FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 15 apr 2017, 22:04

DULJEVIĆ JE ALLAH za sve igrače ove jadne lige, a yebem mamaru svima koji ga osporavaju!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 15 apr 2017, 22:05

FrancescoTotti je napisao/la:Zamislite lika koji je imao dogovoren dejt sa curom totalno van njegove lige, koja ga je uslovila da je sa cvijecem, balonima i cokoladom ceka kraj sebilja. Pa ono on se boji da je neka sprdacina, izlevatit ce ga i smijat mu se sa frendicama al svejedno ode i gle cuda ona se pojavi. Imaju finu noc, smijali se, on je otpratio do stana i na kraju kad ga ona pozove 'na kafu' u stan on kazes
"ne hvala nesto me stomak muci".

E taj lik je Cala veceras....
:tokralju:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 apr 2017, 22:06

FrancescoTotti je napisao/la:Zamislite lika koji je imao dogovoren dejt sa curom totalno van njegove lige, koja ga je uslovila da je sa cvijecem, balonima i cokoladom ceka kraj sebilja. Pa ono on se boji da je neka sprdacina, izlevatit ce ga i smijat mu se sa frendicama al svejedno ode i gle cuda ona se pojavi. Imaju finu noc, smijali se, on je otpratio do stana i na kraju kad ga ona pozove 'na kafu' u stan on kazes
"ne hvala nesto me stomak muci".

E taj lik je Cala veceras....
Ne metnu ga,a ona vlazna bila :D :D :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 22:06

Stroj1946 je napisao/la:Čala jest ovdje ziheraški djelovo, al da bude otjeran zbog derbija :lol: i što imamo krampe, onda neki veze nemaju sa fudbalom. Pa jbte mi nemamo napadača uopšte na klupi. O čemu pričamo. :crazy:
Ako nemamo napadača u ekipi i nismo doveli nikog, zašto onda nije afirmiran Hadžić? Ne kažem da igra cijele tekme, ali protiv Viteza, Kaknja... možda bi nešto i pokazao... A ne ovako je8eno beskorisni Ahmetović ti igra sve i ako ga izvadi nekad u 90. minuti uđe Bekić umjesto... Ma hajte molim vas.

Svi smo mi znali za ovu ekipu i na ljeto, sad odjednom ponovo otkrivamo da su levati i amnestiramo Čalu. Pa zašto je prihvatio posao da radi sa levatima onda? Samo sebi na štetu.
Samo Saraj'vo.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 15 apr 2017, 22:07

Prije utakmice bih vjerovatno potpisao bod, ali **** ga, ovo smo MORALI pobijediti.
Protiv Zrinjskog mi i nije bilo toliko krivo jer su mi tokom cijele utakmice izgledali kao bolji tim od nas, sto za ove veceras definitivno ne mogu reci, bili su zreli za poraz.
Igra nam je kilava, cesto imam osjecaj da igraci ignorisu jedni druge kada bi samo jednim dodavanjem na vrijeme bili u puno boljoj situaciji za kreiranje sanse... to se ponavlja od Radnika, u vecini situacija potez viska.

Sto se tice igraca, Ahmetovic definitivno treba odmor, postao je potpuno beskoristan. Valjda ce se Bekic oporaviti do srijede jer ni veceras cini mi se nije bio ni na klupi. Hebibovic je pao u formi, jedna utakmica pauze mu sigurno ne bi lose dosla... Nadam se da ce se Balic brzo oporaviti, pa da on i Ivetic igraju lijevo jer Bekicu klupa odavno ne bi skodila, em ne zna, em je umoran. Pavlovic definitivno zasluzuje pohvale jer je i veceras imao neke dobre odbrane, a Duljevic je bio agilan, pokusavao, ali su ga slabo pratili. Ostali 'nako.

Čala, drag si mi, al j.ebo te pickasta igra vise. Nadam se da ćeš naći m.uda vrlo brzo i početi s konkretnijom igrom prema naprijed, jer ovako nas nema nigdje. Sanse u Kupu imamo, oni se mogu dobiti, ali ne mogu beskonacnim dodavanjem između nasih stopera i bekova. U prvenstvu naredne tri utakmice imamo nesto povoljniji raspored (Zrinjski tri zaredom gostuje, a nadam da se Radnik i Sloboda nece sageti ovim ciganima... tu je i njihov međusobni), tako da imamo sansu da se vratimo u borbu za titulu do narednih međusobnih mečeva za Zrinjskim i ovim bilmezima, do vaseg pristupa je da li cemo je iskoristiti.

Svakako mislim da na ljeto moramo traziti novog trenera, opet :crazy: , koji ce znati promijeniti nesto u toku utakmice, a ne drzati se sablona k'o pijan plota. Nadam se da tog trenera neće tražiti ono smeće od Ihtijarevića, kojem se pos.erem na "lijepi" ambijent veceras.

J.ebi ga, napisah nesto duzi post, ali morao sam negdje izbaciti ovo kad vec ne odoh u kafanu prije utakmice, sad nemam volje. :D
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 15 apr 2017, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 apr 2017, 22:07

Nisam ja rekao Pitar da je on za nas i oduvijek to mislim i mislit ću , konkretno mislim da je on baš po mjeri ove ekipe , nezreli, nekvalitetni, nedorasli i to je to . On je motivator bio bi dobar pomoćnik nekom taktičaru i to je sve ali mu ne zamjeram. Sjećam se ja najljepše poslijeratne igre pod njegovim palicom kad je imao s kim to odigrat. Šta ćeš sad , vjeruj da nikad ne bih njemu leđa okrenuo jer su uzroci puno dublji, prvo ekipu napravit pa onda preci na štab i tako dalje . Hebibović nam glavni igrač čovječe na posudbu ga slali nije imao mjesta na klupi nedavno. Ne znam treba li dalje od tog ?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 apr 2017, 22:09

Sve mi je jasno al da nemas u rotaciji vise od 12 igraca ne kontam nikako? Zarotiraj covjece Herica,gurni juniora napadaca u zadnjih 10 min ides kume na alll inn ulazes sve pa sta bog da,al jok ide izmjena u 90 min. Sacekajmo kraj al sve osim titule je neuspjeh,ako je ne uzmu nek idu svi ovi sto kazu evropa je cilj pa ja ne vjerujem od rata pa do neki dan te izjave nisam cuo od nasih igraca,uprave i trenera

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 apr 2017, 22:11

NE SERITE ! " strucnjaci"
Sta da smo fasovali go *ebavali bi sve redom I Cali I igracima .... naravno da smo mogli dobit ovo al mogli smo I fasovat ... takav je derbi ....
Ja zalim samo za 100000% sansom Hebibovica ... ostalo sve ok I trebaju sutat na prvu nema se sta cekat .... onako kao Duljevic odbit ce se jedna u pm .....
Morate razumjet da smo po pitanju kupa jos uvijek u igri I da trebamo imat nekog I odmornog za srijedu ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 15 apr 2017, 22:11

PitarBordo je napisao/la:Joj al' ne mogu ovo "uzeo klub kad niko nije htio"... Eto postojao trenutak u zadnjih 5 godina da "niko nije htio" na klupu FK Sarajevo. Dajte molim vas, ne amnestirajte čovjeka samo zato što voli klub, čovjek je legenda kluba, ali moramo li biti slijepi kada ne ide? Osim tog prvobitnog "hajcanja" i šok terapije, ništa više se nije desilo, pa prošli smo pripreme u "dalekoj" Turskoj, igrači ne mogu 70 minuta izdržati, alo profesionalni sportaši? I nemoj da neko spominje gust raspored, nisu oni mogli ni nakon reprezentativne pauze.

Izmjena u 90. minuti kod 0-0, potrošiš sam sebi vrijeme, alo - i to mjenjaš tipa beka za beka... Taktički Čala je doista slab. Ne može nam se ba svoditi sve na "voli klub" "vojnik kluba", pa svi smo mi vojnici kluba i znamo gdje nam škripi, ali to ne znači da bi mogli voditi ekipu.
Brate ja se slazem sa tobom, Cala je takticki dosta slab, idealan primjer je sad protiv Zrinjskog kuci kada smo se povukli u 1 poluvrijeme. Licno mislim da on nije dugorocno rjesenje za Sarajevo.

Ali kao sto sam rekao, moramo ba malo vise postovati nase trenere. Na identican nacin smo otjerali Kodru a sada vecina mole Boga da se vrati, a da ne govorim za Husrefa. I slazem se, treba kritikovati covjeka I normalno pohvaliti, ali mi vazda pretjerujemo. Ili je najbolji trener na svijetu ili najgori.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 22:12

DBR1987 je napisao/la:Morate razumjet da smo po pitanju kupa jos uvijek u igri I da trebamo imat nekog I odmornog za srijedu ....

Koga smo to sviju ti odmarali da donese prevagu u srijedu? :lol:
Samo Saraj'vo.

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 15 apr 2017, 22:12

ledesma je napisao/la:DULJEVIĆ JE ALLAH za sve igrače ove jadne lige, a yebem mamaru svima koji ga osporavaju!
malo si naporan s tim yebač
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 apr 2017, 22:13

Ovo večeras je kap koja je prelila čašu što se Cale tiče. Nezadovoljstvo nije produkt samo derbija. U ovoj godini sve tekme su nam iste bile. Sve pobjede su bile na guranje. Pa Vitez nas je trebao dobiti na Koševu. Varamo se ako mislimo da zeljo i zrinjski imaju mnogo bolje igrače, sve je to u 5 deka.
Calu poštujem kao legendu kluba, ali kao trener je ispuhao. Na ljeto tražiti novog, jer ako nam Cala ostane za iduću sezonu, u oktobru čemo novog tražiti i sezona opet ispočetka počinje.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2017, 22:13

Od posljednjih 15 bodova, mi uzeli samo 6.

Ovde nebi bio problem nerjesen rezultat da smo dobili Radnik kuci.
Al posto nismo, ovo smo morali dobiti. Umjesto da budemo na drugom mjestu sa -2 boda zaostatka, mi smo na -4.

Ovi promasaji Hebibovica protiv radnika, Zrinjskog i Zelje ce najvjerovatnije nas kostati titule.
Ma koliko mnogi od vas sumnjali u istu, ja i dalje vjerujem.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 apr 2017, 22:13

Treba i pohvalit nekog, Pavlovic pokazao da je najbolji golman lige, Novakovic hladan ko spricer, vadio nas s obzirom koliko je Mihojevic tanak bio. Hodzic iz tekme u tekmu me kupuje, Ivetic borbeno i fala Bogu pa se Rustem povrijedi i udje Pero, Dulja pokazaoda je najbolji igrac lige. S druge strane Bekic opravdava svoju titulu glupana, Marko tanak bio, Crnkic i Ahmetovic se nisu vidili, Ahmet stavise smetao, ponasao se kao da nikada lopte nije dotakao a kamol trenirao. Hebibovic se odlicno ubacuje i krece, ali dzaba kad mu je zavrsnica ocajna i na tome da poradi, bio bi zvjer. Saric ni toplo ni hladno, sredina neka. Imam osjecajda bi Lelic preorao stadionda dobije priliku u prvih 11. Mali Hadzic mora dobiti priliku u ovim tekmama do kraja, gori od Ahmetovica ne moze biti!

Toliko od mene, malo pauze do srijede, nemam snage, glava mi puca. Toliko puta nam se strumf nag.uzi i mi ne iskoristismo nijednom...
1946~

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 apr 2017, 22:14

PitarBordo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad se sjetim igra i 0:0 u Bijeljini.
Pa sa Čalom si igrao sa istom tom ekipom neriješeno u Sarajevu prije dvije hefte... Kakav ti je to napredak?

Ako nista sad smo na cisto sa igracima. Nisu za Sarajeva i to je to. Obezbjedena je evropa, tad bi guzice dali za evroope bukvalno. Kakav takav napredaj je napravljen. Ja bez evrope na ljeto ne znam kako bih prezivio. A ekipa koja kuci izgubi od Jajca ne zasluzuje nista.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 apr 2017, 22:15

jurisicduska je napisao/la:Ko god da je vodio ove amatere osim Čale bi izgubio derbi , njemu treba zamjerke tražiti u skladu s tom rečenicom. Nije mijenjao uredu nije ovo uredu nije ono uredu nije zlatan nit je neki trener ali mišljenja sam da je ovo maksimum ove ekipe.
Tako je Duška brate a usput da čestitam SARAJEVU za srce i borbenost eto izađite vi koke sami protiv 12-13 000 i igrajte a momcima kapa do poda mogli smo i pobijediti ja presretan opet nije uspjeo plan Gebelsa neka vide da je SARAJEVO timčina i da mi možemo i bez publike igrati jadovi savez sudija publika sve su imali i ništa ali baš ništa su bili.
Sarajevo ljubavi moja!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 apr 2017, 22:15

Moj hebibovicu zbog tebe sam na tabletama

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 15 apr 2017, 22:16

Prema covjeku se odnositi sa postovanjem u svakom smislu necu da razmisljam o pojedincima i sta su pricali nemojte se igrati.
I halo gdje je izgubljena titula pise li to igdje je li zavrsena liga???
Zna li iko od vas kakav je pritisak bilo kojoj ekipi kada zna da je jednu bitku izgubila i da na drugu ide po cijenu bilo cega?
Znaci fudbalsko pravilo je jasno a ono kaze igra se do 90+ u svakoj utakmici i na svakom frontu gdje su titule u planu. Danas ce te pricati jednu pricu sutra drugu.
Dlanove guzove i na Hasetov nema predaje idemo "ratovati".

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 apr 2017, 22:17

Mi smo titulu mogli uzeti u ove dvije utakmice, da smo u nedjelju dobili Zrinjski i veceras Zelju posao bi bio zavrsen 99%, a bili smo bolji u obje tekme, nedostatak srece i kvaliteta napadaca jbg, samo me sad strah ako ispanemo od Husrefa u srijedu da ce sezona otici u qrac

Jos ne mogu da vjerujem da Cala nije dao Saidu bar 20 minuta umjesto lesa od Ahmetovica ili klocine Hebiba :facepalm:
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 15 apr 2017, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 apr 2017, 22:17

Hebiboviću treba 20 šansi da bi postigao 1 gol.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic i 25 gostiju.