FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 15 apr 2017, 22:43

pitic je napisao/la:Čalu ne kritikuju samo poslije ove utakmice već od utakmice sa Mladost DK. Tad je pitarima pukao film. :beba:
Kako nece puci film, ganjas pobjedu.. i covjek mjenja pred kraj tekme Hodzica za Kadusica :lol: :lol: :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 apr 2017, 22:43

Ovo je poslije promasaja Saranovica, najtezi promasaj nekoq naseq iqraca na derbiju, kako qa ja pratim i znam za sebe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 apr 2017, 22:45

hilmo je napisao/la:Sve trenere smo ovako otjerali i kako se stvari odvijaju i u buduće ćemo.

Jer, molim te, FK Sarajevo ne smije odigrati nerješeno u gradskom derbiju na gostujućem terenu, protiv protivnika koji ima bolji igrački kadar.

FK Sarajevo ne smije odigrati nerješeno sa prvoplasiranom ekipom, aktuelnim šampionom, koja također ima bolji igrački kadar.

FK Sarajevo nikad ne smije odigrati nerješeno, uvijek mora pobjeđivati, a to što igrači aut bez srkleta ne mogu izvesti, što korneri su samo puko ispucavanje lopte prema gostujućem šesnaestercu, to nema veze...

U prelaznom roku FK Sarajevo mora dovesti 8-10 igrača, kvalitet nebiran, pa onda plaćaj raskide, a to što sad neko uvodi red pa ne možeš kako hoćeš, nema veze....

Cilj uskoro ispunjen.
Volim te Saraj´vo.
Velika steta sto ce cilj ispunjen biti evo suze ronim. Predugo pratim nas tim da mogu reci da ne pa,tim kad smo ruznije i gore igrali nego sad. Dobit nekog 2-0 za nas je naucna fantastika. Naravno da je neuspjeh kad si u bod sa konkurentima i kad napadas titulu svi izjavljuju cilj evropa,normalno da je problem gledat ovo mucenje i da je problem kad si u bobu sa svima ti zijanis i budes ponizen u Tuzli,pa sa Radnikom nerijeseno pa onda i sa Zrinjskim pa onda i gurbetima uglavnom to je neuspjeh nek prica ko sta hoce,ko god da ode na kraju sezone nece mi biti zao,nadam se da ce barem 10 igraca otic a doc 15 kad vec juniore ne guraju da guraju juniore cilj evropa bi mi bilo normalno kad kazu

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 15 apr 2017, 22:45

Koliko Husejinovic ima jos ugovor ?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 apr 2017, 22:46

Ja bi Hebibovića odveo šejhu @Highu da pored njega pospe vrelog olova u hladnu vodu. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 apr 2017, 22:46

Hvala za pozitivne kritike za moj komentar ali znate dobro da ja tako mislim.Pa ginuli su borili se nije pobjeda ali ja sam presretan.Eto na treningu juče dedi sam rekao da bi bio sretan i sa X-om a volio bi da pobijedimo to bi mi bio drugi rođendan.Ćali niko ništa ne može reči on od ovih igrača vadi i više nego što mogu ,iskreno među ove tri ekipe iz vrha mi smo po kvalitetu najslabiji ali po borbenosti nema nam ravnih u ligi.Ma ima tu nedostataka ali za borbenost kapa do poda jedino protiv Slobode poraz 0:3 nisu se borili ali ovo je stvarno za pohvalu pa ti su momci bili sami dole protiv svih ma ne znam eto ja sam ponosan na svoje SARAJEVO i na sve igrače i trenera.
Sarajevo ljubavi moja!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 apr 2017, 22:47

Kakva je atmosfera bila u "Bosni",imal kakvih slika ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 apr 2017, 22:47

Kad je Rustem izasao znao sam da necemo izgubiti. Jer samo su nas mogli dobiti na one njegove poklone, prelosa su oni ekipa da nam daju gol. I u kupu sam tvrdio da su oni bili najlaksi protivnik u polufinalu, al eto.
Nismo dobili, kriv malo sudija(cist penal, i sjeckanje), malo Cala (manjak hrabrosti kod crvenog za njih), i najvise Hebibovic (fula frajer bazene).
Ma samo Evropa, i na ljeto par veznjaka i napadaca dovest, to je to.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 apr 2017, 22:47

Previse ste paljbe osuli po Cali Bgm. Ok,nije neki vrhunski takticar i dugorocno nije rjesenje za fks,kao sto je to mogao biti Kodro npr. Ali se mora priznati da je od momenta od kada nas je preuzeo pa do sada izvukao pa skoro maksimum od iz ovih igraca. Jedino sto mu ja zamjeram to je ta odredena doza kukavicluka. Mislim da je trebao do sada da afirmise i Hadzica i Veladzica i Herica sigurno su imali mjesta u ekipi.
Mi imamo vecih problema i stvari za rjesavati u klubu dok Cala dode na red,pogledajte samo ko je nama glavni za sportski sektor poluštrumf Ihtijarevic koji hvali atmosferu na sergijici veceras,dalje nijedno pojacanje koje je Cala trazio zimus nisu htjeli(mogli) ispostovati itd.
Svima nam je krivo sto ne uzesmo tri boda veceras,ali dajte da malo ohladimo glave prije nego sto ovako uraganski pocnemo osipati paljbu na Calu.
Nadam se samo da cemo proci u kupu to bi umnogome popravilo stvari.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2017, 22:48

Protiv Mladosti ili spašavamo sezonu, ili ode sve u **** materinu! Sve ostalo je šupljak! Poserem se ja na tu evropu, ako je ona samo cilj FK Sarajevu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 apr 2017, 22:48

Šta se žalite :? skinuli smo ŽeljA sa prvog mjesta. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 apr 2017, 22:52

sekac je napisao/la:Hvala za pozitivne kritike za moj komentar ali znate dobro da ja tako mislim.Pa ginuli su borili se nije pobjeda ali ja sam presretan.Eto na treningu juče dedi sam rekao da bi bio sretan i sa X-om a volio bi da pobijedimo to bi mi bio drugi rođendan.Ćali niko ništa ne može reči on od ovih igrača vadi i više nego što mogu ,iskreno među ove tri ekipe iz vrha mi smo po kvalitetu najslabiji ali po borbenosti nema nam ravnih u ligi.Ma ima tu nedostataka ali za borbenost kapa do poda jedino protiv Slobode poraz 0:3 nisu se borili ali ovo je stvarno za pohvalu pa ti su momci bili sami dole protiv svih ma ne znam eto ja sam ponosan na svoje SARAJEVO i na sve igrače i trenera.
momci su dali sve od sebe i nema im se sta zamjeriti. nisu oni krivi sto nemaju kvaliteta. cala je majstor koji je sa ovom ekipom napravio cudo i jos uvjek smo kandidati i za titulu i kup.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 15 apr 2017, 22:53

Ne mogu da vjerujem da sa igracem vise ne mozemo dati gol.
Onaj Mersudin je ubleha samo takva. Lik neupotrebljiv totalno. Moras ga u trepavicu pogoditi da bi on POKUSAO dati gol. A kako ovi nasi ne znaju u trepavicu gadjati, ne moze lik meda.
Dulja ma-si-na!

Strumpfovi nidje veze. Koliko je samo bolja atmosfera na Kosevu.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 apr 2017, 22:54

Pobjedom u narednom kolu, i ukoliko domaćin ne pobjedi u Bijeljini, Evopa je 95% osigurana. U slučaju naše pobjede imali bi 52 boda, što bi uslučaju pobjede gosta u BN imali bi 13 bodova prednosti i pet utakmica do kraja. A u slučaju pobjede domaćina u TZ i BN i naše naravno, e o tome nek razmišlja onaj ko voli...

A u Doboju kod Kaknja, šansi imamo. ;)

A druga stvar, neki ovdje razmišljaju sa puno nekih kompleksa pa ne mogu stvari realno da sagledaju.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 apr 2017, 22:54

joker90 je napisao/la:Protiv Mladosti ili spašavamo sezonu, ili ode sve u **** materinu! Sve ostalo je šupljak! Poserem se ja na tu evropu, ako je ona samo cilj FK Sarajevu!
Evropa je cilj,kup ako udje nesto dobro je ako ne udje ovih 11 ce krepat na terenu,jer Cali ne treba 22 igrac vec 13 sta docekSmo evropa cilj da bude,pa to je najmanje zto se treba svake sezone,to pod ciljeve ne trebaju ni spominjat

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 apr 2017, 22:55

joker90 je napisao/la:Protiv Mladosti ili spašavamo sezonu, ili ode sve u **** materinu! Sve ostalo je šupljak! Poserem se ja na tu evropu, ako je ona samo cilj FK Sarajevu!
Iskren da budem i ne treba nam Evropa sa ovakvim timom. Jedino ako imaju neku ideju vec za neke igrace da dovedu, moramo se bas pojačati.. Sa ovim timom u Evropi će nas i Maršašlok :crazy: dobiti ..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 22:56

DBR1987 je napisao/la:Hoces da kazes da bi bili bolji sa Rustemovicem .... Nadam se da ce Lelic dobit priliku od prve minute ... vakat je ....
A Said koliko god limitiran povredama ce vise pokazat nego za 30 min nego pojedinci za 90 ...

Na kraju na sta sugeriras treba tjerat trenera jel ...cccc
Pa ti si rekao da treba da "imamo u vidu da je nekoga trebalo odmoriti" jer smo "u igri u Kupu"... Tvoje riječi. Ja ništa ne sugeriram, nego me čisto zanima koga smo mi to danas odmorili za tu utakmicu?

Ušao je Said protiv te iste Mladosti pa ništa nije pokazao. Lelić na kapalju dobio vremena, šta ti garantuje da može uopšte izgurati cijelu utakmicu? Obzirom da u dresu FKS to još ni jednom nije. Na kraju krajeva ja ništa ne sugeriram, po meni je dolazak Čale bio greška još jesenas i još tad sam rekao da će se na proljeće Čali psovati (nešto što ja nikada ne bih radio niti to podržavam). Isto tako ti sad kažem da ova danas utakmica nije bila podrijeđena toj u srijedu.
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 apr 2017, 22:57

Treba invazirat naselje Doboj kod Kaknja ako imamo ambicija za trofej. :beba:
SRETAN BROJ - 1725

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 apr 2017, 22:57

hilmo je napisao/la:Pobjedom u narednom kolu, i ukoliko domaćin ne pobjedi u Bijeljini, Evopa je 95% osigurana. U slučaju naše pobjede imali bi 52 boda, što bi uslučaju pobjede gosta u BN imali bi 13 bodova prednosti i pet utakmica do kraja. A u slučaju pobjede domaćina u TZ i BN i naše naravno, e o tome nek razmišlja onaj ko voli...

A u Doboju kod Kaknja, šansi imamo. ;)

A druga stvar, neki ovdje razmišljaju sa puno nekih kompleksa pa ne mogu stvari realno da sagledaju.
Mi nigdje favoriti nismo to odgovorno tvrdim sa ovakvom taktikom,trenerom i igracima

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2017, 22:58

Zagor je napisao/la:
Iskren da budem i ne treba nam Evropa sa ovakvim timom. Jedino ako imaju neku ideju vec za neke igrace da dovedu, moramo se bas pojačati.. Sa ovim timom u Evropi će nas i Maršašlok :crazy: dobiti ..
Ma evropa je minimum uvijek bila, prije prodaje i svega, i viršlašima! Kad neko kaže " dobro je, osigurana je evropa, to je cilj" - ja bih ga hraknuo u facu! Kad god nam se ponudi šansa da se vratimo u život, mi se bukvalno pokenjamo po njoj. :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: sekac i 29 gostiju.