E vala i od tebe glupost da pročitam, uz dužno poštovanje... Svašta.TobeYarabi je napisao/la:cala je majstor koji je sa ovom ekipom napravio cudo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Kritika normalno da treba postojati ona je put do napretka, ali da se zna uputiti na civilizovan nacin u pravo vrijeme itd.
Hocemo da imamo isti taj napredak u klubu krenimo i od sebe od foruma pa nadalje. Pojedinci.
Hocemo da imamo isti taj napredak u klubu krenimo i od sebe od foruma pa nadalje. Pojedinci.
- PitarBordo
- Kontakt:
A protiv Mladosti je isto bilo sami protiv svih? Imali podršku kakvu neko može da poželi. Ma hajte molim vas, selektivno pamćenje vazda problem.sekac je napisao/la:pa ti su momci bili sami dole protiv svih ma ne znam eto ja sam ponosan na svoje SARAJEVO i na sve igrače i trenera.
Samo Saraj'vo.
Evropu imamo necemo zar strepiti od Radnika i Slobode, necemo se spustati na taj nivo, ali od te iste Evrope nemamo nista, sa ovim timom necemo proci ni one Maltezane sto dodju u prvim pretkolima, jos cemo ostati i bez Dulje 99%, pa nek nam je bog na pomoci naredne sezonehilmo je napisao/la:Pobjedom u narednom kolu, i ukoliko domaćin ne pobjedi u Bijeljini, Evopa je 95% osigurana. U slučaju naše pobjede imali bi 52 boda, što bi uslučaju pobjede gosta u BN imali bi 13 bodova prednosti i pet utakmica do kraja. A u slučaju pobjede domaćina u TZ i BN i naše naravno, e o tome nek razmišlja onaj ko voli...
A u Doboju kod Kaknja, šansi imamo.
A druga stvar, neki ovdje razmišljaju sa puno nekih kompleksa pa ne mogu stvari realno da sagledaju.
Mi u ovoj ekipi kvaliteta nemamo, osim 3-4 pojedinca koji odskacu, ostalo je bruka i sramota, ja fakat vise ne znam sta da mislim o ovoj ekipi, od sjaja do ponora, i na kraju ako ostanemo bez ijednog trofeja tjerat cemo i Calu i sve u pm, onda opet u krug, novi Hurtic i tako... strasno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako li ce proci kup
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa mozda je glupost, ali ja mislim da je on izvukao maksimum od ovih igraca. cala nije neki strucnjak ali zna ih motivisati. ja mu zamjeram jedino sto ne daje sansu malom hadzicuPitarBordo je napisao/la:E vala i od tebe glupost da pročitam, uz dužno poštovanje... Svašta.TobeYarabi je napisao/la:cala je majstor koji je sa ovom ekipom napravio cudo
Ovo nam je haman utakmica sezone. Invazirat Doboj kod Kaknja ili će nezadovoljstvo biti još gore nego je sad.MortemHz je napisao/la:Kako li ce proci kup
SRETAN BROJ - 1725
znaci 2 kola zaredom imamo sansu da budemo prvi ili na 1 bd od prvog i mi se sjebemo sami sebejoker90 je napisao/la:Ma evropa je minimum uvijek bila, prije prodaje i svega, i viršlašima! Kad neko kaže " dobro je, osigurana je evropa, to je cilj" - ja bih ga hraknuo u facu! Kad god nam se ponudi šansa da se vratimo u život, mi se bukvalno pokenjamo po njoj.Zagor je napisao/la:Iskren da budem i ne treba nam Evropa sa ovakvim timom. Jedino ako imaju neku ideju vec za neke igrace da dovedu, moramo se bas pojačati.. Sa ovim timom u Evropi će nas i Maršašlokjoker90 je napisao/la:Protiv Mladosti ili spašavamo sezonu, ili ode sve u **** materinu! Sve ostalo je šupljak! Poserem se ja na tu evropu, ako je ona samo cilj FK Sarajevu!dobiti ..
jesu nama igraci losi ali ni drugi nisu nista dobri samo nekad puknu vise golova pa nam oci zamazu
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ja se i odvikao europe, valjda presjeklo bez nas, tako da samo ove sezone razmišljam o tituli i kupu. Ma bit će i ta europa dobra, samo sabura.
I dalje vjerujem u titulu, sami o sebi ovisimo.
Kup, ma gledat ćemo još tri sarajevska derbija, ne bih volio ove uske , ne sjećam se finih rezultata sa njima, pogotovo dole.
I dalje vjerujem u titulu, sami o sebi ovisimo.
Kup, ma gledat ćemo još tri sarajevska derbija, ne bih volio ove uske , ne sjećam se finih rezultata sa njima, pogotovo dole.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Finale pliz
na penaleMortemHz je napisao/la:Kako li ce proci kup
- TobeYarabi
- Kontakt:
u kaknju kod doboja pokusati izvuci 0-0 i ispasti iz kupa bez izgubljene utakmice 
- Evolution87
- Kontakt:
Crni hebibovicuuuuuuuuùuu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne može me niko ubijediti da said nije mogao igrati 10 min,tek sada vidim da onaj retardus amer bekić nije bio u rosteru ali svejedno je morao izvesti ahmeta i uvesti koga god,šta reći za pendavog hebiba?bolje ništa,almir bekić uopšte nije fudbaler kunem vam se,lik radi kao frizer,ovo mu je samo alter ego,dulja pele ostali manje više ok,bojana moram pohvaliti isto
VVVBK
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma 2:2
- PitarBordo
- Kontakt:
I dalje mi smiješno 25 minuta igrati s igračem više bez i jedne barem rokade... Da se Rustem nije povrijedio pitanje je da li bi ijednu izmjenu imali.
Hvala Bojanu danas za bod!
Hvala Bojanu danas za bod!
Samo Saraj'vo.
@PitarBordo pa i ovi koji pljuju Čalu imaju selektivno pamćenje. Neko reče ne možemo sa dva gola razlike pobjediti, a mi Lišticu uzeli. Pa onda niko ne spomene da je Čala uzeo Slobodu 0-2 i to u gostima. Nije Čala idealan ali smatram da uz koliko-toliko dobro odrađen prelazni rok može imati jaku ekipu sljedeće sezone.
Vi koji kažete šta će nam evropa, znajte da smo imali proslo ljeto evropu, da bismo ove zime imali i veću mogućnost za dovođenje nekih igrača. Evropa itekako treba, ali se slažem da ona FK Sarajevu ne treba biti cilj, već moranje.
Vi koji kažete šta će nam evropa, znajte da smo imali proslo ljeto evropu, da bismo ove zime imali i veću mogućnost za dovođenje nekih igrača. Evropa itekako treba, ali se slažem da ona FK Sarajevu ne treba biti cilj, već moranje.
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337, Semrush [Bot] i 35 gostiju.