FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku joj 

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Kontakt:
Nek ti on kaze kako se zove to nije moje da iznosimEsii TM87 je napisao/la:samo reci koji![]()
Oh nije se od aprila hordalo na Hasetu,veceras ocekujem 0k0 4000 na stadionu i izdanje sjevera nakon kojeg ce svi da bale za na monitiru gledajuci na youtubu 

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Ovako treba da razmislja svaki navijac FK Sarajevo.Veceras svi na sjever i da bodrimo nase momke.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.Hordas Doboj je napisao/la:Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku joj
- theprodigy
- Kontakt:
NEMA IZGOVORA! SVI NA SJEVER !
-
Smrt fasizmu , Sloboda bez boda !!!
- DULE PACOV
- Kontakt:
Ti nisi iz Doboja nego iz Brijesnice il Klokotnice čisto da se znaHordas Doboj je napisao/la:Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku joj

Posto ja uvjek pogodim samo da znate iduce 3 tekme uzimate 9 bodova i minimala ste 2 na tabeli.Raskukali ste se nakoj jednog poraza ko nikad.Sretno komsije.
- theprodigy
- Kontakt:
hvala druze..iz tvojih usta u bozije usi 

Prica se po gradu da vam je Scepanovic utekao nakon konflikta sa bleksom...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Hahaha dobro haveruDULE PACOV je napisao/la:Ti nisi iz Doboja nego iz Brijesnice il Klokotnice čisto da se znaHordas Doboj je napisao/la:Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku jojnavijački pozz

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Kontakt:
Nisam baš toliko stručan sa skidanjem i postavljanjem slika,ali eto uvjerio sam vas da ne lažem jer ljubav prema SARAJEVU mjere nemaSamo F.K.S !! je napisao/la:Nego esii hoces ja da ti biram grb ? Momak mi je dao licne podatke i vidio sam da je ovo njegovo
Uploaded with ImageShack.us

-
- Kontakt:
E sad da vidim štrumfiću kolko si dosljedan svojih riječiEsii TM87 je napisao/la:e hajde pasha postavi tu tvoju VIP da svi vidimo i ja nosim avatar fks 3 danai obrnuto ti fkz
moze opklada

To prvi put cujem od tebe sada, a i da jeste, vala nije velika steta, puno vise sam od njega ocekivao, al eto...pile87 je napisao/la:Prica se po gradu da vam je Scepanovic utekao nakon konflikta sa bleksom...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ko voli Saraj'vo doci ce na sjever veceras !
Nije bitna cijena karte ! Kutija cigara manje,kafa manje i eto vam para za sjever.
HOCEMO POBJEDU !
Nije bitna cijena karte ! Kutija cigara manje,kafa manje i eto vam para za sjever.
HOCEMO POBJEDU !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Tako sam cuo mahalska jeste al od pitara pa sad...Gigant je napisao/la:To prvi put cujem od tebe sada, a i da jeste, vala nije velika steta, puno vise sam od njega ocekivao, al eto...pile87 je napisao/la:Prica se po gradu da vam je Scepanovic utekao nakon konflikta sa bleksom...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti !
pile pusti suplje iz MOS-a
Bice ludilo danas ko ne dodje kloc
pile pusti suplje iz MOS-a

Bice ludilo danas ko ne dodje kloc
- Urban Batalion
- Kontakt:
Upravo tako u Doboj nebi smio pisnut sta mimo Srbije, a Brijesnica je puna Hordasa.DULE PACOV je napisao/la:Ti nisi iz Doboja nego iz Brijesnice il Klokotnice čisto da se znaHordas Doboj je napisao/la:Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku jojnavijački pozz
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Nije u tome fazon. Ja i ti cemo se snaci u to nema sumnje ali takvih kao ja i ti je veoma malo - mozda oko 2.000 i u to ces se uvjeriti veceras (daj boze da bude drukcije ali...) Ako zelimo masovnije vratiti ljude na tribine to necemo uciniti sa ulaznicama od 10 KM, vjeruj mi. Pogotovo ne na ovoj besparici i pogotovo ne ako gledamo kvalitet fudbala koji se prezentira. Moje misljenje je da bi 3, 5 i 7 KM bile apsolutno adekvatne. Za derbi i evropu neka idu i duplo, nije problem ali ostale utakmice...preskupo. to je moje misljenjeHordas Doboj je napisao/la:Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku joj
I da ne zaboravim, veceras igramo protiv ekipe koja decenijama igra antifudbal, mrtvi bunker od prve minute, valjanje, zadrzavanje igre..... uzas...ubjedljivo najgora ekipa koju mozete gledati. Bilo kakva pobjeda bice dobra
UPS je napisao/la:Nije u tome fazon. Ja i ti cemo se snaci u to nema sumnje ali takvih kao ja i ti je veoma malo - mozda oko 2.000 i u to ces se uvjeriti veceras (daj boze da bude drukcije ali...) Ako zelimo masovnije vratiti ljude na tribine to necemo uciniti sa ulaznicama od 10 KM, vjeruj mi. Pogotovo ne na ovoj besparici i pogotovo ne ako gledamo kvalitet fudbala koji se prezentira. Moje misljenje je da bi 3, 5 i 7 KM bile apsolutno adekvatne. Za derbi i evropu neka idu i duplo, nije problem ali ostale utakmice...preskupo. to je moje misljenjeHordas Doboj je napisao/la:Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku joj
I da ne zaboravim, veceras igramo protiv ekipe koja decenijama igra antifudbal, mrtvi bunker od prve minute, valjanje, zadrzavanje igre..... uzas...ubjedljivo najgora ekipa koju mozete gledati. Bilo kakva pobjeda bice dobra
Potpisujem za ulaznice, stvarno je preskupo, mislim mozes otici na par utakmica, ali ako zelimo da bude stalno posjeceno mora se misliti i na cijenu, ljudi ba nemoja sta da jedu a kamoli toliko da izdvajaju.
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).
7 UP - moje omiljeno piće
7 UP - moje omiljeno piće

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.