FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pitari, spremni za oplakivanje za zelenim stolom, pošto vam za terenom ne ide baš najbolje 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Volio bih da veceras dođes na forum u 22hFrutek je napisao/la:Pitari, spremni za oplakivanje za zelenim stolom, pošto vam za terenom ne ide baš najbolje

NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).
7 UP - moje omiljeno piće

Ne mogu napolju sam , pokusavam nestoBORDO BOY je napisao/la:Volio bih da veceras dođes na forum u 22hFrutek je napisao/la:Pitari, spremni za oplakivanje za zelenim stolom, pošto vam za terenom ne ide baš najbolje

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Frutek je napisao/la:Pitari, spremni za oplakivanje za zelenim stolom, pošto vam za terenom ne ide baš najbolje
vidjeces ti pitara a i vidjeces svoju slobodu veceras, hahaha sto cemo vas poderati hahaha
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Moze, ali samo nemoj plakatFrutek je napisao/la:Ne mogu napolju sam , pokusavam nestoBORDO BOY je napisao/la:Volio bih da veceras dođes na forum u 22hFrutek je napisao/la:Pitari, spremni za oplakivanje za zelenim stolom, pošto vam za terenom ne ide baš najbolje![]()
![]()
, more oko pola 12

NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).

Jarane nisam ja pitarBORDO BOY je napisao/la:Moze, ali samo nemoj plakatFrutek je napisao/la:Ne mogu napolju sam , pokusavam nestoBORDO BOY je napisao/la:
Volio bih da veceras dođes na forum u 22h![]()
![]()
, more oko pola 12

Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 14 avg 2010, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:Frutek je napisao/la:Pitari, spremni za oplakivanje za zelenim stolom, pošto vam za terenom ne ide baš najbolje
vidjeces ti pitara a i vidjeces svoju slobodu veceras, hahaha sto cemo vas poderati hahaha

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- Urban Batalion
- Kontakt:
Hvala na komplimentima.I onda mi pljujemo po drugima.UPS je napisao/la:Nije u tome fazon. Ja i ti cemo se snaci u to nema sumnje ali takvih kao ja i ti je veoma malo - mozda oko 2.000 i u to ces se uvjeriti veceras (daj boze da bude drukcije ali...) Ako zelimo masovnije vratiti ljude na tribine to necemo uciniti sa ulaznicama od 10 KM, vjeruj mi. Pogotovo ne na ovoj besparici i pogotovo ne ako gledamo kvalitet fudbala koji se prezentira. Moje misljenje je da bi 3, 5 i 7 KM bile apsolutno adekvatne. Za derbi i evropu neka idu i duplo, nije problem ali ostale utakmice...preskupo. to je moje misljenjeHordas Doboj je napisao/la:Kad ja mogu dati 40 da dodjem iz Doboja mozete i vi dati 10 da predjete 3km i dodjete na Kosevo. Smijesno mi je kad mi neko prica o skupoj ulaznici a igra njegov tim. Pa ja bi se snasao da je 50 majku joj
I da ne zaboravim, veceras igramo protiv ekipe koja decenijama igra antifudbal, mrtvi bunker od prve minute, valjanje, zadrzavanje igre..... uzas...ubjedljivo najgora ekipa koju mozete gledati. Bilo kakva pobjeda bice dobra
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
@UPS
Bunkerom do boda,kao sto znamo,a ne glumit Real,pa da ljudi nas napucaju . Svi znamo kakvo je sudjenje u ligi,i da se gosti uvjek fokusiraju na odbranu svog gola.Al aj vidim da ti nemozes Slobode nikako,pa sta cu ti ja,pati
Bunkerom do boda,kao sto znamo,a ne glumit Real,pa da ljudi nas napucaju . Svi znamo kakvo je sudjenje u ligi,i da se gosti uvjek fokusiraju na odbranu svog gola.Al aj vidim da ti nemozes Slobode nikako,pa sta cu ti ja,pati

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakve veze imaju Košice ili Cluj sa Dresdenom? 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ja sam čitao u nekim novinama da rivalstvo iz vremena Ist. Njemacke i da su zato navijali za vasVanBasten je napisao/la:Kakve veze imaju Košice ili Cluj sa Dresdenom?

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Imaju jer su tada Ultrasi Drezden bili redovni na nasim gostovanjima u evropskim takmicenjima na nagovor naseg brata po bordo boji koji zivi u DrezdenuVanBasten je napisao/la:Kakve veze imaju Košice ili Cluj sa Dresdenom?

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
U kontekstu navijačke mržnje o kojoj je on govorio?Hordas Doboj je napisao/la:Imaju jer su tada Ultrasi Drezden bili redovni na nasim gostovanjima u evropskim takmicenjima na nagovor naseg brata po bordo boji koji zivi u DrezdenuVanBasten je napisao/la:Kakve veze imaju Košice ili Cluj sa Dresdenom?Od tud se izrodio bratski odnos sa njima...
Podsjeti me kad smo igrali protiv Košica?
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma jok Kosice :S Trnava i Cjul prije svega... A ovo mrznja izmedju Cluja i Dinama nidje vezeVanBasten je napisao/la:U kontekstu navijačke mržnje o kojoj je on govorio?Hordas Doboj je napisao/la:Imaju jer su tada Ultrasi Drezden bili redovni na nasim gostovanjima u evropskim takmicenjima na nagovor naseg brata po bordo boji koji zivi u DrezdenuVanBasten je napisao/la:Kakve veze imaju Košice ili Cluj sa Dresdenom?Od tud se izrodio bratski odnos sa njima...

jaja na Trnavu sam i mislio a to sam negdje pročitao u novinama pa zato pitamHordas Doboj je napisao/la:Ma jok Kosice :S Trnava i Cjul prije svega... A ovo mrznja izmedju Cluja i Dinama nidje vezeVanBasten je napisao/la:U kontekstu navijačke mržnje o kojoj je on govorio?Hordas Doboj je napisao/la:
Imaju jer su tada Ultrasi Drezden bili redovni na nasim gostovanjima u evropskim takmicenjima na nagovor naseg brata po bordo boji koji zivi u DrezdenuOd tud se izrodio bratski odnos sa njima...
Kontam da nisam šta prespav'oHordas Doboj je napisao/la:
Ma jok Kosice :S Trnava i Cjul prije svega... A ovo mrznja izmedju Cluja i Dinama nidje veze

Nisu imali priliku da se zamrze, ni pod razno, s obzirom na historiju, a i geografiju.
Najjače suparništvo, koliko me sjećanje služi, je s Dynamo Berlin, danas, mislim, da se vode pod imenom FC Berlin - nekadašnja omiljena ekipa simpatične tajne policije Stasi

Kad je Sarajevo igralo s Baselom na Koševu...Frutek je napisao/la: Zar to nije od prošle godine kad ste igrali protiv Košica ili Cluja sa kojima se oni mrze
Ja mislim da ih je doslo davadeset podjeljeno u petak i subotu a to za celik ne znam da ce doc 

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Rivali su im maltene svi, dakle tu su gotovo sve ekipe iz istocnog dijela Njemacke sa kojima imaju dugogodisnje rivalstvo jos iz vremena DDR, kao i svi "zapadnjaci". U njihovim glavama jos uvijek kako da postoji odredjena granica i osjecaju jaku netrpeljivost prema klubovima sa zapada Njemacke. Medju najvece rivale se svakako ubrajaju Lok Leipzig, Magdeburg, Aue i Union Berlin, tu su jos i Erfurt, Jena itd., znaci lista dusmana je podugacka.smilie Imaju tri zvanicna prijateljstva, najjace je sa Red Kaos Zwickau (mali nizeligaski klub sa jako dobrom grupom) i sa Ultras Gera (takodjer nizeligasi) i evo sad sa nama. Prije su imali dobre odnose sa navijacima GKS Katowice, ali su ti odnosi prekinuti zbog prijateljstva Poljaka sa Banikom iz Ostrave. fksinfoVanBasten je napisao/la:Kontam da nisam šta prespav'oHordas Doboj je napisao/la:
Ma jok Kosice :S Trnava i Cjul prije svega... A ovo mrznja izmedju Cluja i Dinama nidje veze![]()
Nisu imali priliku da se zamrze, ni pod razno, s obzirom na historiju, a i geografiju.
Najjače suparništvo, koliko me sjećanje služi, je s Dynamo Berlin, danas, mislim, da se vode pod imenom FC Berlin - nekadašnja omiljena ekipa simpatične tajne policije Stasi, i njihovim gradskim rivalom Dresden SC.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.