Ako mu Rustem dozvoli.uNbx je napisao/la:Ne bude li Marko kapiten sljedeće sezone, ja ću se zapalit. kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:Pero je kapitenski materijal.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
bordospartanac
- Kontakt:
Rustemovic moze samo na ovakav nacin dozvoliti traku Marku.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ako mu Rustem dozvoli.uNbx je napisao/la:Ne bude li Marko kapiten sljedeće sezone, ja ću se zapalit. kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:Pero je kapitenski materijal.
-
bordospartanac
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Posmatrajmo to ovako: koga god pobijediš u finalu slavit ćeš prije svega zbog osvojenog trofeja. A, ruku na srce, u slučaju ne daj Bože poraza, manje bi bolio od Lištice nego od Vase.
Inace kolilo je god sladje zbog historije i ove iz cmarevog dola izvuci i pobijediti a jos i u finalu, ipak bih radije da to bude Listica.
To bi ih dodatno usporilo u prvenstvu pa bi na kraju bez svega ostali.
Fak.tor .ba objavio... navodno polomljeno nešta na Otoci u martu pa hoće naknadu štete.MortemHz je napisao/la:Ko sta gdjeskoroalen je napisao/la:Šta ovo i Olimpik traži neku štetu za polomljene stolice? Nas opuhaše a nekim čestitaju na ljubavi i zanosu u navijanju pa im oproste to. Premijer liga Vaso Miskin Crni. Što bi Grobari rekli "Uzmite sad titulu ako vas nije sramota". -_-
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Mora da mi je promakla vijest kada je Olimpik postao vlasnik stadiona na Otoci?
Samo Saraj'vo.
I ligu moliću lijepopitic je napisao/la:Osvojiti Kup i zadovoljiti uvijek trofejožedne pitare.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Nemoj jos i ti jedva onog spasismo ispred vjecne poslje metalca i hake na kosevu.uNbx je napisao/la:Ne bude li Marko kapiten sljedeće sezone, ja ću se zapalit. kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:Pero je kapitenski materijal.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bez para, plata, pojačanja, bez šprica i injekcija, bez igre, bez veznog reda, bez napadača, bez baniranog šejha na temi i dalje jurišamo na konjici po trofeje. 
SRETAN BROJ - 1725
Kad se valja nek se valjaju brda a ne brijegovi daj strumfove u finalu da im ogadimo fudbal
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to niko lomio.. makar ne namjerno. Da nisu malo zakasnili? za taj period mogu stadion srusiti a ne par stolica.skoroalen je napisao/la:Fak.tor .ba objavio... navodno polomljeno nešta na Otoci u martu pa hoće naknadu štete.MortemHz je napisao/la:Ko sta gdjeskoroalen je napisao/la:Šta ovo i Olimpik traži neku štetu za polomljene stolice? Nas opuhaše a nekim čestitaju na ljubavi i zanosu u navijanju pa im oproste to. Premijer liga Vaso Miskin Crni. Što bi Grobari rekli "Uzmite sad titulu ako vas nije sramota". -_-
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To i ja kažem, imali još 5-6 utakmica poslije toga i sad se javljaju. A i nije bilo namjerno trganje, msm bio sam na Otoci tad i nisam vidio nijedan incident, a kad neko iščupa stolicu u bilo kojem dijelu tribine, vidi se to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... 70421008#5
SRETAN BROJ - 1725
Re: RE: Re: FK Sarajevo
idiot debilskipitic je napisao/la:Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Fakat sam se potrudio, al ne mogu da odgonetnem svrakopis. Pa ako kome nije mrsko..pitic je napisao/la:Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nermin Bjelak zastupnik u Skupštini kantona Sarajevo 1.2.2016pasica je napisao/la:Fakat sam se potrudio, al ne mogu da odgonetnem svrakopis. Pa ako kome nije mrsko..pitic je napisao/la:Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016
Po poslaniku Skupštine Kantona Sarajevo postavio bih zastupničko pitanje Tužilaštvu KS.
A odnosi se na dugovanje FK Sarajevo prema Ministarstvu unutrašnjih poslova KS u iznosu od 455.446 KM pa me interesuje dokle je došlo sa ovim predmetom u potraživanju MUP-a-KS prema spomenutom klubu. Jer sva ova dugovanja su napravljena od 2013, 2014, 2015 jer sa ovim sredstvima koja su u potraživanju MUP-KS bi se adekvatno opremio , zaposlio nove pripadnike policije i na neki način bi se pojačala sigurnost građana.
Jer po mojim nekim saznanjima da treneri prvog tima imaju dvogodišnju platu između 600 000 i 800 000 KM da igrači pojedini imaju čak i po 12 hiljada eura platu, a nemaju da plate dugovanje prema MUP-u KS i građanima KS jer sa ovim se i plaća građanska sigurnost. Pa zato tražim od Tužilaštva KS da istraži ovaj predmet i da krene u realizaciju ovog dugovanja, a o spomenutom predmetu da mi se ismeno odgovori na poslaničko pitanje. Također tražim od Vlade KS da obustavi svaku finansijsku pomoć dok se neriješi ovaj predmet.
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Po poslovniku skupštine Kantona Sarajeva (lol) postavio bih zastupničko pitanje Tužilaštvu (?) KSpasica je napisao/la:Fakat sam se potrudio, al ne mogu da odgonetnem svrakopis. Pa ako kome nije mrsko..pitic je napisao/la:Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016
A odnosi se na dugovanje FK.Sarajevo prema Ministarstvu Unutrašnjih Poslova KS u iznosu od 455.446 KM pa me interesuje dokle je došlo sa ovim predmetom o potraživanju MUP-KS prema spomenutom (lol) klubu.
Jer sva ova dugovanja su napravljena (lol) od 2013-2014-2015
Jer sa ovim sredstvima koja su u potraživanju MUP-KS bi se adekvatno opremio, zaposlio nove pripadnike policije i na neki način bi se pojačala sigurnost građana KS.
Jer po mojim nekim saznanjima da treneri prvog tima imaju dvogodišnju platu između 600-800 hiljada KM, da igrači pojedin (lol) imaju čak i po 12 hiljada Eura, a nemaju da plate dugovanje prema MUP-KS i građanima KS
Jer sa ovih se i plaća građanska sigurnost
Pa zato tražim od Tužilaštva KS da istraži ovaj predmet i da krene u realizaciju ovog dugovanja a o spomenutom predmetu da mi se pismo odgovori na poslaničko pitanje. Takođe tražim od Vlade KS da obustavi svaku finansku (lol) pomoć dok se ne riješi ovaj postupak i predmet.
(Greške su njegove ne moje)
Samo Saraj'vo.
- escobarpablo
- Kontakt:
Nermin Bjelak, nezavisni zastupnik pisao ove bljuvotine.pasica je napisao/la:Fakat sam se potrudio, al ne mogu da odgonetnem svrakopis. Pa ako kome nije mrsko..pitic je napisao/la:Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Eto gdje živimo. Moguće da je ovo radio po direktivi samo treba saznati čijoj.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, kupus army, Napapijri i 25 gostiju.