FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2017, 22:18

ThrillerHz je napisao/la:Treba i pohvalit nekog, Pavlovic pokazao da je najbolji golman lige, Novakovic hladan ko spricer, vadio nas s obzirom koliko je Mihojevic tanak bio. Hodzic iz tekme u tekmu me kupuje, Ivetic borbeno i fala Bogu pa se Rustem povrijedi i udje Pero, Dulja pokazaoda je najbolji igrac lige. S druge strane Bekic opravdava svoju titulu glupana, Marko tanak bio, Crnkic i Ahmetovic se nisu vidili, Ahmet stavise smetao, ponasao se kao da nikada lopte nije dotakao a kamol trenirao. Hebibovic se odlicno ubacuje i krece, ali dzaba kad mu je zavrsnica ocajna i na tome da poradi, bio bi zvjer. Saric ni toplo ni hladno, sredina neka. Imam osjecajda bi Lelic preorao stadionda dobije priliku u prvih 11. Mali Hadzic mora dobiti priliku u ovim tekmama do kraja, gori od Ahmetovica ne moze biti!

Toliko od mene, malo pauze do srijede, nemam snage, glava mi puca. Toliko puta nam se strumf nag.uzi i mi ne iskoristismo nijednom...
Bravo! :thumbup:

Mehmed je danas titulu ispustio kukavičlukom, sad Mladost nek dobija kako zna i umije!
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 apr 2017, 22:18

U srijedu Lelica i Saida od prve minute.

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 15 apr 2017, 22:18

sekac je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ko god da je vodio ove amatere osim Čale bi izgubio derbi , njemu treba zamjerke tražiti u skladu s tom rečenicom. Nije mijenjao uredu nije ovo uredu nije ono uredu nije zlatan nit je neki trener ali mišljenja sam da je ovo maksimum ove ekipe.
Tako je Duška brate a usput da čestitam SARAJEVU za srce i borbenost eto izađite vi koke sami protiv 12-13 000 i igrajte a momcima kapa do poda mogli smo i pobijediti ja presretan opet nije uspjeo plan Gebelsa neka vide da je SARAJEVO timčina i da mi možemo i bez publike igrati jadovi savez sudija publika sve su imali i ništa ali baš ništa su bili.
ovako se komentariše :thumbup:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 apr 2017, 22:19

Htjeti pobjedu a zadovoljit se bodom - ni ne zaslužuješ više od boda.
Hoćeš pobjedu a planiraš je dobit kontra napadom i zatvorenijom igrom - pobjedit nećeš.

Zadovoljan nisam, Čalu sam branio do sad ali sada zaslužuje kritike. Klupu nemamo, istina, ali imaš igrača u igri kojih kao i da nema, moralo se nešto mjenjati. S ovim ne mjenjanjem ćemo imati problema u srijedu, vidjet ćete.

Sudija nas je oštetio za penal.

Naši igrači djeluju nezainteresovano i zbunjeno na terenu, Hodžić ne mjenja facu, Novakovića vazda gleda u pod, Bekić izgleda kao da jedva čeka da se završi utakmica, Hebibović zuji i ništa više, mislim da ni "a" ne progovori na terenu, Sarić, Rustem isto, samo Crnkić maše rukama. Gdje je žar, pritisak na sudiju.. možda griješim ali ovako djeluje na TV-u.

Ova ekipa je pravo tanka, limitirana i bez klupe, koja je više orjentisana na igru pozadi i odbrambenom stilu, problem je što u većini utakmica Sarajevo treba ići na pobjedu i onda je patnja. Imamo jednog napadača koji igra konsantno kao da imamo 1:0 i 90 minuta, daleko od gola, leđima prema golu.

Bekić je katastrofalno odigrao, mora odmoriti.
Crnkić iz utakmice u utakmicu pada, u košu je sa Okićem, Simeunovićem i sličnim, ništa nije bolji.

Husejnoviću i Radovcu se zahvalit, sigurno imaju velika primanja s kojim možemo platiti dva dobra igrača koja će igrati. Za njih više nade nema, jedva čekam da raskinu ugovor i da odu iz kluba, ne trebaju nam igrači koji se više ne mogu baviti fudbalom, dosta je više čekanja i nadanja.

Šanse za titulu su minimalne, skoro pa i ne postoje, nažalost, što se tiče kupa, veće su šanse da ispadnemo, ali evropa je sigurna. Ljudima u upravi je to sigurno uspješna sezona, za mene, ukoliko se ispadne od Mladosti će biti katastrofalna i neuspješna.
Razočaran sam, moglo je više, ali za više trebaju muda.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 apr 2017, 22:19

PitarBordo je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:Morate razumjet da smo po pitanju kupa jos uvijek u igri I da trebamo imat nekog I odmornog za srijedu ....

Koga smo to sviju ti odmarali da donese prevagu u srijedu? :lol:
Husejinovic I mislim da Lelic moze bit jako koristan igrac samo premalo sanse dobija ... Ivetic je trebao odmarat al ispalo je tako na nasu srecu da je odma usao ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 apr 2017, 22:19

HzHercegovac je napisao/la:
ledesma je napisao/la:DULJEVIĆ JE ALLAH za sve igrače ove jadne lige, a yebem mamaru svima koji ga osporavaju!
malo si naporan s tim yebač

Puši ku.rac, yebo ti hebibović mamu hercegovacku, trpim ga već 10 utakmica

Šta ti lafe sad iz hercegovine, i gotiviš svoje pič.kasto ****?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 15 apr 2017, 22:19

sekac je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ko god da je vodio ove amatere osim Čale bi izgubio derbi , njemu treba zamjerke tražiti u skladu s tom rečenicom. Nije mijenjao uredu nije ovo uredu nije ono uredu nije zlatan nit je neki trener ali mišljenja sam da je ovo maksimum ove ekipe.
Tako je Duška brate a usput da čestitam SARAJEVU za srce i borbenost eto izađite vi koke sami protiv 12-13 000 i igrajte a momcima kapa do poda mogli smo i pobijediti ja presretan opet nije uspjeo plan Gebelsa neka vide da je SARAJEVO timčina i da mi možemo i bez publike igrati jadovi savez sudija publika sve su imali i ništa ali baš ništa su bili.
+1, svaka cast sekac brate na komentaru! ;)
Amer Dupovac!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 apr 2017, 22:20

Ja citam i ne vjerujem sta sve jedan navijac pogrdno moze reci svojim igracima i treneru. Pa te psovke majke, sestre, zene, djece...ne znam ne ulaze mi u glavu. Isti taj sijedi cikica po imenu Mehmed koji je odigrao preko 250utakmica za nas klub to nije zasluzio da je najgori trener ne svijetu i najveci ziheras. Dok vecina vas nije bila ni u qurcevom kanalu on je zajedno sa ostalim igracima i legendama kluba davao sve da ovaj klub bude to sto jeste danas...najveci u BiH. Da Hase ustane iz mezara nakon 4 lose utakmice **** bi mu majku rodjenu. Ne znate cijeniti nista sto je NASE jer to NASE treba biti SVETO, kao sto je SVETI taj BORDO dres. Sramota..zato nikad necemo imati nafake i uspjeha dok smo ovakvi ljudi i nabijaci. Sta bi uradili da ispadnemo u 4ligu kao sto je ispao Glasgow. Zapalili stadio, srusili akademiju u Butmiru...kidnapovali igrace i spalili ih na lomaci. Ne voli se tako braco klub. Nisam ni ja zadovoljan ni Tanom...ni upravom ovom ni bivsom...ni igracima koji su 90% njih talašike i nisu dorasli naseg kluba al sta je rjesenje da ih **** od groba dede do sestre sve redom. Mjesec dana vam sve valja...pa onda 15dana ne valja i tako u krug ne danima, nego godinama...evo vec 20 i kusur godina. Previse imamo dusmana oko sebe da ne moramo i mi samo biti dusmani voljenom klubu. Moji su svi od Pavlovica do Ametovica da su od govana i uvijek cu voliti svakog igraca. Nekog manje negog vise al to je moje..to je NASE!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 apr 2017, 22:20

fks74 je napisao/la:U srijedu Lelica i Saida od prve minute.
U Srijedu neka se Said oprosti.
SRETAN BROJ - 1725

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 apr 2017, 22:21

remi ravan porazu

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 22:22

DBR1987 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:Morate razumjet da smo po pitanju kupa jos uvijek u igri I da trebamo imat nekog I odmornog za srijedu ....

Koga smo to sviju ti odmarali da donese prevagu u srijedu? :lol:
Husejinovic I mislim da Lelic moze bit jako koristan igrac samo premalo sanse dobija ... Ivetic je trebao odmarat al ispalo je tako na nasu srecu da je odma usao ....
Lol misliš da će Lelić startati ili Said moći igrati više od možda 10 min?!

I dalje ne vidim koga ćemo to imati odmornog za Kakanj a da danas nije igrao pa nam to uticalo na igru...
Samo Saraj'vo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 apr 2017, 22:22

ado-hz je napisao/la:Ja citam i ne vjerujem sta sve jedan navijac pogrdno moze reci svojim igracima i treneru. Pa te psovke majke, sestre, zene, djece...ne znam ne ulaze mi u glavu. Isti taj sijedi cikica po imenu Mehmed koji je odigrao preko 250utakmica za nas klub to nije zasluzio da je najgori trener ne svijetu i najveci ziheras. Dok vecina vas nije bila ni u qurcevom kanalu on je zajedno sa ostalim igracima i legendama kluba davao sve da ovaj klub bude to sto jeste danas...najveci u BiH. Da Hase ustane iz mezara nakon 4 lose utakmice **** bi mu majku rodjenu. Ne znate cijeniti nista sto je NASE jer to NASE treba biti SVETO, kao sto je SVETI taj BORDO dres. Sramota..zato nikad necemo imati nafake i uspjeha dok smo ovakvi ljudi i nabijaci. Sta bi uradili da ispadnemo u 4ligu kao sto je ispao Glasgow. Zapalili stadio, srusili akademiju u Butmiru...kidnapovali igrace i spalili ih na lomaci. Ne voli se tako braco klub. Nisam ni ja zadovoljan ni Tanom...ni upravom ovom ni bivsom...ni igracima koji su 90% njih talašike i nisu dorasli naseg kluba al sta je rjesenje da ih **** od groba dede do sestre sve redom. Mjesec dana vam sve valja...pa onda 15dana ne valja i tako u krug ne danima, nego godinama...evo vec 20 i kusur godina. Previse imamo dusmana oko sebe da ne moramo i mi samo biti dusmani voljenom klubu. Moji su svi od Pavlovica do Ametovica da su od govana i uvijek cu voliti svakog igraca. Nekog manje negog vise al to je moje..to je NASE!!!
Ma djecurlija brate,djecurlija sve..a ako nije dijete vec odrastao covjek a onako se izrazava prema svojim igracima onda me stid kakve budale navijaju za moje Sarajevo.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 15 apr 2017, 22:23

ledesma je napisao/la:
HzHercegovac je napisao/la:
ledesma je napisao/la:DULJEVIĆ JE ALLAH za sve igrače ove jadne lige, a yebem mamaru svima koji ga osporavaju!
malo si naporan s tim yebač

Puši ku.rac, yebo ti hebibović mamu hercegovacku, trpim ga već 10 utakmica

Šta ti lafe sad iz hercegovine, i gotiviš svoje pič.kasto ****?
mamu ne psuj pseto
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 apr 2017, 22:24

Bekica od prve minute, Ahmetovic klupa, eto koga imamo

Hebibovica klupa, Lelica od prve, Saida ubacit oko 60. ako bude trebao gol i to je to, sta bog dadne

Imam osjecaj da nas je danas Husref vodio u ovom derbiju da bismo uvalili im tricu do 70. minute, Sabrina i ekipica trebaju ljubit stopala Husrefu i molit ga da se vrati kuci, Calu ostaviti za pomocnika i svi sretni, ali qrac
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 apr 2017, 22:24

ado-hz je napisao/la:Ja citam i ne vjerujem sta sve jedan navijac pogrdno moze reci svojim igracima i treneru. Pa te psovke majke, sestre, zene, djece...ne znam ne ulaze mi u glavu. Isti taj sijedi cikica po imenu Mehmed koji je odigrao preko 250utakmica za nas klub to nije zasluzio da je najgori trener ne svijetu i najveci ziheras. Dok vecina vas nije bila ni u qurcevom kanalu on je zajedno sa ostalim igracima i legendama kluba davao sve da ovaj klub bude to sto jeste danas...najveci u BiH. Da Hase ustane iz mezara nakon 4 lose utakmice **** bi mu majku rodjenu. Ne znate cijeniti nista sto je NASE jer to NASE treba biti SVETO, kao sto je SVETI taj BORDO dres. Sramota..zato nikad necemo imati nafake i uspjeha dok smo ovakvi ljudi i nabijaci. Sta bi uradili da ispadnemo u 4ligu kao sto je ispao Glasgow. Zapalili stadio, srusili akademiju u Butmiru...kidnapovali igrace i spalili ih na lomaci. Ne voli se tako braco klub. Nisam ni ja zadovoljan ni Tanom...ni upravom ovom ni bivsom...ni igracima koji su 90% njih talašike i nisu dorasli naseg kluba al sta je rjesenje da ih **** od groba dede do sestre sve redom. Mjesec dana vam sve valja...pa onda 15dana ne valja i tako u krug ne danima, nego godinama...evo vec 20 i kusur godina. Previse imamo dusmana oko sebe da ne moramo i mi samo biti dusmani voljenom klubu. Moji su svi od Pavlovica do Ametovica da su od govana i uvijek cu voliti svakog igraca. Nekog manje negog vise al to je moje..to je NASE!!!
To je to!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 apr 2017, 22:24

Napredujemo kao navijači čim smo nezadovoljni 1 bodom sa Grbavice.
SRETAN BROJ - 1725

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 15 apr 2017, 22:25

Skratiste mi život,šećer ću dobiti,bem ti fudbal,joj Hebibovicu živog ćeš me sahraniti,najgore što taj lik možda već sljedeću utakmicu da odlučujući gol,već je promasio 4/5 sansi,vrijeme je za pogodak,bože dragi...

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 15 apr 2017, 22:25

Je li neko stvarno očekuje da će se Kodro vratiti u BiH po 3. put? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ja bi ga prvi doveo, ali to nije realno. Ne želim da Čalu zamjeni neki novi Kurtić.

Ako nekog treba tjerati na ljeto onda je to KER ŠTRUMF faruk ihtijarević. On je kriv što Čala nema koga zamjeniti.
Na klupi za rezervne igrače ostali su: Adilović, Kadušić, Kovačević, Lelić, Husejinović, Anđušić, Ivetić
SARAJEVO

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 15 apr 2017, 22:26

:clap:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 apr 2017, 22:26

Sve trenere smo ovako otjerali i kako se stvari odvijaju i u buduće ćemo.

Jer, molim te, FK Sarajevo ne smije odigrati nerješeno u gradskom derbiju na gostujućem terenu, protiv protivnika koji ima bolji igrački kadar.

FK Sarajevo ne smije odigrati nerješeno sa prvoplasiranom ekipom, aktuelnim šampionom, koja također ima bolji igrački kadar.

FK Sarajevo nikad ne smije odigrati nerješeno, uvijek mora pobjeđivati, a to što igrači aut bez srkleta ne mogu izvesti, što korneri su samo puko ispucavanje lopte prema gostujućem šesnaestercu, to nema veze...

U prelaznom roku FK Sarajevo mora dovesti 8-10 igrača, kvalitet nebiran, pa onda plaćaj raskide, a to što sad neko uvodi red pa ne možeš kako hoćeš, nema veze....

Cilj uskoro ispunjen.
Volim te Saraj´vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.