FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

theboss_RD07
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 apr 2017, 20:29

zamorano1plus8 je napisao/la:
Hordas19xx je napisao/la:Trebali su se zvati "Village Near Tuzla FC"
veoma glup i netacan komentar, simin han je dio grada tuzle
Nidje veze. Od brcanske malte ima bar 2-3km poluzabiti do simin hana

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 18 apr 2017, 20:44

theboss_RD07 je napisao/la:
Koliko sam puta pjeske presao taj put prijatelju. Simin Han je prigradsko naselje, kao takvo se vodi u papirima. Recimo kada uzimas pokaznu spadas u gradsku zonu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 apr 2017, 20:46

VolimTz je napisao/la:Strah od Simin Hana. :mrgreen:

Stadion je uradjen na novo kada je klub odlucio da napreduje. Ne sumnjam da ce po potrebi sanirati isti. Pare nisu problem. ;)
AKOBOGDA PA SLOGA UĐE U PL,ONDA IMA PUNO PRAVO DA UTAKMICE PREMIJER LIGE BiH IGRA NA GRADSKOM STADIONU TUŠANJ.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2017, 20:48

Kakve to ima veze,SH,zajedno sa dijelom Slavinovica,cini predgradje Tuzle....Tuzla je duzinom prostire se na 10 km...nema to nikakve veze.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 apr 2017, 20:55

VolimTz je napisao/la:Koliko sam puta pjeske presao taj put prijatelju. Simin Han je prigradsko naselje, kao takvo se vodi u papirima. Recimo kada uzimas pokaznu spadas u gradsku zonu.
Po toj logici i bukinje pripada tom gradu koliko i simin han. A svi znamo da nije tako. Mislim moze ono na papiru se rec "grad tuzla je od termoelektrane do simin hana/gornje tuzle" ali znas i sam da to niko ne gleda tako.

Prelazio sam ga i ja pjeske vise puta dok sam studirao

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 18 apr 2017, 21:01

VolimTz je napisao/la:Koliko sam puta pjeske presao taj put prijatelju. Simin Han je prigradsko naselje, kao takvo se vodi u papirima. Recimo kada uzimas pokaznu spadas u gradsku zonu.
Po toj logici i bukinje pripada tom gradu koliko i simin han. A svi znamo da nije tako. Mislim moze ono na papiru se rec "grad tuzla je od termoelektrane do simin hana/gornje tuzle" ali znas i sam da to niko ne gleda tako.

Pa cije je sad validnije, tvoje razmisljanje ili regulative grada Tuzle ? :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 apr 2017, 21:35

Bgm tabla GRAD TUZLA je postavljena ni manje ni vise nego na Previlama

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 apr 2017, 21:42

Meni je ovo fakat interesantno hahaha

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 18 apr 2017, 21:52

Molim administratora da predije ime ove teme u TUZLA CITY FC :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 apr 2017, 22:02

VolimTz je napisao/la:

Pa cije je sad validnije, tvoje razmisljanje ili regulative grada Tuzle ? :mrgreen:
Haha pa nije samo moje :D Kad krenes za siporeks hoces rec 'u pm valja mi cekat bus za siporeks' ili 'et odo ja u grad' :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 apr 2017, 22:29

sloboda72 je napisao/la:

Stadion je uradjen na novo kada je klub odlucio da napreduje. Ne sumnjam da ce po potrebi sanirati isti. Pare nisu problem. ;)
AKOBOGDA PA SLOGA UĐE U PL,ONDA IMA PUNO PRAVO DA UTAKMICE PREMIJER LIGE BiH IGRA NA GRADSKOM STADIONU TUŠANJ.
netacno, iza table su i nemaju pravo... :o :rol: :rol:
i nece dat bog, ne sekriaj se..nema bogaa sedamdeset dvojkaaaaa bivsi brate moj... jebote al se pocepasmo :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 apr 2017, 23:05

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 18 apr 2017, 23:11

Naseljno mjesto, a.k.a selo a.k.a village brate.
Djecak koji raste, zavolio te tad!

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 18 apr 2017, 23:14

Od podsica do tunela sve su bijeli romi.
Samo Sioux 1989

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 apr 2017, 23:19

Anamneko je napisao/la:Od podsica do tunela sve su bijeli romi.
koji seljo beljo **** te podsici :lol: da te **** boze sacuvaj koji divljaci... mars na ozren oklen sivec..
dje ti dodju ti podsici... jel to sh il s???

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 19 apr 2017, 00:56

sloboda72 je napisao/la:

Samo da poselamim ove pusace k. & uvlakache !
Molim ostavite adresu administratoru kako bi adekvatno bili nadomireni----------- :puke: :puke:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 apr 2017, 06:23

SLOGA IZ SIMINOG HANA DOBIJA GENERALNOG SPONZORA

Azmir Husić više neće obavljati funkciju predsjednika Sloge, ali neće biti ni vlasnik ovog kluba iz predgrađa Tuzle. Kako nam je večeras potvrđeno, radi se o krivoj interpretaciji na zvaničnoj stranici kluba.

Azmir Husić će predsjedničku poziciju prepustiti nekome drugome zbog privatnih obaveza te će biti član Upravnog odbora kluba. Najozbiljniji kandidat za predsjedničku poziciju je Almir Husić, koji trenutno obavlja funkciju sportskog direktora u klubu.

Kako saznaje portal “****”, BiH Express bit će generalni sponzor Sloge, a u klub će godišnje ubrizgati 250.000 KM na ime sponzorskog ugovora. Inače, radi se o kompaniji koja egzistira u SAD-u.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 apr 2017, 06:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 19 apr 2017, 15:59

Vama sve dobro pa niste poslali svog predstavnika? Niste zato sto ste lopovi,kao i ovi koje stitite. Sjetimo se samo lakrdije u kvalifikacijama za ulazak u ovaj rang protiv Krajine iz Cazina. Uaaaa pizdurine :D hahahhahah

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 apr 2017, 20:26

Bez odigravanja utakmica narednog kola? Klubovi Prve lige Federacije poslali zahtjeve Savezu Piše: S. Mlaćo Danas, 19:04

slika

Danas je u Sarajevu održan sastanak osam klubova Prve lige Federacije naše zemlje (NK Travnik, NK Bosna Visoko, NK GOŠK, FK Radnički Lukavac, FK Velež, FK Rudar Kakanj, FK Bosna Sema, NK Bratstvo) koji su nezadovoljni prije svega regularnošću takmičenja, odlučili da pokušaju promijeniti stvari u drugom po jačini rangu bh. nogometa. Glavni cilj sastanka bio je osnivanje Udruženja klubova Federacije BiH što je jednoglasno prihvaćeno, a tijekom sastanka razgovarano je o trenutnoj regularnosti takmičenja, sudijskoj komisiji, te pronalaženju načina za što regularnije takmičenje do kraja ove sezone. Nakon sastanka odlučili su poslati zajedničko otvoreno pismo Nogometnom savezu Federacije naše zemlje i izašli sa jedinstvenim zahtjevima: 1. Smjene Komisije za suce i suđenje NS FBiH 2. Suspenzija sudaca Mirze Kazlagića i Kenana Bajraktarevića do kraja sezone 3. Supervizija od strane Nogometnog/Fudbalskog Saveza BiH na svim utakmicama Prve lige FBiH do kraja prvenstva. Klubovi su istakli da ukoliko se hitno ne udovolji ovim zatjevima, oni neće igrati 23. kolo koje za zakazano u danima vikenda, te da će nakon toka razmotriti i naredne korake.

slika
Ja volim FK Tuzla City

slogash

Post Postao/la slogash » 19 apr 2017, 21:39

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: unavita i 3 gosta.