Da konačno dignete kantuJonSnow je napisao/la:Izvini, ali po čemu je to bolje da ispadnemo u drugu ligu? Evo baš me zanima.Addict je napisao/la:Mi smo stvarno primitivan narod. Kad gledamo kako jedan Sunderland 4 kola do kraja i minus 5 bodova od spasa dobija 3 od 4 onda se divimo, kažemo pogledaj kako jaka liga, to je to, zapad bla bla. Onda vidimo Metalleghe kako dobija Zrinjski i Široki i kažemo namješteno, prodano, ustase majku im, fuj. Kad sam na početku drugog dijela sezone napisao da je Čelik ekipa koja je nespremna, sastavljena za 10 dana, pripreme ne odrađene, slab trener, kako ne igra statut ni navijači, svi članovi ovog foruma me ispljuvali. Išlo čak do toga da na prognozi kola ako stavim bilo koji znak osim pobjede Čelika opet krenu napadi. Onda urota Mladosti protiv Čelika, zapinjemo kao protiv njih a odemo u Zenic bez 5 igrača i odigramo ležerno, bez motiva, na rezultatu 1:2 nećemo da napadnemo a vaši ne mogu da hodaju. Onda utakmica u Doboju 3:3, na 3:1 naši stanu, Husref vadi najbolje igrače i odmara ih (logično) vaši nekako uguraju 2 gola i hajde 3:3. Pa onda hajka pusta Mladost Olimpiku, pa onda se izjavljuje kako Mladost i ŠB zajedno igraju protiv Čelika jer je Mladost dala 4:0 njima da bi oni mogli dati Vitezu i Metalleghe. Dakle neviđeno. A ispostavilo se da sam bio sve u pravu, i opet ponavljam žao mi je Čelika jer ova liga treba Čelika. Biću krajnje iskren pa reći da ova liga treba Veleža, Čelika prije nego Mladost ili Krupu. Ali zdravog Velež i Čelika, a to oni nisu. Velež ide naprijed, evo vidite ispali ljudi i ozdravili, vraćaju se jaki. Bolje je da ispadnete, bolje za vas vjerujte, a ove teorije zavjere i pljuvanje svega vam ne treba. Ne gubite dostojanstvo, smiješno sve to izgleda. Ispast će da su vas izbacili Mladost, Vitez, Metalleghe, Široki, Olimpic a ne da ste ispali jer vam ekipa nije ni za šta, u zaostatku ste koji je nenadoknadiv (a nadam se da možete).
P.S. sretan Uskrs i Vaskrs svima koji slave.
Edit: evo rekose azmir ima opasna punca nista bori se da ostanes gore nista od kante