FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nego sad vidim da i na zvaničnoj stranici govore kako je Bayu sudija oštetio.
Definitivno presedan jer nikada ne spominju takve stvari.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Iznenadilo me kada sam ovo vidio na pretragama
Svabo nece lako preci preko ovoga. Ne da on svoj ponos tako lako kao sto to radi Bosnjo.Bundesliga je napisao/la:Nego sad vidim da i na zvaničnoj stranici govore kako je Bayu sudija oštetio.
-
samosarajvo
- Kontakt:
BIlo je sudijskih grešaka, na obije strane, vjerovatno više u korist Reala ali su one u korist Bayerna mislim bile u tezim momentima za Real.
Prvi meč je penal nezasluzen bio, ni blizu cak, samo sreca spasi Real pa covjek fuli, inace bi tu gotovo bilo.Neuer branio nemoguce, ovo je jedan od losijih dvomeca Reala sto se tiče iskorištenosti prilika.
Drugi meč prvo poluvrijeme Real 50% bolji.Bayern jednu šansu kad je Marcelo izvadio, Real 3-4 dobre situacije baš, strašnih kontri par.Kross je imao 2 šuta sa 10-12 metara koji su bili čisti ko suza.Trebalo samo u prvom pol biti 2:1 ili 3:1 za Real.Drugo jest Bayern bio bolji ali drugi gol su dali iz ofsajda, opet krucijalna situacija u krucijalnom momentu.Penal za Bayern cist, ali i crveni mislim.
Sve u svemu mislim da je Real izgledao zrelije na terenu.Lakše su se oslobađali pritiska Bayerna, odlično trčali kontre i koristili prostor u Bayernovoj odbrani.Mnogo više šansi iskreirali i kvalitetniji fudbal pruzili u konačnici.Na kraju ispadne da je Bayern bio bolji samo prvih 20 ak minuta u Njemačkoj (sa izuzetkom strašne šanse Benzeme kad je Nojer ispod precke izvadio) i jedno 25 minuta drugog poluvremena u Madridu.
Mislim da je trenutno bolja ekipa prošla.
Moje viđenje,
LP
Prvi meč je penal nezasluzen bio, ni blizu cak, samo sreca spasi Real pa covjek fuli, inace bi tu gotovo bilo.Neuer branio nemoguce, ovo je jedan od losijih dvomeca Reala sto se tiče iskorištenosti prilika.
Drugi meč prvo poluvrijeme Real 50% bolji.Bayern jednu šansu kad je Marcelo izvadio, Real 3-4 dobre situacije baš, strašnih kontri par.Kross je imao 2 šuta sa 10-12 metara koji su bili čisti ko suza.Trebalo samo u prvom pol biti 2:1 ili 3:1 za Real.Drugo jest Bayern bio bolji ali drugi gol su dali iz ofsajda, opet krucijalna situacija u krucijalnom momentu.Penal za Bayern cist, ali i crveni mislim.
Sve u svemu mislim da je Real izgledao zrelije na terenu.Lakše su se oslobađali pritiska Bayerna, odlično trčali kontre i koristili prostor u Bayernovoj odbrani.Mnogo više šansi iskreirali i kvalitetniji fudbal pruzili u konačnici.Na kraju ispadne da je Bayern bio bolji samo prvih 20 ak minuta u Njemačkoj (sa izuzetkom strašne šanse Benzeme kad je Nojer ispod precke izvadio) i jedno 25 minuta drugog poluvremena u Madridu.
Mislim da je trenutno bolja ekipa prošla.
Moje viđenje,
LP
-
Nerminovic
- Kontakt:
jel nam Ronaldo ono zabio 8-9 golova u 4 utakmice?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne sjecam se da su se navijaci Bayerna ikada zalili na sudjenje kao sinoc, stvarno malo ko nije primjetio ove greske, tesko ostati ravnodusan.
- anelbavarac
- Kontakt:
Vrhunac usrane veceri je teska povreda Neuera.
Za njega je sezona zavrsena, zbog preloma stopala.
Za njega je sezona zavrsena, zbog preloma stopala.
Džaba je, usrana sreća, to je direktna posljedica ove žurbe da bude spreman za Real. Sad, bez njega i sa rovitim štoperima ne bi daleko ni stigli u LP. Da je još osvojiti ovih 7 bodova u BL i uzeti titulu i da završimo.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hvala vam momci
Kassaiju neko od imigranata hebo majku u Budimpešti.Lahm jednom od najvećih hvala za nezaboravne trenutke u ligi prvaka šteta što je ovako završilo
Mia San Mia
Bayern
Mia San Mia
Bayern
Sad znate kako smo se mi osjecali prosle sezone nakon dvomeca sa vama. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Haj boga ti prosetaj sa teme....Gefufna je napisao/la:Sad znate kako smo se mi osjecali prosle sezone nakon dvomeca sa vama.
kraj sezone za neuera, kad te krene baš te krene ....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
To je ništa spram onoga šta ćete večeras doživit, kad Neymar i Suarez krenu u akcijuGefufna je napisao/la:Sad znate kako smo se mi osjecali prosle sezone nakon dvomeca sa vama.
Hvala momcima što su dali sve od sebe, ali ne možes protiv poganih Mađara..Lahm i Xabi dvije legende. 
Rezultat je trend, ideal je vječan!
čujem da kašai sudi el clasiko u nedjelju šta je super vijest za ove napuhane neigrače....
Ma po meni glavni krivac je Vidal.
U prvom susretu da je penal realizovao drugacije bi sve ispalo pa i sinoc znao je da ima zuti karton, tipicno za njega i agresivnost.
Greske sudija su ucinile svoje al ne mogu da vjerujem da je Marcelo onako lagano prošao kroz odbranu Bayerna kao da cunjeve zaobilazi :O
Zaboravit ce se ovo kao i svi porazi, navijao sam za Bavarce al nije se dalo.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
U prvom susretu da je penal realizovao drugacije bi sve ispalo pa i sinoc znao je da ima zuti karton, tipicno za njega i agresivnost.
Greske sudija su ucinile svoje al ne mogu da vjerujem da je Marcelo onako lagano prošao kroz odbranu Bayerna kao da cunjeve zaobilazi :O
Zaboravit ce se ovo kao i svi porazi, navijao sam za Bavarce al nije se dalo.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Na stranu sve sudačke greske, u to sad necu ulaziti nego me čisto taktički zanima.
Kako Carlo nije sansu dao recimo jednom Sanchesu uz svu njegovu energiju koju bi dao utakmici? Jos se sjecam kako je progutao Luku Modrica na Euru zadnjem, sinoc je Luka radio sta je htio bez nekog konkretnog presinga od Tiaga i Xabija..
Kako Carlo nije sansu dao recimo jednom Sanchesu uz svu njegovu energiju koju bi dao utakmici? Jos se sjecam kako je progutao Luku Modrica na Euru zadnjem, sinoc je Luka radio sta je htio bez nekog konkretnog presinga od Tiaga i Xabija..
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 19 apr 2017, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
#Rummenigge auf der Bankettrede: "Ich habe zum ersten Mal so etwas wie wahnsinnige Wut in mir. Wut, weil wir beschissen worden sind." #FCB
Sa oficijalne stranice : FC Bayern's dream of making the Champions League semi-finals for a seventh time in a row was heartbreakingly dashed in Tuesday's last eight return away to Real Madrid after Carlo Ancelotti's brave team got easily the worst of some crucial refereeing decisions and fell 4-2 on the night, exiting the competition 6-3 on aggregate.
Franck Ribéry on Instagram: A year of hard work, Thank you referee bravo
Vidal: "This robbery cannot happen in a Champions League"
Arturo Vidal: "We were robbed. After we scored the second goal they felt we could go through and the show started"
Arjen Robben: "A top game was decided by referee mistakes. This is madness"
Ancelotti: "I know that referee mistakes are part of football. But not such a big number of mistakes"
Rummenigge: "It was a great game of football. Unfortunately the referee had a negative influence on us"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma vala Vidal umjesto baljezganja je mogao vjebati kako se puca penal ili kako se startuje kad imas jedan zuti i vec jednom oprosten drugi zuti ...
ako koga imate kriviti u dvomecu to je on.
Da nije bilo legendarnog Neuera dvomec bi bio rijesen u Minhenu.
25:3 je omjer u udarcima na gol u dva meca u korist Madrida.
U svakom slucaju sve sumnje u sudjenje bi zauvijek bile otklonjene uvodjenjem videotehnologije.
ako koga imate kriviti u dvomecu to je on.
Da nije bilo legendarnog Neuera dvomec bi bio rijesen u Minhenu.
25:3 je omjer u udarcima na gol u dva meca u korist Madrida.
U svakom slucaju sve sumnje u sudjenje bi zauvijek bile otklonjene uvodjenjem videotehnologije.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Mi smo kod kuće prokockali prolaz, tu jednostavno ne smiješ izgubiti. Dosta naivno odigrano sa naše strane, pogotovo nakon igrača manje.
Vidal je cist start napravio i s pravom moze biti razocaran.madridist je napisao/la:Ma vala Vidal umjesto baljezganja je mogao vjebati kako se puca penal ili kako se startuje kad imas jedan zuti i vec jednom oprosten drugi zuti ...
ako koga imate kriviti u dvomecu to je on..
Ne znam kakve vi oprostaje ili ofsajde Bayerna sada vidite i izvlacite, ali da mu za onaj start pokaze karton a ono nije ni najobicniji prekrsaj je velika nepravda.
Nisam se mislio doticati sudjenja ali posto sam sinoc procitao da je ovaj sudac sudio i u mecu Bayern vs Real 2012 godine, kade je opet Ronaldo zabio iz ofsajda i kada je Bayern ostecen penalom, moram napisati da Bayern definitivno treba traziti da ovaj sudija vise nikada ne sudi utakmice u kojima Bayern igra http://www.24sata.hr/sport/ronaldo-je-g ... cen-263520
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.