FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ljudi mi se raspadamo,,,,ahahhhaahahh

Gdje bi bilo sreći kraja kad bi objavili sada slike novog stadiona 

Idemo dalje, idemo dalje
: Nenad Stojanovic novo eventualno pojacanje. Impresivna je njegova statistika iz sezone 2002/2003 kad je igrao u Leotaru - 21 nastup, 26 golova. Zadnjih sezona i on igrao malo.
Hocemo jos, hocemo jos.

Hocemo jos, hocemo jos.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
odakle vam ta info za purketa?jordan 23 je napisao/la:prestigo si me hahaha,joj ovo sa stojanovicem bi bio pun pogodak
Cuva Bog Zelju svog!
ma od borovina...mirzza je napisao/la:odakle vam ta info za purketa?jordan 23 je napisao/la:prestigo si me hahaha,joj ovo sa stojanovicem bi bio pun pogodak
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:ma od borovina...mirzza je napisao/la:odakle vam ta info za purketa?jordan 23 je napisao/la:prestigo si me hahaha,joj ovo sa stojanovicem bi bio pun pogodak

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Ako vam potpiše Stojanović smješi vam se dupla kruna.....
Smiješi nam se, potpisao on ili ne.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Nesto razmisljam o ovom tekstu sto je postavio Seyo,i o ovim mladim igracima koje imamo...
-Ibrahim Sehic
-Muamer Svraka
-Edin Visca
-Benjamin Colic
-Srdjan Stanic
-Damir Rovcanin
-Nikola Odovic
-Mahir Karic
-Nikolic
-Omar Baljic
-Saban Pehilj
Tu je i Kerla,H.Beslija,E.Colic...moguce da sam nekoga izostavio...ali ovo mi izgleda predobro i jako dobar garant za finu buducnost...mnogi se naravno tek trebaju dokazati,ali ne sumnjam da ce pod palicom Amara Osima dosta napredovati...svaka cast Amaru i ostalim u upravi na ovakvom razmisljanju
-Ibrahim Sehic
-Muamer Svraka
-Edin Visca
-Benjamin Colic
-Srdjan Stanic
-Damir Rovcanin
-Nikola Odovic
-Mahir Karic
-Nikolic
-Omar Baljic
-Saban Pehilj
Tu je i Kerla,H.Beslija,E.Colic...moguce da sam nekoga izostavio...ali ovo mi izgleda predobro i jako dobar garant za finu buducnost...mnogi se naravno tek trebaju dokazati,ali ne sumnjam da ce pod palicom Amara Osima dosta napredovati...svaka cast Amaru i ostalim u upravi na ovakvom razmisljanju
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Urban Batalion
- Kontakt:
Jak vam kapiten 2 gola u tri minute primio.A hoce to kad ga ona budala zove.Nije mu jasno da posle 5 komada od Hapoela taj golman nemoze nista protiv ekipa van BH.I sad ja vas pitam cemu toliko kurchenje sa tim rupom od golmana. 

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
ma mozete vi pricati borovina ovo ili ono ,sve sto je objavio zadnjih dana bilo je tacno i prije svih.a nije on objavio nego drugi lik
VOLIM TE ŽELJO
Kad je danas trening ?
-
- Kontakt:
ti si stvarno jedan parmak. ta "rupa" je primila najmanje golova prošle sezone. i ja sad tebe pitam, jel ti misliš da se može desit da naš kapiten (golman) ode za 0 maraka obeštećenja u iran, kao vaš kapiten (također golman)?Urban Batalion je napisao/la:Jak vam kapiten 2 gola u tri minute primio.A hoce to kad ga ona budala zove.Nije mu jasno da posle 5 komada od Hapoela taj golman nemoze nista protiv ekipa van BH.I sad ja vas pitam cemu toliko kurchenje sa tim rupom od golmana.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Mi se ne kurchimo sa nasim golmaniom ko ga hebe.A moze Sehic igrati u nasoj ligi dobro al kad dodju klubovi iz drugih drzava i repke onda je problem.Play.Blue.Minded je napisao/la:ti si stvarno jedan parmak. ta "rupa" je primila najmanje golova prošle sezone. i ja sad tebe pitam, jel ti misliš da se može desit da naš kapiten (golman) ode za 0 maraka obeštećenja u iran, kao vaš kapiten (također golman)?Urban Batalion je napisao/la:Jak vam kapiten 2 gola u tri minute primio.A hoce to kad ga ona budala zove.Nije mu jasno da posle 5 komada od Hapoela taj golman nemoze nista protiv ekipa van BH.I sad ja vas pitam cemu toliko kurchenje sa tim rupom od golmana.

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
- Kontakt:
pa razlika je u tome što vi nemate golmana za qrčenje, mi imamo. ali kapiten vam ode za 0 maraka, eee ba! kapiten, halo!