PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MocMahale444
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja glupana ono nesto ismijava sto je neko iz Ilijasa. Ti bolje znas od Reala i Barselone koji stave termin da bi mogli i yebeni Kinezi da gledaju normalno. Oj tito dragi. Sto se mene tice, dobrodosla je citava opstina Vogosca na tekmu i sire. Kud nije tako davno bi imali stadion!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bujrum, 1700 mjesta ogradjenih bodljikavom zicom, kerovima i pandurima vas ocekuje.Sandokan87 je napisao/la:Huligani ne al Sarajevski Mangupi daFrancescoTotti je napisao/la:Opet filozofiraju![]()
![]()
Postedite nas huligani.A i ti si sam svjestan da cemo mi doci
priznaj pola ti se prasta
![]()
![]()
![]()
Vidimo se na Kosevu
![]()
![]()
![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sandokan87
- Kontakt:
Hoce li biti toliko, postavlja se pitanjeFrancescoTotti je napisao/la:Bujrum, 1700 mjesta ogradjenih bodljikavom zicom, kerovima i pandurima vas ocekuje.Sandokan87 je napisao/la:Huligani ne al Sarajevski Mangupi daFrancescoTotti je napisao/la:Opet filozofiraju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidimo se na Kosevu
![]()
![]()
![]()
![]()
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Joj mentola ahaahahahahahah dodje lik do Barcelne Reala i Kineza ahahahaahahahahahahahahSarajlijica1946 je napisao/la:Ja glupana ono nesto ismijava sto je neko iz Ilijasa. Ti bolje znas od Reala i Barselone koji stave termin da bi mogli i yebeni Kinezi da gledaju normalno. Oj tito dragi. Sto se mene tice, dobrodosla je citava opstina Vogosca na tekmu i sire. Kud nije tako davno bi imali stadion!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Idi vidi ima li sta na zvanicnoj. Prosetaj malo ziv bio.Sandokan87 je napisao/la:Joj mentola ahaahahahahahah dodje lik do Barcelne Reala i Kineza ahahahaahahahahahahahahSarajlijica1946 je napisao/la:Ja glupana ono nesto ismijava sto je neko iz Ilijasa. Ti bolje znas od Reala i Barselone koji stave termin da bi mogli i yebeni Kinezi da gledaju normalno. Oj tito dragi. Sto se mene tice, dobrodosla je citava opstina Vogosca na tekmu i sire. Kud nije tako davno bi imali stadion!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koga ces uzeti kao primjer nego dva najveca kluba na dunjaluku.
To da cete doci vam omogucuju SDA i vehabije. Treba vas i vas ekstremizam i bombe i nasilje protjerati iz Bosne. Ono bi da nas vrijedja i da se gura u Sarajevsku raju. Za vas je Guanatanamo Bay a zahvaljujucu urbicidu ste se dokopali grada.FrancescoTotti je napisao/la:Bujrum, 1700 mjesta ogradjenih bodljikavom zicom, kerovima i pandurima vas ocekuje.Sandokan87 je napisao/la:Huligani ne al Sarajevski Mangupi daFrancescoTotti je napisao/la:Opet filozofiraju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidimo se na Kosevu
![]()
![]()
![]()
![]()
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma ne mozes to porediti nikako al hajdeSarajlijica1946 je napisao/la:Idi vidi ima li sta na zvanicnoj. Prosetaj malo ziv bio.Sandokan87 je napisao/la:Joj mentola ahaahahahahahah dodje lik do Barcelne Reala i Kineza ahahahaahahahahahahahahSarajlijica1946 je napisao/la:Ja glupana ono nesto ismijava sto je neko iz Ilijasa. Ti bolje znas od Reala i Barselone koji stave termin da bi mogli i yebeni Kinezi da gledaju normalno. Oj tito dragi. Sto se mene tice, dobrodosla je citava opstina Vogosca na tekmu i sire. Kud nije tako davno bi imali stadion!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Krivo mu što nisi spomenuo Željezničar i Real u istoj rečenici, to su dva najveća kluba.Sarajlijica1946 je napisao/la: Idi vidi ima li sta na zvanicnoj. Prosetaj malo ziv bio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ne moze kengur tek tako, ne ne... sarajevska raje se ne moze protjerati da bi se istocnjaci utemeljili i rodne listove poderali

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znamo da vama navijaci nisu u interesu. Sto manje ljudi da gleda ove lopovluke i krade! Daba vam sve. Bit ce zeljo qurac sampion!
Neandertalac je napisao/la:Sakrijte mame, stižu Manijaci
e što oplakah iznenada
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sandokan87
- Kontakt:
Cuj ovog Azmirovog sljedbenika ahahahahaahahahahahahahahaah ne trebao sam reci Sloboda je najveci klubwobly92 je napisao/la:Krivo mu što nisi spomenuo Željezničar i Real u istoj rečenici, to su dva najveća kluba.Sarajlijica1946 je napisao/la: Idi vidi ima li sta na zvanicnoj. Prosetaj malo ziv bio.
- Sandokan87
- Kontakt:
Cuj nisu nam navijaci u interesu nama prosjek na grbavici 6-7 ljami cccSarajlijica1946 je napisao/la:Znamo da vama navijaci nisu u interesu. Sto manje ljudi da gleda ove lopovluke i krade! Daba vam sve. Bit ce zeljo qurac sampion!
Samo ti to ponavljaj dok ne postane istina. Nauci papcino sta znaci rijec utemeljiti. Nikog ali bas nikog nemam iz istocne Bosne. Papci sa tvojom logikom NIKAD nisu bili Sarajlije i to te izdaje. Kindze, Skija, Bahtic, Mesa Bazdarevic su prava raja, ali ti to NIKADA neces biti. Ne razumijes ti to druze sudija. Za vas je samo Guantanamo.Sandokan87 je napisao/la:Ne moze kengur tek tako, ne ne... sarajevska raje se ne moze protjerati da bi se istocnjaci utemeljili i rodne listove poderali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da i mi kojim slucajem pravimo stadion otvorenje tribine euforija vidio bi sta je punjenje stadiona. Jos plus najbolji igraci u ligi na tim pozicijama koje ste doveli. Ova zadnja recenica kao da si rodom iz Priboja.Sandokan87 je napisao/la:Cuj nisu nam navijaci u interesu nama prosjek na grbavici 6-7 ljami cccSarajlijica1946 je napisao/la:Znamo da vama navijaci nisu u interesu. Sto manje ljudi da gleda ove lopovluke i krade! Daba vam sve. Bit ce zeljo qurac sampion!![]()
![]()
![]()
. Idi trazi da ti neko prne pod nos da udahnes cistog vazduha jarane
Sve u svemu nisam zadivljen, sve je ovo nazor.
Pa što ne praviteSarajlijica1946 je napisao/la:Da i mi kojim slucajem pravimo stadion otvorenje tribine euforija vidio bi sta je punjenje stadiona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je isto ko da mi kazemo, eh vidjeli bi euforiju kad bi mi igrali finale lige prvakaVirtu4l je napisao/la:Pa što ne praviteSarajlijica1946 je napisao/la:Da i mi kojim slucajem pravimo stadion otvorenje tribine euforija vidio bi sta je punjenje stadiona.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E ne znam.Virtu4l je napisao/la:Pa što ne praviteSarajlijica1946 je napisao/la:Da i mi kojim slucajem pravimo stadion otvorenje tribine euforija vidio bi sta je punjenje stadiona.
- Sandokan87
- Kontakt:
E moja budalice, nebi da ulazim u dubiozu, samo sam konstatovao da se debelo palis na tu konstataciju a da ti pravo kazem i briga me imas li ili ne familije u tim krajevima. Nek navija ko za koga hoce, mene to ne zanima, ja samo branim interese sebe i svog sireg kruga familije i prijatelja, jer smo svi navijaci Zelje a svi od davnina rodjene sarajelije. Ziv ti meni bio, pozzkengur je napisao/la:Samo ti to ponavljaj dok ne postane istina. Nauci papcino sta znaci rijec utemeljiti. Nikog ali bas nikog nemam iz istocne Bosne. Papci sa tvojom logikom NIKAD nisu bili Sarajlije i to te izdaje. Kindze, Skija, Bahtic, Mesa Bazdarevic su prava raja, ali ti to NIKADA neces biti. Ne razumijes ti to druze sudija. Za vas je samo Guantanamo.Sandokan87 je napisao/la:Ne moze kengur tek tako, ne ne... sarajevska raje se ne moze protjerati da bi se istocnjaci utemeljili i rodne listove poderali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.