Ja kaJem da ce biti kone.PitarBordo je napisao/la:Omjer 31:21 u korist Lištice
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je toFrancescoTotti je napisao/la:Pero je kapitenski materijal.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- HzHercegovac
- Kontakt:
Ne bude li Marko kapiten sljedeće sezone, ja ću se zapalit. kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:Pero je kapitenski materijal.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako mu Rustem dozvoli.uNbx je napisao/la:Ne bude li Marko kapiten sljedeće sezone, ja ću se zapalit. kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:Pero je kapitenski materijal.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Rustemovic moze samo na ovakav nacin dozvoliti traku Marku.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ako mu Rustem dozvoli.uNbx je napisao/la:Ne bude li Marko kapiten sljedeće sezone, ja ću se zapalit. kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:Pero je kapitenski materijal.
-
bordospartanac
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Posmatrajmo to ovako: koga god pobijediš u finalu slavit ćeš prije svega zbog osvojenog trofeja. A, ruku na srce, u slučaju ne daj Bože poraza, manje bi bolio od Lištice nego od Vase.
Inace kolilo je god sladje zbog historije i ove iz cmarevog dola izvuci i pobijediti a jos i u finalu, ipak bih radije da to bude Listica.
To bi ih dodatno usporilo u prvenstvu pa bi na kraju bez svega ostali.
Fak.tor .ba objavio... navodno polomljeno nešta na Otoci u martu pa hoće naknadu štete.MortemHz je napisao/la:Ko sta gdjeskoroalen je napisao/la:Šta ovo i Olimpik traži neku štetu za polomljene stolice? Nas opuhaše a nekim čestitaju na ljubavi i zanosu u navijanju pa im oproste to. Premijer liga Vaso Miskin Crni. Što bi Grobari rekli "Uzmite sad titulu ako vas nije sramota". -_-
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Mora da mi je promakla vijest kada je Olimpik postao vlasnik stadiona na Otoci?
Samo Saraj'vo.
I ligu moliću lijepopitic je napisao/la:Osvojiti Kup i zadovoljiti uvijek trofejožedne pitare.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Nemoj jos i ti jedva onog spasismo ispred vjecne poslje metalca i hake na kosevu.uNbx je napisao/la:Ne bude li Marko kapiten sljedeće sezone, ja ću se zapalit. kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:Pero je kapitenski materijal.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bez para, plata, pojačanja, bez šprica i injekcija, bez igre, bez veznog reda, bez napadača, bez baniranog šejha na temi i dalje jurišamo na konjici po trofeje. 
SRETAN BROJ - 1725
Kad se valja nek se valjaju brda a ne brijegovi daj strumfove u finalu da im ogadimo fudbal
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to niko lomio.. makar ne namjerno. Da nisu malo zakasnili? za taj period mogu stadion srusiti a ne par stolica.skoroalen je napisao/la:Fak.tor .ba objavio... navodno polomljeno nešta na Otoci u martu pa hoće naknadu štete.MortemHz je napisao/la:Ko sta gdjeskoroalen je napisao/la:Šta ovo i Olimpik traži neku štetu za polomljene stolice? Nas opuhaše a nekim čestitaju na ljubavi i zanosu u navijanju pa im oproste to. Premijer liga Vaso Miskin Crni. Što bi Grobari rekli "Uzmite sad titulu ako vas nije sramota". -_-
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
To i ja kažem, imali još 5-6 utakmica poslije toga i sad se javljaju. A i nije bilo namjerno trganje, msm bio sam na Otoci tad i nisam vidio nijedan incident, a kad neko iščupa stolicu u bilo kojem dijelu tribine, vidi se to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... 70421008#5
SRETAN BROJ - 1725
Re: RE: Re: FK Sarajevo
idiot debilskipitic je napisao/la:Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Fakat sam se potrudio, al ne mogu da odgonetnem svrakopis. Pa ako kome nije mrsko..pitic je napisao/la:Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.