FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 23 apr 2017, 20:48

Trebamo mi vratiti onog "Arkana", nek bar pokusa lik. Samo je pitanje bili on sad dosao ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2017, 20:48

PitarBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Pa da ugasi vatru, radi cega drugog. Njemu da das 18 pjetlica on ce ih voditi.
I treba ti takav neko na klupi? Šef struke koji stoji u ocrtanom, a ništa se ne pita? Na takvo nešto pristane i on najmanji problem?

Ma hajte molim vas.
Pa ne, sta moze vise uraditi? Da Mourinho dođe sa nebeskim taktikama oni.bi ovako igrali jer su amatercine. Trebaju nam igraci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 20:49

MartinSco je napisao/la::rol: Treba Uscuplica pa da osvojimo Kup, bio bi najtrofejniji trener u historiji FCS :rol: :rol:
Pa ne bi se moglo disat od dženanopoklonika. :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 20:52

MortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Pa da ugasi vatru, radi cega drugog. Njemu da das 18 pjetlica on ce ih voditi.
I treba ti takav neko na klupi? Šef struke koji stoji u ocrtanom, a ništa se ne pita? Na takvo nešto pristane i on najmanji problem?

Ma hajte molim vas.
Pa ne, sta moze vise uraditi? Da Mourinho dođe sa nebeskim taktikama oni.bi ovako igrali jer su amatercine. Trebaju nam igraci.
Ne bi ti ostao niti jedan normalan trener sa ovim sastavom. Ne kontam kako je najmanji problem lik koji je idejni tvorac ovog Sarajeva koje gledamo na proljeće.

I mani me toga "da dođe ovaj onaj s ovima ne bi mogao"... Je l' teško na poluvremenu reći "slijedeći ko centrira iz igre u njihovih 5 metara pola plate kazna," ne kontam, amenstiramo stručni štab zato što su svjesno ušli u ovo i još pred početak polusezone rekli da su zadovoljni ekipom.

Pa daj mi 11 praznih flaša gazirane Olimpije i barem ću jednu akciju uigrati sa njima - koji kurrac smo vodili onda ove amatere u Antaliju? Ovo ne zaslužuje da trenira iza moje zgrade jer smeta djeci iz odbaništa.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 apr 2017, 20:54

Kako izvodimo kornere - takva smo ekipa.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 20:54

Ovako.

Sezona još nije totalno propala. Ima taj kup sa kojim bi bili na kraju i zadovoljni barem 80% kada vidimo i znamo šta se sve dešava. Evropa je 95% osigurana, već. Čini mi se da malo i previše crnjačimo. Znam muka je svima gledati onu patnju na Koševu kome nije. Pokušati uzeti kup, evropa je već u džepu i onda motat kablove, gasit mješalicu i gledati kako dalje. Al, je barem svima jasno da nemamo trenutno bolje od ovoga. Problem ove ekipe nisu porazi nego veliki broj neriješenih ishoda i loša igra na domaćem terenu.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 23 apr 2017, 20:55, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 apr 2017, 20:54

Hajde da ne seremo po Ćali ali ovo je danas njegov kiks Said ne može igrati više ni za kadete naše a ubacio Lelića koji je nizak a igra na visoke lopte u 16 ne razumijem a izveo Hebibovića i Sarića (nigdje veze sa izmjenama moj Mehmede ) ali ipak Ćala je od govana napravio pitu kako god.
Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 apr 2017, 20:57

sekac je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Amere Bekicu odlazi!

Jedino prolaznu ocjenu mogu dobiti Pavlovic Mihojevic i Ivetic. Ovo ostalo, ja nemam rijeci. 300 lopti smo nabili u sesnaest metara!
Hajde Boga ti reci na šta Mihojević eto Pero i Bojan OK ali na šta Marko svega ti?
Za mene nije kriv kriv za go. Iznese loptu na 30 metara i nema je kome dodati, od stopera ne znam sta ocekujes. Mene je vise Kovacevic nervirao, lik nijednu loptu nije ocistio ali zato glumi far play. A ovi iz Krupe od prve minute poceli lezati!

Ps
Kod prekida za Krupu jedino je imao muda da se cupa sa Vukoticem, ostali bjeze kao pizde. Marko ne zasluzujemote. Napravi ti transfer negdje gdje ce te cijeniti a nama nek igraju Balici i Kovacevici!
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 23 apr 2017, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 20:58

I zamisli ova ekipa na čelu sa Čalom izađe u Evropu... Dođe klub sastavljen od bukvalno vrtlara i konobara i nabije te... :lol:

Al' najjače mi je što neki se lažu da će biti neki okret za 180°na kraju sezonu. :D
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 20:58

Krupi se ni za 180 minuta ne bi dao gol na centaršut. Zatvorili se 90 minuta, solidni stoperi, visoki. Al, je Ahmetović morao pogoditi ono pa stativa :(
SRETAN BROJ - 1725

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 apr 2017, 20:59

Rahma je napisao/la:Ne znam koji **** dozivate Husrefa kad bi i njemu mater **** nakon 2 lose odigrane utakmice.
Potpuno se slazem, a vec mu se **** sve i svasta u par navrata. Ma mi smo takvi nepopravljivi, balkanski mentalitet, kad ide trener je Sir, mag, carobnjak sta sve ne, ali kad kola krenu nizbrdo obavezno ide ona "ma kakav on", ne branim Calu ima i njegove krivice u rezultatima, sto zbog postavke sto zbog identicnih igraca sa kojima igra svaku tekmu. Medjutim ono sto imamo na terenu i na klupi ne moze njima ni Ferguson pomoci, pojedinci osnove fudbala ne znaju.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 21:02

Hajmo malo biti realni. Jesmo li očekivali duplu :?: 90% nas nije. Ali, imamo veliki problem, a to je loša igra na domaćem terenu ja ne znam kako će SŠ ovo riješiti, ali ovo je postao hronični problem koji se mora hitno otkloniti.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 23 apr 2017, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 apr 2017, 21:03

PitarBordo je napisao/la:I zamisli ova ekipa na čelu sa Čalom izađe u Evropu... Dođe klub sastavljen od bukvalno vrtlara i konobara i nabije te... :lol:

Al' najjače mi je što neki se lažu da će biti neki okret za 180°na kraju sezonu. :D
ne moras zamisljati..strpi se nekoliko mjeseci i to ce se desiti :lol:
a nikakav okret se nece desiti. mozemo samo biti jos gori nego sto smo sada.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 21:03

Mi ubačaj iz auta ne znamo odraditi. Korner je u domenu nuklearne fizike. Uigranu akciju sa Čalom nećemo doživiti haman. Identična postavka, bez pravovremenih uputa sa klupe, već ionako poluamaterizirani igrači, samo još gore to izgleda.

Ponavljam, svaki trener koji protiv Čale postavi dva reda po 4 igrača na 16 i 35 m od svog gola neće izgubiti.

I mojne ljudi "balkanski mentalitet," svugdje u svijetu za rezultat se krivi isključivo trener, stručni štab.
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 21:04

Husref ako se vrati, treba mu dženazu odmah klanjat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 23 apr 2017, 21:05

uNbx je napisao/la:Dođe vakat kad ne moš bit siguran u 3 boda na Koševu, pa sve da ti i Stupčanica dolazi. E, na šta smo spali... :puke:
kao u doba keme alispahica.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 apr 2017, 21:06

Kako moze biti trener kriv, a ekipa stvori preko 20 udaraca? Meni je jasno da ne treba biti zadovoljan rezultatima na Kosevu, ali kad se sve sagleda ova sezona je spasena. Da se ne ponavljam gdje smo bili nakon trecine sezone, i da je za to je TRENER DOBIO NOGU!
Mehmed je stigao zaostatak, osigurao Evropu, te finale Kupa. Sta hocete vise???????????
Bacili mu vruc krompir, covjek izvukao, i opet ne valja. Jos na to sve hoce Husrefa koji je zavrsio u bolnici zbog 'navijaca' koji su ga tjerali i psovali (osim mene), Kodru da ne spominjem (kako su mu hebali teku na tribini)????
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 23 apr 2017, 21:07

PitarBordo je napisao/la:Mi ubačaj iz auta ne znamo odraditi. Korner je u domenu nuklearne fizike. Uigranu akciju sa Čalom nećemo doživiti haman. Identična postavka, bez pravovremenih uputa sa klupe, već ionako poluamaterizirani igrači, samo još gore to izgleda.

Ponavljam, svaki trener koji protiv Čale postavi dva reda po 4 igrača na 16 i 35 m od svog gola neće izgubiti.

I mojne ljudi "balkanski mentalitet," svugdje u svijetu za rezultat se krivi isključivo trener, stručni štab.
Tako je,al kad se dovede strucan i sposoban trener,navijaci ga otjeraju. Zato je bolje da se mi ne pitamo
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 21:08

I već dugi, dugi vremenski period imamo velike probleme jer većina ekipa koje dođu na Koševo se zatvore i mi smo odmah od 1 minute u velikim problemima jer ne možemo nikako da dođemo u zrele gol šanse i kada dođemo ziceri se promaše i onda navijači negoduju, igrači padaju psihički, a i fizički kako se bliži kraj utakmice, pritisak raste kako minute odmiću, gube se i zadnji konci u igri i ode sve u PM.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 21:11

Čali hvala što je haman izborio evropu, a ako uzme KUP klanjati mu se.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fouzi1, Lecler, mnon46, PapakIzSa, PingoFTW, Rule_hz, trunks1946 i 67 gostiju.