U ovom trenutku on je najmanji problem. On uopste nema igrace, ne selektuje on ekipu nit je dobio sta je htio.PitarBordo je napisao/la:Svugdje u svijetu kada nema rezultata prvi krivac je trener. Ranieri uze titulu sa je8enim Leicesterom, sl. sezone slabi rezultati (tj. u rangu Leicestera inače) i noga braca... Jedino kod nas je kad nema rezultata šef struke "najmanji problem" - a on šef, glavni i odgovorni, njegova zadnja.MortemHz je napisao/la:Cala ima mana ali je najmanji problem.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Amere Bekicu odlazi!
Jedino prolaznu ocjenu mogu dobiti Pavlovic Mihojevic i Ivetic. Ovo ostalo, ja nemam rijeci. 300 lopti smo nabili u sesnaest metara!
Jedino prolaznu ocjenu mogu dobiti Pavlovic Mihojevic i Ivetic. Ovo ostalo, ja nemam rijeci. 300 lopti smo nabili u sesnaest metara!
- MaroonSquad
- Kontakt:
Tako je!Napoli je napisao/la:Mi smo dizali u nebesa pa kasnije i popljuvali svakog igraca i trenera koji je bio u klubu.
Oni jednostavni ne znaju jbg a oni koji nesto i znaju, odigraju svaku petu dobru tekmu.
Ljudi su jasno rekli na pocetku,cilj je Evropa i to ce biti ispunjeno. Mi ne mozemo biti sigurni u pobjedu ni protiv jednog tima u pl jer imamo ogranicene igrace kojima je uspjeh dodati loptu igracu do sebe.
Od Bekica ni Mourinho ne moze napraviti prosjecnog igraca a ne Cala.
Pa kad imamo najdebilnije navijace, prvo kazu imamo najlosije igrace ikada Cala izvuko maksimum, sad tjeraju covjeka i pljuju valjda vise nemamo najgore igrace nego trener los takticar.
Sta ce covjek mijenjat ovo im je najbolje sto znaju jednostavno ne mozemo sastaviti 5 igraca da odigra par utakmica na visokom nivou a da ne pricam o vise, da je ubacio akademce 1000% nakon najmanje greske i kiksa bi mu **** majku i pitali se dal je normalan jer kao borimo se za titulu on balavurdiju ubacio. Samo da nam je srati, promjena trenera nista nece dobro donijeti SHVATITE TO!!!!
Probat uzeti kup i nogom se u guzicu udarati.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa onda je najveći dio problema, ako nema igrača i ne selektuje ekipu - šta onda radi tu? To ako je istina onda je mnogo gore nego da je ustvari njegova zadnja.MortemHz je napisao/la:U ovom trenutku on je najmanji problem. On uopste nema igrace, ne selektuje on ekipu nit je dobio sta je htio.PitarBordo je napisao/la:Svugdje u svijetu kada nema rezultata prvi krivac je trener. Ranieri uze titulu sa je8enim Leicesterom, sl. sezone slabi rezultati (tj. u rangu Leicestera inače) i noga braca... Jedino kod nas je kad nema rezultata šef struke "najmanji problem" - a on šef, glavni i odgovorni, njegova zadnja.MortemHz je napisao/la:Cala ima mana ali je najmanji problem.
Ako se ništa ne pitaš, nisi dobio igrače, neko drugi ti sasatavlja tim... Zašto si onda ostao da vodiš amatere? Nemoj samo da neko kaže iz ljubavi ranit' ću se.
Samo Saraj'vo.
Stojčev, Puzigaca, Tatko, Bilbija, Cimirot, Belosevic, Lasta, Krste, BENKO .... Mozda smo se nervirali nekada zbog njihovih igara, al za ove amatere koje trenutno nose bordo dres, u rangu su Barce, Reala, Bayerna i sl.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Duljevic ako slijedecu bude igrao AMF ja cu se raniti!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa da ugasi vatru, radi cega drugog. Njemu da das 18 pjetlica on ce ih voditi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
-
Coromandel
- Kontakt:
+1 uz dodatak - kojima je glavna misija...i da se napravi selfi.zagorski je napisao/la:Sve bi ja ovo halalio i prebolio vrlo lahko da ima ilakve nade u bolje sutra. Da znamo da klub ima strategiju,viziju,plan za nekakv napredak,medutim koliko se da primjetiti sve je ovo ad-hoc. I neko priziva nekakav remont,davanje sanse akademcima itd.
O cemu mi pricamo vise kad je jasno da ovaj klub vode ljudi bez ikakve vizije i fudbalskog znanja,kojima je glavna misija da se ne napravi neki finansijski minus.
Treba ovo sve bojkotovati i vise u pm poslati sve redom!
Da se svi poredaju u odbranu bilo bi minimalno 10:0PitarBordo je napisao/la:Zamislite ovu ekipu i postavku protiv Borussije...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brato mjesne zajednice ti nose bodove sa Haseta, Metalegija i Krupa hej. Necu ja vise ni protiv koga najavljivati bodove, nema sanse.PitarBordo je napisao/la:Zamislite ovu ekipu i postavku protiv Borussije...
Ameru Bekicu odlazi!
- PitarBordo
- Kontakt:
I treba ti takav neko na klupi? Šef struke koji stoji u ocrtanom, a ništa se ne pita? Na takvo nešto pristane i on najmanji problem?MortemHz je napisao/la:Pa da ugasi vatru, radi cega drugog. Njemu da das 18 pjetlica on ce ih voditi.
Ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.
treba ovog covjeka vratiti
jedini trener koji je bukvalno shvatio nasu filozofiju "svi u napad , jedan je hase"
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- PitarBordo
- Kontakt:
Idi budalo kad sam kliknuo na spojler mal' me stomačni nije opalio.Testo je napisao/la:treba ovog covjeka vratiti
jedini trener koji je bukvalno shvatio nasu filozofiju "svi u napad , jedan je hase"
Samo Saraj'vo.
Dođe vakat kad ne moš bit siguran u 3 boda na Koševu, pa sve da ti i Stupčanica dolazi. E, na šta smo spali... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Hajde Boga ti reci na šta Mihojević eto Pero i Bojan OK ali na šta Marko svega ti?Sarajlijica1946 je napisao/la:Amere Bekicu odlazi!
Sarajevo ljubavi moja!
- PitarBordo
- Kontakt:
Trener mjesne zajednice izražava žaljene što nisu izgubili protiv ovako velikog kluba... ALO... Ko je ovdje normalan?uNbx je napisao/la:Dođe vakat kad ne moš bit siguran u 3 boda na Koševu, pa sve da ti i Stupčanica dolazi. E, na šta smo spali...
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Idi budalo kad sam kliknuo na spojler mal' me stomačni nije opalio.Testo je napisao/la:treba ovog covjeka vratiti
jedini trener koji je bukvalno shvatio nasu filozofiju "svi u napad , jedan je hase"![]()
![]()
![]()
![]()
moramo se malo nasmijati i opustiti, da ne umremo mladi od posljedica srcanog udara zbog naseg voljenog sarajeva
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
pitic je napisao/la:Osvojiti Kup i zadovoljiti uvijek trofejožedne pitare.
.pitic je napisao/la:Davno sam rekao, ali vrijedi ponoviti sve baciti na osvajanje kupa. Pare, evropa, mir u kući.
SRETAN BROJ - 1725
IDEMO PONOVO!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Jet2Holiday, Mocvara1991 i 81 gost.