FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja bih iz ove lige doveo Subića, Redžića i Ordagića. Vukotić i Šerbečić su isto odlični al' smo jaki na tim pozicijama. Dovest klasnog špica i kvalitetnog AMFa (strance), ubacit 3 juniora a riješit se oba Bekića, Hrustema, Balića, Radovca i Saida. Ovo ostalo za rotacije. Ostavit isti stručni štab i s bismilletom.
P.S. Slavko ima manja muda od Čale. Kod nas Čala i nema neki izbor a kone imaju širinu pa im opet igra 13 igrača i igraju svi na svojoj polovini. Da im nije Lendrića bili bi na dnu lige za prvaka, garantujem.
P.S. Slavko ima manja muda od Čale. Kod nas Čala i nema neki izbor a kone imaju širinu pa im opet igra 13 igrača i igraju svi na svojoj polovini. Da im nije Lendrića bili bi na dnu lige za prvaka, garantujem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Na motorimaaPitarBordo je napisao/la:Idemo li?uNbx je napisao/la:Svi u pseudodoboj!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno u ekipi od igrača koje bih zadržao pod svaku cijenu su samo Pavlović, Novaković i Mihojević. Momci imaju odlične sezone iza sebe i najzaslužniji sto smo najbolja odbrana lige.
Ispod njih su po meni Hodžić, Crnkić i Sarić koji zaslužuju i sljedeće godine ostati.
Od boljih nabrojao bih još samo Ivetića koji je u godinama ali igra fenomenalno, istakao se u jednog od lidera ove ekipe, Ahmetović je također u godinama ali za back-up napadača je odličan, dok Duljevića nema potrebe spominjati jer mislim da svi već znamo da neće ostati.
Hebib, Rustem, Kovačević su igrači za klupe, spremni uskočiti i mislim da bi ta uloga njima više odgovarala.
Zahvalit se Bekićima, Saidu, možda i Baliću koji je stranac, a dovesti igrače za prvih 11.
Moja želja je Obradović u napadu, Ordagić i Redžić u vezi dok za lijevog beka nemam nekih kvalitetnih prijedloga iz PL
Ispod njih su po meni Hodžić, Crnkić i Sarić koji zaslužuju i sljedeće godine ostati.
Od boljih nabrojao bih još samo Ivetića koji je u godinama ali igra fenomenalno, istakao se u jednog od lidera ove ekipe, Ahmetović je također u godinama ali za back-up napadača je odličan, dok Duljevića nema potrebe spominjati jer mislim da svi već znamo da neće ostati.
Hebib, Rustem, Kovačević su igrači za klupe, spremni uskočiti i mislim da bi ta uloga njima više odgovarala.
Zahvalit se Bekićima, Saidu, možda i Baliću koji je stranac, a dovesti igrače za prvih 11.
Moja želja je Obradović u napadu, Ordagić i Redžić u vezi dok za lijevog beka nemam nekih kvalitetnih prijedloga iz PL
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hrn je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... one/233288
Dobro je Rustem prošao ako će pauzirati samo mjesec otprilike. Mislio sam da je puno teža povreda u prvi mah.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joj idioti se guraju da prenose i kupAliG je napisao/la:Mladost-Sarajevo
Moja TV-e
- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta Rustema, brz oporavak!
Ekstra za prijenos, ako nije bomba
Nadam se da ce tribina iza gola biti puna aBda u srijedu!!! Trebaju momci podrsku za finaleee

Ekstra za prijenos, ako nije bomba
Nadam se da ce tribina iza gola biti puna aBda u srijedu!!! Trebaju momci podrsku za finaleee
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- TobeYarabi
- Kontakt:
brz oporavak sine rusteme 
Jbg, Rustem taman ko malo zivno i dodje povreda. Brz oporavak.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Eto šanse Radovcu da uleti.
Ivetic ce igrati, cak mislim da ce prije staviti Mihojevica ili Kovacevica na zadnjeg u veznom redu.
Sarajlijica1946 je napisao/la:pitic je napisao/la:Eto šanse Radovcu da uleti.![]()
Ivetic ce igrati, cak mislim da ce prije staviti Mihojevica ili Kovacevica na zadnjeg u veznom redu.
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E ne znam brato. Igrac koji ne moze duela da dobije, mozda je najbolja ona Kodrina sa desne strane ulazi u sredinu.pitic je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:pitic je napisao/la:Eto šanse Radovcu da uleti.![]()
Ivetic ce igrati, cak mislim da ce prije staviti Mihojevica ili Kovacevica na zadnjeg u veznom redu.pa za šta onda ovaj služi
Ni za sta brate nazalostpitic je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:pitic je napisao/la:Eto šanse Radovcu da uleti.![]()
Ivetic ce igrati, cak mislim da ce prije staviti Mihojevica ili Kovacevica na zadnjeg u veznom redu.pa za šta onda ovaj služi
Rustem tri hefte out...moguce da bude u kombinacijama za zadnjih par kola i finale kupa, ako mi tamo budemo
Završi utakmica sa Zrinjskim on ide u civilu krenuše ga pojedinci sa Istoka častiti.Sarajlijica1946 je napisao/la:pitic je napisao/la:Eto šanse Radovcu da uleti.![]()
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Majkl.Majkl je napisao/la:
Pozdrav raja.
Cestitam igracima i ss na utkmici sa zeljom,sjajna igra,pokazali smo da smo kvalitetniji i od njih i od Zrinjskog i nedostajalo je maalo srece koja nas je ruku na srce mazila u nekim utakmicama u prvom djelu.Ali promasaji iz zadnje tri utakmice ce se vratiti u narednim.Ocekujem dobru igru u srijedu,teska utakmicama po teskom terenu i momci ce pokazati kvalitet i odvesti nas u finale.Dini zelim brz oporavak i da se vrati jaci.Jos jednom ova sjajna ekipa na celu sa ss ,treba da ostane na okupu i slijedeci sezone i uz 2 ili 3 ciljana pojacanja moze mnogo.
Gdje si ti kumasine.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Bajroni, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Herpes, nedimmmm1337, trunks1946, Vanja8 i 80 gostiju.