Teska srca moram se sloziti sa tvojom konstatacijom. Koliko smo daleko od njih nismo ni svjesni. Prvo emisija uoci derbija, onda navijanje i na kraju igra. Volim nase i mogu za sebe reci da sam patriota i u granapu, ali ova Zvezda i Partizan bi nas pojeli za rucak. Sta treba da se desi da dodjemo na njihov nivo, imamo li se pravo nadati.LjoZee je napisao/la:Da mi je dozivjeti jedan derbi da bude kao ovaj beogradski. Dimenzija vise od naseg definitivno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 18 apr 2017, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Klasicno za nas, svoje ne znamo cijeniti a tudje uzdizemo u nebesa, i sad cu gledati na nasoj temi raspravu o Partizanu i Zvezdi ko da gledam, j*** vas i jedni i drugi, kome se svrsava na jedne i druge neka ide na njihovu temu ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Sutra Stevo mora početi umjesto Lendrića 
Dobar je derbi, navijači Partizana veća tampon zona između njihove dvije grupe, nego prema navijačima Zvijezde...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ganjas bolan rezultat za plasaman u finale, ne igramo revijalnu utakmicu sa Pofalickimnellic07 je napisao/la:Sutra Stevo mora početi umjesto Lendrića
1921'
Ma igra na terenu je bila stvarno super. Nema povlacenja kad se zabije gol vec se ide po drugi. Kod nas ni gola ne znaju zabiti. Hajd prvo poluvrijeme i mozes vidjeti neke pokusaje,a u drugom nista. Izadju i onda lezerno setanje jer im odgovara bod iako nikom taj bod ne pomaze. Nasi izasli u drugom samo da bi zavrsili utakmicu bez namjere da krenu naprijed.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Upravo zato.Lendrić ne može meda zadnje dvije utakmice.Hrasno1921 je napisao/la:Ganjas bolan rezultat za plasaman u finale, ne igramo revijalnu utakmicu sa Pofalickimnellic07 je napisao/la:Sutra Stevo mora početi umjesto Lendrića
Ne bi ni naš ništa drugačije izgledao uz pravi TV prenos.Hrasno1921 je napisao/la:Klasicno za nas, svoje ne znamo cijeniti a tudje uzdizemo u nebesa, i sad cu gledati na nasoj temi raspravu o Partizanu i Zvezdi ko da gledam, j*** vas i jedni i drugi, kome se svrsava na jedne i druge neka ide na njihovu temu ...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Stvarno sta necu sve procitati, "ne moze meda" ...nellic07 je napisao/la:Upravo zato.Lendrić ne može meda zadnje dvije utakmice.Hrasno1921 je napisao/la:Ganjas bolan rezultat za plasaman u finale, ne igramo revijalnu utakmicu sa Pofalickimnellic07 je napisao/la:Sutra Stevo mora početi umjesto Lendrića
Najbolji strijelac lige, najbolji napadac lige covjece, pogledaj skim smo igrali zadnje dvije utakmice, pa ne moze covjek svaku tekmu zabijati, sutra ganjamo rezultat, i Lendric mora igrati, Stevo od kako je dosao nije ni jednu utakmicu +90 odigrao, non stop ulazio sa klupe, staviti njega umjesto Lendrica je harakiri, i to moze uraditi jedino trener koji ima psihickih problema, jedno je stvarno kontruktivno pisanje a nesto sasvim drugo "lupanje"
1921'
Lendrica bi trebalo malo odmorit, preumoran djeluje na terenu ako nista nek ga zamjeni Nikolic u 60-70minuti
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Hayat HDOrjuna je napisao/la:Pozdrav momci, oce li biti ikakav prijenos/stream za sutra?
Mora biti i neki stream.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ofanziva nam nije dobra cim smo dali 1 gol u 4 utakmice. Znaci dobro nam steka realizacija i te stvari. 1 dali gol 1 primili.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vidjeh snijeg kroz prozor i podsjeti me odmah na to, ako nas je više od 1000 bilo reži me gdje sam najtanjihamzaTM87 je napisao/la:Joj sjecam se snijega protiv Sirokog u kupu cini mi se prije par godina na Grbavici, nebitna tekma bila jer su nas dole zgazili, ali kakav je to kijamet bio...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Al forum strucnjaci i dalje problem u nasoj odbrani a ne u napaduLjoZee je napisao/la:Ofanziva nam nije dobra cim smo dali 1 gol u 4 utakmice. Znaci dobro nam steka realizacija i te stvari. 1 dali gol 1 primili.[emoji38]
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Čitam baš dosta poređenja sa Zvezdom i Partizanom. Imajte u vidu da je cijena sjevera na Marakani 3,10 KM, Istok je 6,30 KM, a zapad je 9,50 KM. I pored tako niskih cijena, Beograda i samog imena Crvene Zvezde, imaju prosjek veći od našeg za 2.000 gledalaca po utakmici.
To je naravno za ovu sezonu, koja im je jedna od slabijih što se posjete tiče, u sezoni 2013/14 su imali 20 hiljada po utakmici, ali to je bila sezona kada su osvojili titulu nakon sedam godina. Nakon te sezone posjeta im je već drastično opala u narednoj (12 hiljada).
Partizan je daleko ispod, ispod nas, sa Zvezdom se ne mogu porediti.
To je naravno za ovu sezonu, koja im je jedna od slabijih što se posjete tiče, u sezoni 2013/14 su imali 20 hiljada po utakmici, ali to je bila sezona kada su osvojili titulu nakon sedam godina. Nakon te sezone posjeta im je već drastično opala u narednoj (12 hiljada).
Možeš li potvrditi ove cijene ulaznica? 200, 400 i 600 RSD? Samo su za derbi skuplje?marconato je napisao/la:.
Partizan je daleko ispod, ispod nas, sa Zvezdom se ne mogu porediti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znalo se uvijek da Kjosevski ima talenta.
Kad smo već kod Širokog,
Kad smo već kod Širokog,
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Znam da su Marković i Zakarić bili na klupi, moj post se odnosio na to da je odmarao igrače protiv najvećeg rivala našeg kluba i direktnog konkurenta za titulu. Ima li tebi to logike?[/quote]
Nema mi logike za Markovica. Sa Radinovicem nikad ne znas na cemu si. A za Zakarica je mozda racunao jer Crnov ne moze u Kupu igrat,a znamo da Zakaric nema snage da odigra dvije jake utakmice u nekoliko dana. I tu je postojao rizik jer ovaj je dugo bio povrijedjen.[/quote]
Ma protiv najvećeg rivala moraš izvest najjači sastav, pogotovo u onako rezultatski značajnoj utakmici. Čuj odmarat igrače u derbiju.[/quote]
Ko jos normalan moze vjerovat u pricu da se odmaraju igraci iz prvih 11 pred sami derbi??? Gdje se ba to moze rec bez samo kod nas??? Svugdje u svijetu se na takvim utakmicama forsira najbolje sto se ima u tom trenutku, a kod nas se pocinje sa igracima koji do te utakmice nisu igrali uopste(crnov) ili jako malo (ugi), ne mogu da skontam da je kup utakmica vaznija od derbija?? Nismo mi ba metalleghe, radnik, mladost pa da nam kup bude premija!!! Salko se ili odrekao titule ili nas pegla vezano za odmaranje igraca! Nesto od to dvoje jest a vrijeme ce pokazat sta je upitanju...

Nema mi logike za Markovica. Sa Radinovicem nikad ne znas na cemu si. A za Zakarica je mozda racunao jer Crnov ne moze u Kupu igrat,a znamo da Zakaric nema snage da odigra dvije jake utakmice u nekoliko dana. I tu je postojao rizik jer ovaj je dugo bio povrijedjen.[/quote]
Ma protiv najvećeg rivala moraš izvest najjači sastav, pogotovo u onako rezultatski značajnoj utakmici. Čuj odmarat igrače u derbiju.[/quote]
Ko jos normalan moze vjerovat u pricu da se odmaraju igraci iz prvih 11 pred sami derbi??? Gdje se ba to moze rec bez samo kod nas??? Svugdje u svijetu se na takvim utakmicama forsira najbolje sto se ima u tom trenutku, a kod nas se pocinje sa igracima koji do te utakmice nisu igrali uopste(crnov) ili jako malo (ugi), ne mogu da skontam da je kup utakmica vaznija od derbija?? Nismo mi ba metalleghe, radnik, mladost pa da nam kup bude premija!!! Salko se ili odrekao titule ili nas pegla vezano za odmaranje igraca! Nesto od to dvoje jest a vrijeme ce pokazat sta je upitanju...
Samo jedan go moze promjenit sve...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], reha1987, Zeljoo1921 i 21 gost.