Nama su uzeli bod u Travniku. Ne znam da ih je iko od tih ekipa nabusio, uzeli su na Kosevu 3 boda, namucili su Zeljeznicar koji ih je jedva pobjedio i moglo je nesto zalutati kao i protiv SB pa bi drugu pricu pricali.Steelman je napisao/la:Oni su solidna ekipa trenutno za našu ligu i niko to ne spori, ali ne baš toliko dobra, a ono što vrijedi analizirati trenutno je ova polusezona. Činjenica je da su protiv Željezničara osvojili 0 bodova, protiv Slobode isto 0 bodova, protiv Olimpica 0 bodova, protiv Mladosti 1 bod, protiv Čelika 1 bod, pa i protiv Viteza 1 bod. Nakon toga mi reci da razlozi za sumnje nisu opravdani.pinoglavi je napisao/la:A zasto se Metallegheu spominje samo dobra igra protiv SB i Zrinjskog a ne i dobra igra protiv Sarajeva, Zeljeznicara, Slobode?
Mislim smijesno je pricati o namjestanju protiv Zrinjskog i SB prvu utakmicu, moze se pricati o ovoj zadnjoj gdje je Siroki izveo vecinu prvotimaca iako im je utakmica izmedju 2 utakmice sezone i sigurno da nisu imali ni blizu motiva kao Jajce ali ono sto sam gledao nisam vidio po cemu je namjestena utakmica. Mislim da si svjestan da je liga u 5 deka, pa i sam znas na sta je ekipa Celika licila u prvoj polusezoni a otkinuli ste bodove i Sarajevu i Zeljeznicaru na BP, a ne mozemo pricati o nekom tradicionalno teskom gostovanju kad su prazne tribine bile. Sirom Europe davljenici skupljaju bodove gdje ni u snu ne bi mogli, kada im dodje voda do grla, i to sve gledamo sa nekim odusevljenjem ali kad se to kod nas desi namjesteno je. Ima namjestanja, nije da nema, ali kad god bude neki iznenadjujuci rezultat kod nas odmah je namjesteno. Liga koja je ocajna i gdje su svi u 5 deka ali isto tako jedina liga gdje izgleda favoriti ne smiju izgubiti.
Smetaju mi ove price i teorije zavjere, dosta navijaca Slobode je kmecalo prosle sezone kao vi sada i na kraju se ispostavilo da smo titulu sami ispusili protiv Drine na Tusnju.