FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 21:12

Ma ne pamtim kad se neko protiv nas zatvorio na Koševu, igraju svi korektno. Nemojte zayebavat. Bude valjanja i zadržavanja, al bunkerisanja nekog teškog, jok.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 apr 2017, 21:14

Ahmetovic :lol: :facepalm: Mrs u pic.ku materinu

Cala :facepalm:

Nek nam je bog na pomoci.
Ko ne navija za Sarajevo ne zna da je to najteza bolest na svijetu!!!

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 23 apr 2017, 21:15

Sta se sve desava u klubu i ovaj bod danas i finale kupa su premija.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 21:15

uNbx je napisao/la:Ma ne pamtim kad se neko protiv nas zatvorio na Koševu, igraju svi korektno. Nemojte zayebavat. Bude valjanja i zadržavanja, al bunkerisanja nekog teškog, jok.
Pogledaj reprizu, ali i izjavu Starčevića za medije. Krupa je cijelo vrijeme stajala nazad i nisu popuštali dok su imali neriješen ishod tek kada su počeli gubiti malo se otvorili i odmah gol iz kornera i opet se odmah vratiše svi nazad do kraja utakmice.

Starčević

Mi smo znali da Sarajevo ima dobar ofanzivni red i toj kvaliteti se moglo parirati samo na ovaj način.
SRETAN BROJ - 1725

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 apr 2017, 21:16

PitarBordo je napisao/la:Mi ubačaj iz auta ne znamo odraditi. Korner je u domenu nuklearne fizike. Uigranu akciju sa Čalom nećemo doživiti haman. Identična postavka, bez pravovremenih uputa sa klupe, već ionako poluamaterizirani igrači, samo još gore to izgleda.

Ponavljam, svaki trener koji protiv Čale postavi dva reda po 4 igrača na 16 i 35 m od svog gola neće izgubiti.

I mojne ljudi "balkanski mentalitet," svugdje u svijetu za rezultat se krivi isključivo trener, stručni štab.
A nego sta je nego balkanski mentalitet druze, pogledaj kakve smo igrace imali kada smo kup i sezonu poslije te titulu osvajali, j.ebavali im nanu naninu, kakav puzigaca ovaj onaj itd., a oni igraci su bili svemirski brod za ove koje imamo trenutno, pa se mijenjali treneri po dva tri po sezoni itd. Po meni je najveci problem sva mahalastina koja vlada oko naseg kluba, od Uprave do nas navijaca, sve nesto na ho ruk, nikakvog sistema, plana, vizije, doduse takva nam je i igra :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 apr 2017, 21:16

Mozda sam dosadan sa onim instagramom, al pratim igrace , ove nase amatere, pa reko da kezem jos nesto. Treba ima **** sve po spisku naredne sedmice pocnu li izbacivati slike u autu, u nekom sminka odjelu, po nekim elitnim mjestima. Treba ima u komentare svasta napisati... Imam nekad osjecaj da se zajebavaju s nama i preko tih drustvenih mreza...en juce AmBekan izbacio sliki za volanom, izgleda da znas samo vozikat i nista drugo...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 apr 2017, 21:17

Arhitekt je napisao/la:Sta se sve desava u klubu i ovaj bod danas i finale kupa su premija.
Ili napisi komkretno, ili nemoj poluinfo pisati..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2017, 21:18

Kad Širokom uvalimo 4 u finalu. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 apr 2017, 21:19

Sarajlijica1946 je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Amere Bekicu odlazi!

Jedino prolaznu ocjenu mogu dobiti Pavlovic Mihojevic i Ivetic. Ovo ostalo, ja nemam rijeci. 300 lopti smo nabili u sesnaest metara!
Hajde Boga ti reci na šta Mihojević eto Pero i Bojan OK ali na šta Marko svega ti?
Za mene nije kriv kriv za go. Iznese loptu na 30 metara i nema je kome dodati, od stopera ne znam sta ocekujes. Mene je vise Kovacevic nervirao, lik nijednu loptu nije ocistio ali zato glumi far play. A ovi iz Krupe od prve minute poceli lezati!

Ps
Kod prekida za Krupu jedino je imao muda da se cupa sa Vukoticem, ostali bjeze kao pizde. Marko ne zasluzujemote. Napravi ti transfer negdje gdje ce te cijeniti a nama nek igraju Balici i Kovacevici!
Marko (inače ga volim najviše) je danas bio oćajan nekoliko čistih lopti je poklonio da ne kažem da je totalno bio nesiguran i ne pričamo o Kovačeviću ali Marko danas nema prolaznu ocjenu kao ni večina igrača.
Sarajevo ljubavi moja!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 apr 2017, 21:19

Napadas, trebas gol da das.. i ti vracas Duljevica u vezni red :lol: :lol: :lol:

Boze sacuvaj!!!

Ivetic je vrh igrac!!!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 21:22

pitic je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Ma ne pamtim kad se neko protiv nas zatvorio na Koševu, igraju svi korektno. Nemojte zayebavat. Bude valjanja i zadržavanja, al bunkerisanja nekog teškog, jok.
Pogledaj reprizu, ali i izjavu Starčevića za medije. Krupa je cijelo vrijeme stajala nazad i nisu popuštali dok su imali neriješen ishod tek kada su počeli gubiti malo se otvorili i odmah gol iz kornera i opet se odmah vratiše svi nazad do kraja utakmice.

Starčević

Mi smo znali da Sarajevo ima dobar ofanzivni red i toj kvaliteti se moglo parirati samo na ovaj način.
Ima razlike u bunkeru i u defanzivnoj igri. Ako hoš da vidiš tipičan primjer bunkera, nađi tekmu protiv Obarske na Koševu kad je prvi go zabio Bilbija u šezdeset nekoj čini mi se... Suma sumarum, ovo je teški qrac od ekipe i nemamo se pravo vadit ni na šta i ni na kog drugog.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 21:22

Navijamo za klub gdje se i neriješeni ishodi smatraju porazima posebno protiv ovih malenih ekipa. Jarni je dobio otkaz radi neriješenih ishoda, ali i neki drugi treneri prije njega. U igri smo još za neki trofej i mora se dalje. Subota gostujuća tekma i trebala bi biti bolja igra nego ova današnja.

Ali, sam se razočarao to što sam primjetio da su mnogi ostali kući gledati utakmicu na Areni. :(
SRETAN BROJ - 1725

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 21:24

Ja sam mislio da će na Istoku opšte ludilo nastat, al kako je znalo bit, ko bebe su sad svi bili. :lol: Valjda apaurini dobro radili. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 21:27

uNbx je napisao/la:Ja sam mislio da će na Istoku opšte ludilo nastat, al kako je znalo bit, ko bebe su sad svi bili. :lol: Valjda apaurini dobro radili. :lol:
Prva psovka i povici su bili u 40 minuti. Vidi se na licima ljudi da su svijesni da ovo nije domet za neko kurchenje i duple. Znaju ljudi otprilike koliko se može.
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 apr 2017, 21:27

uNbx je napisao/la:Ja sam mislio da će na Istoku opšte ludilo nastat, al kako je znalo bit, ko bebe su sad svi bili. :lol: Valjda apaurini dobro radili. :lol:
To ti pricam. I onda Cala kaze pritisak. Majke mi vristali smo samo na Krupino valjanje nista vise. Ja ne znam, pitam se da li sam bio na tekmi uopste. :silent:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 21:31

Osttribine je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Mi ubačaj iz auta ne znamo odraditi. Korner je u domenu nuklearne fizike. Uigranu akciju sa Čalom nećemo doživiti haman. Identična postavka, bez pravovremenih uputa sa klupe, već ionako poluamaterizirani igrači, samo još gore to izgleda.

Ponavljam, svaki trener koji protiv Čale postavi dva reda po 4 igrača na 16 i 35 m od svog gola neće izgubiti.

I mojne ljudi "balkanski mentalitet," svugdje u svijetu za rezultat se krivi isključivo trener, stručni štab.
A nego sta je nego balkanski mentalitet druze, pogledaj kakve smo igrace imali kada smo kup i sezonu poslije te titulu osvajali, j.ebavali im nanu naninu, kakav puzigaca ovaj onaj itd., a oni igraci su bili svemirski brod za ove koje imamo trenutno, pa se mijenjali treneri po dva tri po sezoni itd. Po meni je najveci problem sva mahalastina koja vlada oko naseg kluba, od Uprave do nas navijaca, sve nesto na ho ruk, nikakvog sistema, plana, vizije, doduse takva nam je i igra :D
Jedan dan kaže "nema mahale u klubu," drugi dan "puno mahalaštine u klubu," jedan dan "previše se slušaju navijači," drugi dan "Uprava nema sluha za navijače," jedan dan "falili su nam navijači u derbiju," drugi dan "pritisak od navijača je prevelik"... Simptomatično je kako su navijači koji na kraju krajeva imaju najmanji uticaj na sve što se dešava na terenu vazda ili krivci i sukrivci...
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 21:33

Treba stvarno priznati da je Istok bio puno mirniji nego inače, al opet se spominje taj pritisak ne znam stvarno :?
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 21:34

Neko reče priča o pritisku je tačna... Kakav crni pritisak 10% stadiona popunjeno, oni navijaju vazda isto ha igralo se u Kaknju ha na Koševu... Istok prozivao gostujuće igrače... O čemu pričamo mi ovdje ljudi?
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 apr 2017, 21:36

Ja ne znam sta nam i ta Evropa znaci kad i tu mozemo (mozda) proci jedno prekolo i i drugom nam je noga. Ok,mozda ce se dobiti tih 200-njak ljami eura i sta onda!?
Nije ovdje vise problem ni sto cemo bit treci na kraju ni sto nam je ekipa tanka ni nista od ovog sto stalno ovdje problematiziramo.
Nas osnovni problem i kocnica je to sto smo klub bez ikakve vizije i plana i sto se sve radi na ad-hoc. Cini mi se da mi u ovom momentu postojimo i takmicimo se samo zato sto se mora. Ne mozemo se ugasiti,ublehas nema kome da nas proda i eto tu smo zato sto moramo tu biti.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 21:38

Ovo danas sigurno nije do pritiska na igrače sa tribina jer im se skoro nije ništa psovalo sa tribina, poslije kraja utakmice to se ne računa. Što kaže @PB psovalo se je gostujućim igračima radi kurchenja i valjanja po terenu. Mora se ispitati šta je stvarni uzrok ovako loše igre na Koševu do čega je.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.