude otjeran zbog derbija :lol: i što imamo krampe, onda neki veze nemaju sa fudbalom. Pa jbte mi nemamo napadača uopšte na klupi. O čemu pričamo. :crazy:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2017, 21:58

Mene najvise boli to sto evo unazad 3 godine, mi imamo 2 puta priliku da yebene ove plave strumfore gurnemo u provaliju, i umjesto toga mi im pruzamo ruku i dajemo vjetar u ledja...

To mene najvise boliiii....
Pa zabij im posljednji udarac u glavu, sjebi ih za sva vremenaaa....

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 apr 2017, 21:58

Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Bekic, Ivetic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, Ahmetovic prvih 11 u srijedu. :urnebes: :urnebes:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 apr 2017, 21:59

Niko ne psuje Calu. Cala je legenda kluba, ali zasluzuje sve kritike.
I nemoj bogati toga "kad niko nije htio". Isto kao da smo tamo neki FK Prokosovici, pa eto nece nas niko.

yebem ti vise bod.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2017, 22:00

Rahma je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Daj makar tog Hadžića malog do kraja da gledamo, od lige nema ništa svakako, nek makar dijete igra! Ne može nikako lošije od ovog što Ahmet pokazuje u posljednje vrijeme. :roll:
Neko od forumasa je savrseno predstavio stanje sa Hadzicem, da nije ovoliko ispisano potrazio bih ti.
Allaha mi svaku bi mi do kraja igrao prvu postavu u ligi! Probati izvući kup, od lige nema ništa. Evropa je osigurana, malog bih forisao maximalno! Inteligentniji je od Ahmeta i Bekića zajedno, po kretanju i postavljanju. Ja ne znam koji je Ahmetu **** ba? Pa nije duela dobio zračnog, isto da nije onaj čovjek!
Bahati, bahati Željkan!
1946

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 apr 2017, 22:00

Cala takva licnost,ako navijas za Sarajevo ne mozes,a da ga ne volis.Vidjeli ste presicu prvo sto je rekao za HZ,njegov odnos i ljubav u ovoj prici,ako ima neke pravde na ovoj zemlji moraju biti nagradjeni jednim trofejom na kraju sezone.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 22:00

Joj al' ne mogu ovo "uzeo klub kad niko nije htio"... Eto postojao trenutak u zadnjih 5 godina da "niko nije htio" na klupu FK Sarajevo. Dajte molim vas, ne amnestirajte čovjeka samo zato što voli klub, čovjek je legenda kluba, ali moramo li biti slijepi kada ne ide? Osim tog prvobitnog "hajcanja" i šok terapije, ništa više se nije desilo, pa prošli smo pripreme u "dalekoj" Turskoj, igrači ne mogu 70 minuta izdržati, alo profesionalni sportaši? I nemoj da neko spominje gust raspored, nisu oni mogli ni nakon reprezentativne pauze.

Izmjena u 90. minuti kod 0-0, potrošiš sam sebi vrijeme, alo - i to mjenjaš tipa beka za beka... Taktički Čala je doista slab. Ne može nam se ba svoditi sve na "voli klub" "vojnik kluba", pa svi smo mi vojnici kluba i znamo gdje nam škripi, ali to ne znači da bi mogli voditi ekipu.
Samo Saraj'vo.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 15 apr 2017, 22:01

zagorski je napisao/la:Meni je ovaj bod vazan skoro kao i da smo pobijedili,a evo zasto:
-bili smo blize pobjedi
-sudijske odluke su bile na nasu stetu
-skinuli smo ih sa 1. mjesta
-unatoc silnim pojacanjima i prljavoj igri sa ulaznicama nisu nas pobijedili
Objektivno Cala je mogao bolje voditi utakmicu u drugom poluvremenu i generalno mu se moze prigovoriti par stvari,ali opet ni ovo nije lose,imali smo dobre sanse i nije ni Cala kriv sto se ono sve profulalo ili sto nije sviran cist penal nad Duljevicem.
:thumbup:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 apr 2017, 22:01

Lakoste je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Bekic, Ivetic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, Ahmetovic prvih 11 u srijedu. :urnebes: :urnebes:

Jesi li siguran ? :mrgreen:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 apr 2017, 22:02

Zamislite lika koji je imao dogovoren dejt sa curom totalno van njegove lige, koja ga je uslovila da je sa cvijecem, balonima i cokoladom ceka kraj sebilja. Pa ono on se boji da je neka sprdacina, izlevatit ce ga i smijat mu se sa frendicama al svejedno ode i gle cuda ona se pojavi. Imaju finu noc, smijali se, on je otpratio do stana i na kraju kad ga ona pozove 'na kafu' u stan on kazes
"ne hvala nesto me stomak muci".

E taj lik je Cala veceras....
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 15 apr 2017, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 15 apr 2017, 22:03

BelminM23 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Bekic, Ivetic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, Ahmetovic prvih 11 u srijedu. :urnebes: :urnebes:

Jesi li siguran ? :mrgreen:
:rol: :rol:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 22:03

jurisicduska je napisao/la:Ko god da je vodio ove amatere osim Čale bi izgubio derbi , njemu treba zamjerke tražiti u skladu s tom rečenicom. Nije mijenjao uredu nije ovo uredu nije ono uredu nije zlatan nit je neki trener ali mišljenja sam da je ovo maksimum ove ekipe.
Daj nemoj me zaje8avati, pa zajedno smo kada je dolazio i ti i ja rekli da to nije to, da nije Čala za trenerskog posla i da treba ostati u Općini. Sada se ispostavilo upravo to.

O kakvim maximumima pričamo imali 25 minuta igrača više igrali kao i prethodnih 65. Izmjena gotovo u sudijskoj, daj nekog juniora barem nešto, ovo trenutno je gore nego situacija pod Ješićem - ovo pričam direktno o zelenom terenu.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Oerde, Serha, Vanja8 i 53 gosta.