FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U našoj ligi valjaju:
Pirić
Vukotić
Šerbedžić
Subić
Vukotić
Graovac
Petrak
Tomić
Ordagić
Beširević
Peco
Obradović
Menalo
Ostalo je li la. Ovo sve potencijalno možeš prodati dalje.
Pirić
Vukotić
Šerbedžić
Subić
Vukotić
Graovac
Petrak
Tomić
Ordagić
Beširević
Peco
Obradović
Menalo
Ostalo je li la. Ovo sve potencijalno možeš prodati dalje.
- PitarBordo
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Što se prelaznog roka tiče, bio bih zadovoljan i samo odlaskom Almira Bekića.
SARAJEVO
-
bordobijeli
- Kontakt:
Prvo treba zavrsiti ovu sezonu pa vidjeti ko odlazi pa tek onda traziti pojacanja . Ordagic,Obradovic,Tomic,Redzic, Kuzmanovic,Brkic ,Subic ,Vukotic.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja bih iz ove lige doveo Subića, Redžića i Ordagića. Vukotić i Šerbečić su isto odlični al' smo jaki na tim pozicijama. Dovest klasnog špica i kvalitetnog AMFa (strance), ubacit 3 juniora a riješit se oba Bekića, Hrustema, Balića, Radovca i Saida. Ovo ostalo za rotacije. Ostavit isti stručni štab i s bismilletom.
P.S. Slavko ima manja muda od Čale. Kod nas Čala i nema neki izbor a kone imaju širinu pa im opet igra 13 igrača i igraju svi na svojoj polovini. Da im nije Lendrića bili bi na dnu lige za prvaka, garantujem.
P.S. Slavko ima manja muda od Čale. Kod nas Čala i nema neki izbor a kone imaju širinu pa im opet igra 13 igrača i igraju svi na svojoj polovini. Da im nije Lendrića bili bi na dnu lige za prvaka, garantujem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Na motorimaaPitarBordo je napisao/la:Idemo li?uNbx je napisao/la:Svi u pseudodoboj!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno u ekipi od igrača koje bih zadržao pod svaku cijenu su samo Pavlović, Novaković i Mihojević. Momci imaju odlične sezone iza sebe i najzaslužniji sto smo najbolja odbrana lige.
Ispod njih su po meni Hodžić, Crnkić i Sarić koji zaslužuju i sljedeće godine ostati.
Od boljih nabrojao bih još samo Ivetića koji je u godinama ali igra fenomenalno, istakao se u jednog od lidera ove ekipe, Ahmetović je također u godinama ali za back-up napadača je odličan, dok Duljevića nema potrebe spominjati jer mislim da svi već znamo da neće ostati.
Hebib, Rustem, Kovačević su igrači za klupe, spremni uskočiti i mislim da bi ta uloga njima više odgovarala.
Zahvalit se Bekićima, Saidu, možda i Baliću koji je stranac, a dovesti igrače za prvih 11.
Moja želja je Obradović u napadu, Ordagić i Redžić u vezi dok za lijevog beka nemam nekih kvalitetnih prijedloga iz PL
Ispod njih su po meni Hodžić, Crnkić i Sarić koji zaslužuju i sljedeće godine ostati.
Od boljih nabrojao bih još samo Ivetića koji je u godinama ali igra fenomenalno, istakao se u jednog od lidera ove ekipe, Ahmetović je također u godinama ali za back-up napadača je odličan, dok Duljevića nema potrebe spominjati jer mislim da svi već znamo da neće ostati.
Hebib, Rustem, Kovačević su igrači za klupe, spremni uskočiti i mislim da bi ta uloga njima više odgovarala.
Zahvalit se Bekićima, Saidu, možda i Baliću koji je stranac, a dovesti igrače za prvih 11.
Moja želja je Obradović u napadu, Ordagić i Redžić u vezi dok za lijevog beka nemam nekih kvalitetnih prijedloga iz PL
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hrn je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... one/233288
Dobro je Rustem prošao ako će pauzirati samo mjesec otprilike. Mislio sam da je puno teža povreda u prvi mah.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joj idioti se guraju da prenose i kupAliG je napisao/la:Mladost-Sarajevo
Moja TV-e
- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta Rustema, brz oporavak!
Ekstra za prijenos, ako nije bomba
Nadam se da ce tribina iza gola biti puna aBda u srijedu!!! Trebaju momci podrsku za finaleee

Ekstra za prijenos, ako nije bomba
Nadam se da ce tribina iza gola biti puna aBda u srijedu!!! Trebaju momci podrsku za finaleee
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- TobeYarabi
- Kontakt:
brz oporavak sine rusteme 
Jbg, Rustem taman ko malo zivno i dodje povreda. Brz oporavak.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Eto šanse Radovcu da uleti.
Ivetic ce igrati, cak mislim da ce prije staviti Mihojevica ili Kovacevica na zadnjeg u veznom redu.
Sarajlijica1946 je napisao/la:pitic je napisao/la:Eto šanse Radovcu da uleti.![]()
Ivetic ce igrati, cak mislim da ce prije staviti Mihojevica ili Kovacevica na zadnjeg u veznom redu.
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E ne znam brato. Igrac koji ne moze duela da dobije, mozda je najbolja ona Kodrina sa desne strane ulazi u sredinu.pitic je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:pitic je napisao/la:Eto šanse Radovcu da uleti.![]()
Ivetic ce igrati, cak mislim da ce prije staviti Mihojevica ili Kovacevica na zadnjeg u veznom redu.pa za šta onda ovaj služi
Trenutno korisnika/ca: Benko123, ErosViverosViv, OzmoodPinglewood i 20 gostiju.