FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bajern100
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la bajern100 » 19 apr 2017, 12:07

i Renata Sančeza sam zaboravio koji treba postati uz pomenute nosilac naše igre..

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 19 apr 2017, 12:21

Costu će prodati, vrlo vjerovatno, da bi kupili drugo krilo jer nas haba FFp. Comana ostaviti. Traže zamjenu za Lahma, kako sam razumio. Kimmich, Rudy i Sanches će vjerovatno mijenjati Alonsa. Škripe 4 pozicije, Lahmova, Alonsova, bekap napadač i krilo. Poslije ove kupovine Sulea, ne gledajući Costu i tu poziciju, doći će još maksimum dva igrača, vjerujem bekap napadač kao prioritet i bek odnosno sredina ukoliko Kimmich ode desno. Ne očekujmo skupe, super igrače jer takvi vjerovatno neće doći.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 19 apr 2017, 12:33

Spominje se james iz reala i neki desni bek fejnorda .....licno bi volio jamesa u bayernu mislim da bi bas uklopio sa levandovskim .....nekako se i dalje nadam alexisu ......bio bi strasan kod nas.
Volio bi da se rjese coste mislim da on nije kalibar bayerna mozda bvb ili arsenal bi za njeg bili top...
Isto tako i bernat bi mogao otici....volio bi da vise daju prilike mladjim igracima ....to je jedina stvar koja mi se nikako neavidja kod ancelotija mladji igraci bas i nemaju prilike kod njeg i to nine nikako dobro s obzirom da mi moramo mjenjati dosta stvari u ekipi

Klare

Post Postao/la Klare » 19 apr 2017, 12:52

O sudiji, Casemiru, ofsajdima, sve je rečeno. Real sa igračem više i sa našom povrijeđenom odbranom nije uspio primirisati nekoj inicijativi u produžecima i ovaj ofsajd od metar dođe kao jedna od najvećih krađi u historiji fudbala. ;)
Ono što se dešavalo u 90, taj crveni za Vidala koga je ranije zaslužio, ostanak Casemira u igri koji je crveni još ranije zaslužio se može nekako samo pod krađu svrstati, ali kad ti uz sve te krađe sa igračem manje postignu onakav gol iz metra ofsajda e to je već vrh bezobrazluka.
Nije tu bilo kretnji odbrane i napada pa da se sudija kao zbuni, nego onaj sekundu i po stacioniran metar iza odbrane, to je toliko očigledno bilo, ma za nepovjerovati.

Real nezasluženo ide dalje, a nama će se ove stvari vratiti kad nam bude najviše trebalo, to je nepisano pravilo i pravda te snađe kad tad, mora univerzum u ravnotežu doći.

O Humelsu, Nojeru, Robenu i ostalim gigantima... , ili pak o Vidalu labilnom, Kosti nezainteresovanom neću ovaj put.
Boa u koga se sumnjalo, odigrao odličnu utakmicu.
Lamova penzija ipak pravovremena.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 apr 2017, 13:05

Bilall je napisao/la:
madridist je napisao/la:Ma vala Vidal umjesto baljezganja je mogao vjebati kako se puca penal ili kako se startuje kad imas jedan zuti i vec jednom oprosten drugi zuti ...
ako koga imate kriviti u dvomecu to je on..
Vidal je cist start napravio i s pravom moze biti razocaran.
Ne znam kakve vi oprostaje ili ofsajde Bayerna sada vidite i izvlacite, ali da mu za onaj start pokaze karton a ono nije ni najobicniji prekrsaj je velika nepravda.

Nisam se mislio doticati sudjenja ali posto sam sinoc procitao da je ovaj sudac sudio i u mecu Bayern vs Real 2012 godine, kade je opet Ronaldo zabio iz ofsajda i kada je Bayern ostecen penalom, moram napisati da Bayern definitivno treba traziti da ovaj sudija vise nikada ne sudi utakmice u kojima Bayern igra http://www.24sata.hr/sport/ronaldo-je-g ... cen-263520
A to sto Vidal nije dobio drugi zuti na pocetku 2 poluvremena to cemo zaboraviti ?

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 19 apr 2017, 13:06

Feldmarschall je napisao/la:Gefufna Cohle. :clap:
Time is a flat circle
Karlo's gonna cry over and over and over again
:mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 19 apr 2017, 13:11

Nema više ontološke zablude očekivanja svjetla na kraju tunela? :mrgreen:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 apr 2017, 13:13

Budućnost je u njemačkim trenerima i njemačkim igračima
Mladim*
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 apr 2017, 13:13

Klare je napisao/la:Boa u koga se sumnjalo, odigrao odličnu utakmicu.
Odlična utakmica.

I ovi tzv. stručnjaci se pozivaju na brojeve udaraca, a ne spominju da je velika većina tih udaraca upućena kada je situacija bila 11v10 na obe utakmice.
I onda kao govore prošao kvalitetniji tim, kvaliteta se uspoređuje kada timovi imaju jednak broj igrača na terenu.
Zamolio bih padobrance da pišu na temi koja im je namjenjena jer ovdje nisu dobrodošli.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 19 apr 2017, 13:19

Pa i 11 na 10 je dio igre, crveni se dobijaju najcesce zbog loseg pozicioniranja ili "popravki" taktickih fula. Sve je to dio igre jedne ekipe, i to su fule bilo igracke ili trenerske. Mozemo se tjesit koliko hocemo sve je to sbbkbb a realnost je da smo ispali i da moramo ici dalje.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 19 apr 2017, 13:22

:mrgreen: :mrgreen: Mislim da se bayern treba rjesiti nekih stranaca u ekipi i vratiti onaj propoznatljivi njemacki mentalitet i volju....imam neki osjecaj da ce i javi martinez otici na kraju sezone dolazi nam zule....volio bih vidjeti odlazak i coste i bernata a juce sam procitao da smo zaineresovatni za goretzku iz salkea mislim da bi on bio top pojacanje moze igrati i na mc i na amc mlad njemac a ne bi bio ni skup ugovor mu istice sljedece godine :mrgreen:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 19 apr 2017, 13:27

Feldmarschall je napisao/la:Nema više ontološke zablude očekivanja svjetla na kraju tunela? :mrgreen:
I dalje samo optimisticno. Krug jest definisan i nemilosrdan, ali ko mi moze zabraniti da njegovu kruznicu zamisljam u razlicitim bojama? :mrgreen:
''Well, once there was only dark. If you ask me, light's winning.''
evo ti odmah dokaz u postu novog forumasa iznad :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 19 apr 2017, 13:53

HZ_ilidzaa je napisao/la:A to sto Vidal nije dobio drugi zuti na pocetku 2 poluvremena to cemo zaboraviti ?
Ne znam sta je ranije zasluzio, ni on a ni Casemiro iz Reala, ali je cinjenica da ga je dobio bez potrebe pri cistom startu, isto sto je cinjenica da je Bayern drugi puta ostecen u duelima sa Realom od istog sudije, samo sto Realu prvi puta nije mog'o ni sudija pomoc da bi prosli dalje :mrgreen: ................. :) i isto sto je cinjenica da Bayern ni u kom slucaju nije eliminisan u nekoj ravnopravnoj borbi :zviz:
Real je izgubio od Bayerna sa 2:1 u regularnih 90 minuta i pri jednakom broju igraca na terenu u obje ekipe ;)

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 apr 2017, 14:13

Horn
Orban
Henrichs
Mittelstadt
Weigl
Goretzka
Gnabry
Stindl

:kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 apr 2017, 14:17

Ovoj ekipi treba 100mil€, za rekonstrukciju.
Uz beka, pod moranje je dostojna zamjena za Lewu, jer on sam ne moze iznijet sezonu.
Sredina je u boljem stanju, tu je Sanches, Kimmich, pa cak i taj Rudy, uz Vidala, Thiaga.
Krila su nepoznanica, ne zna se sudbina Coste i Comana, i koliko se racuna na njih.
Sigurno ce biti buran ljetni period, glavesinama iz uprave je to valjda jasno.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 apr 2017, 14:21

anelbavarac je napisao/la:Ovoj ekipi treba 100mil€, za rekonstrukciju.
Ako se i ovo ljeto ne naprave ozbiljne promjene, ocito je da se nema budzeta za ozbiljna pojacanja. A dolazak par vrhunskih igraca je pod moranje, Bayern je postao takav klub da nema vremena cekati talente. Niti imamo trenera koji vjeruje mladim igračima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 19 apr 2017, 14:31

Bilall je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:A to sto Vidal nije dobio drugi zuti na pocetku 2 poluvremena to cemo zaboraviti ?
Ne znam sta je ranije zasluzio, ni on a ni Casemiro iz Reala, ali je cinjenica da ga je dobio bez potrebe pri cistom startu, isto sto je cinjenica da je Bayern drugi puta ostecen u duelima sa Realom od istog sudije, samo sto Realu prvi puta nije mog'o ni sudija pomoc da bi prosli dalje :mrgreen: ................. :) i isto sto je cinjenica da Bayern ni u kom slucaju nije eliminisan u nekoj ravnopravnoj borbi :zviz:
Real je izgubio od Bayerna sa 2:1 u regularnih 90 minuta i pri jednakom broju igraca na terenu u obje ekipe ;)
A ofsajd kod vaseg gola cemo da zanemarimo usput ?
I sta kaes, cist start ?

https://gfycat.com/DependentSilkyGrassh ... speed=0.25
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 19 apr 2017, 14:31

L-Train je napisao/la:
Scholl je napisao/la:Časno ispadosmo
Bolje i to nego da smo prosli na nacin na koji je Real prosao.
Casno,posteno i zasluzeno dodao bih.
sisaj motku balavac

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 19 apr 2017, 14:40

suhi je napisao/la:
Bilall je napisao/la:
A ofsajd kod vaseg gola cemo da zanemarimo usput ?
I sta kaes, cist start ?

https://gfycat.com/DependentSilkyGrassh ... speed=0.25
Prekrsaj nad vidalom, blize lopti, ovaj ga suta. Trebao je jos zuti dobiti.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 apr 2017, 14:41

Ove godine ako puste sve sto valja u BL da ode izvan lige ludi su u pm.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []