Nidje veze. Od brcanske malte ima bar 2-3km poluzabiti do simin hanazamorano1plus8 je napisao/la:veoma glup i netacan komentar, simin han je dio grada tuzleHordas19xx je napisao/la:Trebali su se zvati "Village Near Tuzla FC"
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla
⭐
Koliko sam puta pjeske presao taj put prijatelju. Simin Han je prigradsko naselje, kao takvo se vodi u papirima. Recimo kada uzimas pokaznu spadas u gradsku zonu.theboss_RD07 je napisao/la:Nidje veze. Od brcanske malte ima bar 2-3km poluzabiti do simin hanazamorano1plus8 je napisao/la:veoma glup i netacan komentar, simin han je dio grada tuzleHordas19xx je napisao/la:Trebali su se zvati "Village Near Tuzla FC"
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
AKOBOGDA PA SLOGA UĐE U PL,ONDA IMA PUNO PRAVO DA UTAKMICE PREMIJER LIGE BiH IGRA NA GRADSKOM STADIONU TUŠANJ.VolimTz je napisao/la:Strah od Simin Hana.
Stadion je uradjen na novo kada je klub odlucio da napreduje. Ne sumnjam da ce po potrebi sanirati isti. Pare nisu problem.
Ja volim FK Tuzla City
Kakve to ima veze,SH,zajedno sa dijelom Slavinovica,cini predgradje Tuzle....Tuzla je duzinom prostire se na 10 km...nema to nikakve veze.theboss_RD07 je napisao/la:Nidje veze. Od brcanske malte ima bar 2-3km poluzabiti do simin hanazamorano1plus8 je napisao/la:veoma glup i netacan komentar, simin han je dio grada tuzleHordas19xx je napisao/la:Trebali su se zvati "Village Near Tuzla FC"
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Po toj logici i bukinje pripada tom gradu koliko i simin han. A svi znamo da nije tako. Mislim moze ono na papiru se rec "grad tuzla je od termoelektrane do simin hana/gornje tuzle" ali znas i sam da to niko ne gleda tako.VolimTz je napisao/la:Koliko sam puta pjeske presao taj put prijatelju. Simin Han je prigradsko naselje, kao takvo se vodi u papirima. Recimo kada uzimas pokaznu spadas u gradsku zonu.
Prelazio sam ga i ja pjeske vise puta dok sam studirao
⭐
Pa cije je sad validnije, tvoje razmisljanje ili regulative grada Tuzle ?theboss_RD07 je napisao/la:Po toj logici i bukinje pripada tom gradu koliko i simin han. A svi znamo da nije tako. Mislim moze ono na papiru se rec "grad tuzla je od termoelektrane do simin hana/gornje tuzle" ali znas i sam da to niko ne gleda tako.VolimTz je napisao/la:Koliko sam puta pjeske presao taj put prijatelju. Simin Han je prigradsko naselje, kao takvo se vodi u papirima. Recimo kada uzimas pokaznu spadas u gradsku zonu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Bgm tabla GRAD TUZLA je postavljena ni manje ni vise nego na Previlamatheboss_RD07 je napisao/la:Po toj logici i bukinje pripada tom gradu koliko i simin han. A svi znamo da nije tako. Mislim moze ono na papiru se rec "grad tuzla je od termoelektrane do simin hana/gornje tuzle" ali znas i sam da to niko ne gleda tako.VolimTz je napisao/la:Koliko sam puta pjeske presao taj put prijatelju. Simin Han je prigradsko naselje, kao takvo se vodi u papirima. Recimo kada uzimas pokaznu spadas u gradsku zonu.
Meni je ovo fakat interesantno hahaha
- Crveni_1922
Molim administratora da predije ime ove teme u TUZLA CITY FC

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Haha pa nije samo mojeVolimTz je napisao/la:Pa cije je sad validnije, tvoje razmisljanje ili regulative grada Tuzle ?theboss_RD07 je napisao/la:Po toj logici i bukinje pripada tom gradu koliko i simin han. A svi znamo da nije tako. Mislim moze ono na papiru se rec "grad tuzla je od termoelektrane do simin hana/gornje tuzle" ali znas i sam da to niko ne gleda tako.VolimTz je napisao/la:Koliko sam puta pjeske presao taj put prijatelju. Simin Han je prigradsko naselje, kao takvo se vodi u papirima. Recimo kada uzimas pokaznu spadas u gradsku zonu.
⭐
netacno, iza table su i nemaju pravo...sloboda72 je napisao/la:AKOBOGDA PA SLOGA UĐE U PL,ONDA IMA PUNO PRAVO DA UTAKMICE PREMIJER LIGE BiH IGRA NA GRADSKOM STADIONU TUŠANJ.VolimTz je napisao/la:Strah od Simin Hana.
Stadion je uradjen na novo kada je klub odlucio da napreduje. Ne sumnjam da ce po potrebi sanirati isti. Pare nisu problem.
i nece dat bog, ne sekriaj se..nema bogaa sedamdeset dvojkaaaaa bivsi brate moj... jebote al se pocepasmo
-
Hordas19xx
- Kontakt:
Naseljno mjesto, a.k.a selo a.k.a village brate.zamorano1plus8 je napisao/la:veoma glup i netacan komentar, simin han je dio grada tuzleHordas19xx je napisao/la:Trebali su se zvati "Village Near Tuzla FC"
Djecak koji raste, zavolio te tad!
koji seljo beljo **** te podsiciAnamneko je napisao/la:Od podsica do tunela sve su bijeli romi.
dje ti dodju ti podsici... jel to sh il s???
Samo da poselamim ove pusace k. & uvlakache !sloboda72 je napisao/la:AKOBOGDA PA SLOGA UĐE U PL,ONDA IMA PUNO PRAVO DA UTAKMICE PREMIJER LIGE BiH IGRA NA GRADSKOM STADIONU TUŠANJ.VolimTz je napisao/la:Strah od Simin Hana.
Molim ostavite adresu administratoru kako bi adekvatno bili nadomireni-----------
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
SLOGA IZ SIMINOG HANA DOBIJA GENERALNOG SPONZORA
Azmir Husić više neće obavljati funkciju predsjednika Sloge, ali neće biti ni vlasnik ovog kluba iz predgrađa Tuzle. Kako nam je večeras potvrđeno, radi se o krivoj interpretaciji na zvaničnoj stranici kluba.
Azmir Husić će predsjedničku poziciju prepustiti nekome drugome zbog privatnih obaveza te će biti član Upravnog odbora kluba. Najozbiljniji kandidat za predsjedničku poziciju je Almir Husić, koji trenutno obavlja funkciju sportskog direktora u klubu.
Kako saznaje portal “****”, BiH Express bit će generalni sponzor Sloge, a u klub će godišnje ubrizgati 250.000 KM na ime sponzorskog ugovora. Inače, radi se o kompaniji koja egzistira u SAD-u.
Azmir Husić više neće obavljati funkciju predsjednika Sloge, ali neće biti ni vlasnik ovog kluba iz predgrađa Tuzle. Kako nam je večeras potvrđeno, radi se o krivoj interpretaciji na zvaničnoj stranici kluba.
Azmir Husić će predsjedničku poziciju prepustiti nekome drugome zbog privatnih obaveza te će biti član Upravnog odbora kluba. Najozbiljniji kandidat za predsjedničku poziciju je Almir Husić, koji trenutno obavlja funkciju sportskog direktora u klubu.
Kako saznaje portal “****”, BiH Express bit će generalni sponzor Sloge, a u klub će godišnje ubrizgati 250.000 KM na ime sponzorskog ugovora. Inače, radi se o kompaniji koja egzistira u SAD-u.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 apr 2017, 06:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Vama sve dobro pa niste poslali svog predstavnika? Niste zato sto ste lopovi,kao i ovi koje stitite. Sjetimo se samo lakrdije u kvalifikacijama za ulazak u ovaj rang protiv Krajine iz Cazina. Uaaaa pizdurine
hahahhahah
Bez odigravanja utakmica narednog kola? Klubovi Prve lige Federacije poslali zahtjeve Savezu Piše: S. Mlaćo Danas, 19:04

Danas je u Sarajevu održan sastanak osam klubova Prve lige Federacije naše zemlje (NK Travnik, NK Bosna Visoko, NK GOŠK, FK Radnički Lukavac, FK Velež, FK Rudar Kakanj, FK Bosna Sema, NK Bratstvo) koji su nezadovoljni prije svega regularnošću takmičenja, odlučili da pokušaju promijeniti stvari u drugom po jačini rangu bh. nogometa. Glavni cilj sastanka bio je osnivanje Udruženja klubova Federacije BiH što je jednoglasno prihvaćeno, a tijekom sastanka razgovarano je o trenutnoj regularnosti takmičenja, sudijskoj komisiji, te pronalaženju načina za što regularnije takmičenje do kraja ove sezone. Nakon sastanka odlučili su poslati zajedničko otvoreno pismo Nogometnom savezu Federacije naše zemlje i izašli sa jedinstvenim zahtjevima: 1. Smjene Komisije za suce i suđenje NS FBiH 2. Suspenzija sudaca Mirze Kazlagića i Kenana Bajraktarevića do kraja sezone 3. Supervizija od strane Nogometnog/Fudbalskog Saveza BiH na svim utakmicama Prve lige FBiH do kraja prvenstva. Klubovi su istakli da ukoliko se hitno ne udovolji ovim zatjevima, oni neće igrati 23. kolo koje za zakazano u danima vikenda, te da će nakon toka razmotriti i naredne korake.

Danas je u Sarajevu održan sastanak osam klubova Prve lige Federacije naše zemlje (NK Travnik, NK Bosna Visoko, NK GOŠK, FK Radnički Lukavac, FK Velež, FK Rudar Kakanj, FK Bosna Sema, NK Bratstvo) koji su nezadovoljni prije svega regularnošću takmičenja, odlučili da pokušaju promijeniti stvari u drugom po jačini rangu bh. nogometa. Glavni cilj sastanka bio je osnivanje Udruženja klubova Federacije BiH što je jednoglasno prihvaćeno, a tijekom sastanka razgovarano je o trenutnoj regularnosti takmičenja, sudijskoj komisiji, te pronalaženju načina za što regularnije takmičenje do kraja ove sezone. Nakon sastanka odlučili su poslati zajedničko otvoreno pismo Nogometnom savezu Federacije naše zemlje i izašli sa jedinstvenim zahtjevima: 1. Smjene Komisije za suce i suđenje NS FBiH 2. Suspenzija sudaca Mirze Kazlagića i Kenana Bajraktarevića do kraja sezone 3. Supervizija od strane Nogometnog/Fudbalskog Saveza BiH na svim utakmicama Prve lige FBiH do kraja prvenstva. Klubovi su istakli da ukoliko se hitno ne udovolji ovim zatjevima, oni neće igrati 23. kolo koje za zakazano u danima vikenda, te da će nakon toka razmotriti i naredne korake.

Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.