FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj Boze da se sutra odigra mec. Uslovi skroz losi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakve gluposti, mogucnost ista ko da dovedemo gojaka nazadZeljo92 je napisao/la:http://www.fa.ktor.ba/vijest/zeljo-preg ... tom-244885
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da, tacno je. Za derbi to bude cirka 500, 800, 1200...Posjeta je s razlogom slabija, navijaci su nezadovoljni uopsteno kako Zvezda izgleda ove sezone. Umjesto da ekipa napreduje, mi stagniramo. Ostali smo bez nekih kljucnih igraca, a nismo doveli adekvatne zamjene, ne forsiraju se nasi klinci, a igraju neki poluraspali stranci (cast izuzecima). Grobari imaju neke svoje razloge u koje necu da ulazim i sirim po netu!Virtu4l je napisao/la:
Možeš li potvrditi ove cijene ulaznica? 200, 400 i 600 RSD? Samo su za derbi skuplje?
Partizan je daleko ispod, ispod nas, sa Zvezdom se ne mogu porediti.
P.S. Mislim da su ovi momci poredili generalno nas derbi sa vasim, ukljucujuci i samu igru, a ne samo posjetu ( koja je danas bila slabija nego inace kad je derbi, zbog opravdanih razloga, utorak, pola 6)...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovo mi zvuči poznatomarconato je napisao/la: Umjesto da ekipa napreduje, mi stagniramo. Ostali smo bez nekih kljucnih igraca, a nismo doveli adekvatne zamjene, ne forsiraju se nasi klinci, a igraju neki poluraspali stranci (cast izuzecima).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
ta' ce ovaj pitbul divi mu face, neka ne dolazi ...
irfo rece sve, 700 tisuca evrica vrijedi po tm-u
irfo rece sve, 700 tisuca evrica vrijedi po tm-u
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ako nastavi ovako padati snijeg, velika je vjerovatnoća da se tekma sutra ne odigra....
Monci je napisao/la:Ako nastavi ovako padati snijeg, velika je vjerovatnoća da se tekma sutra ne odigra....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
3:0 za domacina po pravilima ...
1921'
E koliko sam puta prizivao Ožegovića....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Samo da mu Husara nije menadzer 
1921'
Siguran sam da ćemo na ljeto dovesti bar jednog kapitalca. Naša priča prelazi granice Bosne i Hercegovine, prati se Željo i u regiji. I svi ti mladi talenti znaju da je bolje igrati u Želji nego u Radničkom iz Niša, ili Slaven Belupu....biće zanimljivo ljeto pravo...
Ma ko god da mu je menadžer, zvuči malo nevjerovatno, ali eto... za Lendrića je Ronaldo (debeli).Hrasno1921 je napisao/la:Samo da mu Husara nije menadzer
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Morate malo realisticniji biti sa tim pojacanjima, igrac koji je jedan od najboljih u srpskoj ligi ili hrvatskoj ligi nikad nece doci kod nas. Ne ocekujte nekakve kapitalce jer se para za to jos uvijek nema, pravo pojacanje mogu biti ovako igraci kao Lendric i Stevanovic koji imaju kvalitet ali trebalo im je "vracanje u zivot" i da neko vjeruje u njih, naravno tako dodje i to promasaja ( Zahirovic, Jahic). Jedina nam je sansa da mi pravimo kapitalce jer je jako tesko ocekivat da nam se ponove Lendric i Stevanovic. Takve igrace ne mozes dovest svaki prelazni rok.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ožegović je dosta lutao i prelazak kod nas mu ne bi bio loš potez. On kad nakon Vojvodine nije napravio iskorak, ima tu onda nešto. U tri posljednje sezone svaki prelazni rok je mijenjao klub, svugdje je igrao polusezonu, Rad, Jagodina, Borac, Vojvodina, Čangčuen, Čuka... tako neće nigdje dospjeti.... a Džeko, Hodžić, Bajić i Lendrić su dokaz da se napadaču isplati doći u Želju.irfo je napisao/la:Morate malo realisticniji biti sa tim pojacanjima, igrac koji je jedan od najboljih u srpskoj ligi ili hrvatskoj ligi nikad nece doci kod nas.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne govorim o kapitalcima u Hrvatskoj ili Srbijanskoj ligi. Svjestan sam da oni odoše dalje za milione. Ja govorim o igračima koji bi za našu ligu bili kapitalci. Pa Miro, Zahirović kao bivši reprezentativci su bili top kapitalci za našu ligu. Izvući ćemo mi još takvih, koji će prekucati PLBiH, ali nisu baš prihvaćeni potencijal na regiji.Virtu4l je napisao/la:Ožegović je dosta lutao i prelazak kod nas mu ne bi bio loš potez. On kad nakon Vojvodine nije napravio iskorak, ima tu onda nešto. U tri posljednje sezone svaki prelazni rok je mijenjao klub, svugdje je igrao polusezonu, Rad, Jagodina, Borac, Vojvodina, Čangčuen, Čuka... tako neće nigdje dospjeti.... a Džeko, Hodžić, Bajić i Lendrić su dokaz da se napadaču isplati doći u Želju.irfo je napisao/la:Morate malo realisticniji biti sa tim pojacanjima, igrac koji je jedan od najboljih u srpskoj ligi ili hrvatskoj ligi nikad nece doci kod nas.
Recite vi meni jel' bar pola metra napadao? Kako bi nam legla odgoda utakmice, na jedno mjesec-dva 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Amar TM'87
- Kontakt:
Ima ga bar 10 cm. Vjerovatno nece biti nista od utakmice sutra.Virtu4l je napisao/la:Recite vi meni jel' bar pola metra napadao? Kako bi nam legla odgoda utakmice, na jedno mjesec-dva
Dzaba nasi odose u karantin veceras.[emoji38] [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
To je to. Treba smanjiti ocekivanja i praviti kapitalce. U tome smo imali uspjeha zadnjih godina i zasto ne nastaviti. Pada dobro, ali nece biti odgode. Cisti ujutro da teren bude sto bolji jer los ce odgovarati Sirokom.irfo je napisao/la:Morate malo realisticniji biti sa tim pojacanjima, igrac koji je jedan od najboljih u srpskoj ligi ili hrvatskoj ligi nikad nece doci kod nas. Ne ocekujte nekakve kapitalce jer se para za to jos uvijek nema, pravo pojacanje mogu biti ovako igraci kao Lendric i Stevanovic koji imaju kvalitet ali trebalo im je "vracanje u zivot" i da neko vjeruje u njih, naravno tako dodje i to promasaja ( Zahirovic, Jahic). Jedina nam je sansa da mi pravimo kapitalce jer je jako tesko ocekivat da nam se ponove Lendric i Stevanovic. Takve igrace ne mozes dovest svaki prelazni rok.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 19 apr 2017, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma nece se ovo ni igrati, treba javiti ljudima da uopste i ne krecu na put, dok se ocisti teren, istocna tribina pa prilazi bgm treba vise sati, a ne zna se ni kada ce prestati ... a grtalica ni za lijeka, sezona davno zavrsena
1921'
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 43 gosta.