FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 avg 2010, 02:07

Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku joj :?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 avg 2010, 02:39

Esii TM87 je napisao/la:samo reci koji :lol: :lol:
Nek ti on kaze kako se zove to nije moje da iznosim

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 14 avg 2010, 09:05

Oh nije se od aprila hordalo na Hasetu,veceras ocekujem 0k0 4000 na stadionu i izdanje sjevera nakon kojeg ce svi da bale za na monitiru gledajuci na youtubu :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

alibi

Post Postao/la alibi » 14 avg 2010, 10:00

Hordas Doboj je napisao/la:Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku joj :?
Ovako treba da razmislja svaki navijac FK Sarajevo.Veceras svi na sjever i da bodrimo nase momke.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 14 avg 2010, 10:30

NEMA IZGOVORA! SVI NA SJEVER !

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 14 avg 2010, 10:36

Smrt fasizmu , Sloboda bez boda !!!

DULE PACOV
Kontakt:

Post Postao/la DULE PACOV » 14 avg 2010, 11:54

Hordas Doboj je napisao/la:Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku joj :?
Ti nisi iz Doboja nego iz Brijesnice il Klokotnice čisto da se zna :lol: navijački pozz :shock:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 avg 2010, 12:32

Posto ja uvjek pogodim samo da znate iduce 3 tekme uzimate 9 bodova i minimala ste 2 na tabeli.Raskukali ste se nakoj jednog poraza ko nikad.Sretno komsije.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 14 avg 2010, 12:38

hvala druze..iz tvojih usta u bozije usi :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2010, 12:42

Prica se po gradu da vam je Scepanovic utekao nakon konflikta sa bleksom...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 avg 2010, 12:47

DULE PACOV je napisao/la:
Ti nisi iz Doboja nego iz Brijesnice il Klokotnice čisto da se zna :lol: navijački pozz :shock:
Hahaha dobro haveru :lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 14 avg 2010, 12:56

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nego esii hoces ja da ti biram grb ? Momak mi je dao licne podatke i vidio sam da je ovo njegovo slika

Uploaded with ImageShack.us
Nisam baš toliko stručan sa skidanjem i postavljanjem slika,ali eto uvjerio sam vas da ne lažem jer ljubav prema SARAJEVU mjere nema ;)

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 14 avg 2010, 13:00

Esii TM87 je napisao/la:e hajde pasha postavi tu tvoju VIP da svi vidimo i ja nosim avatar fks 3 dana ;) i obrnuto ti fkz
moze opklada :lol:
E sad da vidim štrumfiću kolko si dosljedan svojih riječi :oops: :oops: :oops: :oops:

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 14 avg 2010, 13:05

pile87 je napisao/la:Prica se po gradu da vam je Scepanovic utekao nakon konflikta sa bleksom...
To prvi put cujem od tebe sada, a i da jeste, vala nije velika steta, puno vise sam od njega ocekivao, al eto...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 14 avg 2010, 13:06

Ko voli Saraj'vo doci ce na sjever veceras !
Nije bitna cijena karte ! Kutija cigara manje,kafa manje i eto vam para za sjever.

HOCEMO POBJEDU !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2010, 13:10

Gigant je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Prica se po gradu da vam je Scepanovic utekao nakon konflikta sa bleksom...
To prvi put cujem od tebe sada, a i da jeste, vala nije velika steta, puno vise sam od njega ocekivao, al eto...
Tako sam cuo mahalska jeste al od pitara pa sad...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 avg 2010, 13:12

Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti !

pile pusti suplje iz MOS-a :D

Bice ludilo danas ko ne dodje kloc

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 13:38

DULE PACOV je napisao/la:
Upravo tako u Doboj nebi smio pisnut sta mimo Srbije, a Brijesnica je puna Hordasa.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 14 avg 2010, 13:47

Nije u tome fazon. Ja i ti cemo se snaci u to nema sumnje ali takvih kao ja i ti je veoma malo - mozda oko 2.000 i u to ces se uvjeriti veceras (daj boze da bude drukcije ali...) Ako zelimo masovnije vratiti ljude na tribine to necemo uciniti sa ulaznicama od 10 KM, vjeruj mi. Pogotovo ne na ovoj besparici i pogotovo ne ako gledamo kvalitet fudbala koji se prezentira. Moje misljenje je da bi 3, 5 i 7 KM bile apsolutno adekvatne. Za derbi i evropu neka idu i duplo, nije problem ali ostale utakmice...preskupo. to je moje misljenje

I da ne zaboravim, veceras igramo protiv ekipe koja decenijama igra antifudbal, mrtvi bunker od prve minute, valjanje, zadrzavanje igre..... uzas...ubjedljivo najgora ekipa koju mozete gledati. Bilo kakva pobjeda bice dobra

BORDO BOY
Kontakt:

Post Postao/la BORDO BOY » 14 avg 2010, 14:07

UPS je napisao/la:
Nije u tome fazon. Ja i ti cemo se snaci u to nema sumnje ali takvih kao ja i ti je veoma malo - mozda oko 2.000 i u to ces se uvjeriti veceras (daj boze da bude drukcije ali...) Ako zelimo masovnije vratiti ljude na tribine to necemo uciniti sa ulaznicama od 10 KM, vjeruj mi. Pogotovo ne na ovoj besparici i pogotovo ne ako gledamo kvalitet fudbala koji se prezentira. Moje misljenje je da bi 3, 5 i 7 KM bile apsolutno adekvatne. Za derbi i evropu neka idu i duplo, nije problem ali ostale utakmice...preskupo. to je moje misljenje

I da ne zaboravim, veceras igramo protiv ekipe koja decenijama igra antifudbal, mrtvi bunker od prve minute, valjanje, zadrzavanje igre..... uzas...ubjedljivo najgora ekipa koju mozete gledati. Bilo kakva pobjeda bice dobra

Potpisujem za ulaznice, stvarno je preskupo, mislim mozes otici na par utakmica, ali ako zelimo da bude stalno posjeceno mora se misliti i na cijenu, ljudi ba nemoja sta da jedu a kamoli toliko da izdvajaju.
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).

7 UP - moje omiljeno piće :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.