PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 16 apr 2017, 15:39

:facepalm:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 apr 2017, 15:39

Ja glupana ono nesto ismijava sto je neko iz Ilijasa. Ti bolje znas od Reala i Barselone koji stave termin da bi mogli i yebeni Kinezi da gledaju normalno. Oj tito dragi. Sto se mene tice, dobrodosla je citava opstina Vogosca na tekmu i sire. Kud nije tako davno bi imali stadion!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 apr 2017, 15:40

Sandokan87 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Opet filozofiraju :lol: :lol:
Postedite nas huligani.
Huligani ne al Sarajevski Mangupi da :D A i ti si sam svjestan da cemo mi doci :D priznaj pola ti se prasta :D :D :D :D Vidimo se na Kosevu :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
Bujrum, 1700 mjesta ogradjenih bodljikavom zicom, kerovima i pandurima vas ocekuje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:41

FrancescoTotti je napisao/la:
Postedite nas huligani.
Huligani ne al Sarajevski Mangupi da :D A i ti si sam svjestan da cemo mi doci :D priznaj pola ti se prasta :D :D :D :D Vidimo se na Kosevu :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
Bujrum, 1700 mjesta ogradjenih bodljikavom zicom, kerovima i pandurima vas ocekuje.
Hoce li biti toliko, postavlja se pitanje :nedam: :nedam: :nedam: :nedam:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:43

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja glupana ono nesto ismijava sto je neko iz Ilijasa. Ti bolje znas od Reala i Barselone koji stave termin da bi mogli i yebeni Kinezi da gledaju normalno. Oj tito dragi. Sto se mene tice, dobrodosla je citava opstina Vogosca na tekmu i sire. Kud nije tako davno bi imali stadion!
Joj mentola ahaahahahahahah dodje lik do Barcelne Reala i Kineza ahahahaahahahahahahahah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 apr 2017, 15:46

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja glupana ono nesto ismijava sto je neko iz Ilijasa. Ti bolje znas od Reala i Barselone koji stave termin da bi mogli i yebeni Kinezi da gledaju normalno. Oj tito dragi. Sto se mene tice, dobrodosla je citava opstina Vogosca na tekmu i sire. Kud nije tako davno bi imali stadion!
Joj mentola ahaahahahahahah dodje lik do Barcelne Reala i Kineza ahahahaahahahahahahahah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Idi vidi ima li sta na zvanicnoj. Prosetaj malo ziv bio.
Koga ces uzeti kao primjer nego dva najveca kluba na dunjaluku. :wtf:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 apr 2017, 15:47

FrancescoTotti je napisao/la:
Postedite nas huligani.
To da cete doci vam omogucuju SDA i vehabije. Treba vas i vas ekstremizam i bombe i nasilje protjerati iz Bosne. Ono bi da nas vrijedja i da se gura u Sarajevsku raju. Za vas je Guanatanamo Bay a zahvaljujucu urbicidu ste se dokopali grada.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:49

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Idi vidi ima li sta na zvanicnoj. Prosetaj malo ziv bio.
Ma ne mozes to porediti nikako al hajde :D Ziv ti meni bio svakako. pozz

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 apr 2017, 15:50

Sarajlijica1946 je napisao/la: Idi vidi ima li sta na zvanicnoj. Prosetaj malo ziv bio.
Krivo mu što nisi spomenuo Željezničar i Real u istoj rečenici, to su dva najveća kluba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:51

Ne moze kengur tek tako, ne ne... sarajevska raje se ne moze protjerati da bi se istocnjaci utemeljili i rodne listove poderali :D :D :D :nene: :nene: :nene:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 apr 2017, 15:52

Znamo da vama navijaci nisu u interesu. Sto manje ljudi da gleda ove lopovluke i krade! Daba vam sve. Bit ce zeljo qurac sampion!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2017, 15:53

Neandertalac je napisao/la:Sakrijte mame, stižu Manijaci :lol:
:rol: :rol: :rol:

e što oplakah iznenada :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:54

wobly92 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la: Idi vidi ima li sta na zvanicnoj. Prosetaj malo ziv bio.
Krivo mu što nisi spomenuo Željezničar i Real u istoj rečenici, to su dva najveća kluba.
Cuj ovog Azmirovog sljedbenika ahahahahaahahahahahahahahaah ne trebao sam reci Sloboda je najveci klub :puke: :puke: :puke: :puke:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:56

Sarajlijica1946 je napisao/la:Znamo da vama navijaci nisu u interesu. Sto manje ljudi da gleda ove lopovluke i krade! Daba vam sve. Bit ce zeljo qurac sampion!
Cuj nisu nam navijaci u interesu nama prosjek na grbavici 6-7 ljami ccc :D :D :D :D. Idi trazi da ti neko prne pod nos da udahnes cistog vazduha jarane :D

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 apr 2017, 15:58

Sandokan87 je napisao/la:Ne moze kengur tek tako, ne ne... sarajevska raje se ne moze protjerati da bi se istocnjaci utemeljili i rodne listove poderali :D :D :D :nene: :nene: :nene:
Samo ti to ponavljaj dok ne postane istina. Nauci papcino sta znaci rijec utemeljiti. Nikog ali bas nikog nemam iz istocne Bosne. Papci sa tvojom logikom NIKAD nisu bili Sarajlije i to te izdaje. Kindze, Skija, Bahtic, Mesa Bazdarevic su prava raja, ali ti to NIKADA neces biti. Ne razumijes ti to druze sudija. Za vas je samo Guantanamo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 apr 2017, 15:59

Sarajlijica1946 je napisao/la:Znamo da vama navijaci nisu u interesu. Sto manje ljudi da gleda ove lopovluke i krade! Daba vam sve. Bit ce zeljo qurac sampion!
Cuj nisu nam navijaci u interesu nama prosjek na grbavici 6-7 ljami ccc :D :D :D :D. Idi trazi da ti neko prne pod nos da udahnes cistog vazduha jarane :D
Da i mi kojim slucajem pravimo stadion otvorenje tribine euforija vidio bi sta je punjenje stadiona. Jos plus najbolji igraci u ligi na tim pozicijama koje ste doveli. Ova zadnja recenica kao da si rodom iz Priboja. :?
Sve u svemu nisam zadivljen, sve je ovo nazor.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2017, 16:01

Sarajlijica1946 je napisao/la:Da i mi kojim slucajem pravimo stadion otvorenje tribine euforija vidio bi sta je punjenje stadiona.
Pa što ne pravite :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 apr 2017, 16:03

Virtu4l je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Da i mi kojim slucajem pravimo stadion otvorenje tribine euforija vidio bi sta je punjenje stadiona.
To je isto ko da mi kazemo, eh vidjeli bi euforiju kad bi mi igrali finale lige prvaka :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 apr 2017, 16:04

Virtu4l je napisao/la:
E ne znam. :(

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 16:04

kengur je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Ne moze kengur tek tako, ne ne... sarajevska raje se ne moze protjerati da bi se istocnjaci utemeljili i rodne listove poderali :D :D :D :nene: :nene: :nene:
Samo ti to ponavljaj dok ne postane istina. Nauci papcino sta znaci rijec utemeljiti. Nikog ali bas nikog nemam iz istocne Bosne. Papci sa tvojom logikom NIKAD nisu bili Sarajlije i to te izdaje. Kindze, Skija, Bahtic, Mesa Bazdarevic su prava raja, ali ti to NIKADA neces biti. Ne razumijes ti to druze sudija. Za vas je samo Guantanamo.
E moja budalice, nebi da ulazim u dubiozu, samo sam konstatovao da se debelo palis na tu konstataciju a da ti pravo kazem i briga me imas li ili ne familije u tim krajevima. Nek navija ko za koga hoce, mene to ne zanima, ja samo branim interese sebe i svog sireg kruga familije i prijatelja, jer smo svi navijaci Zelje a svi od davnina rodjene sarajelije. Ziv ti meni bio, pozz

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []