FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 apr 2017, 21:39

pitic je napisao/la:Ovo danas sigurno nije do pritiska na igrače sa tribina jer im se skoro nije ništa psovalo sa tribina. Št kaže PB psovalo se je gostujući igračima radi kurchenja i valjnja po terenu. Mora se ispitati šta je stvarni uzrok ovako loše igre na Koševu do čega je.
Stoperi Krupe nisu makli drugo poluvrijeme. Samo cekali lopte na sesnaest i izbijali. I tako citavo drugo poluvrijeme. Strahova kako igramo!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 apr 2017, 21:40

Evo da vas ovo pitam.
Ima li iko ovdje da iskreno vjeruje da ce se iduce sezone ista promijeniti nabolje,ali iskreno da vjeruje u to i da to realno ocekuje???
Npr.,da ce se dovesti 2-3 klasna pojacanja tipa Benko ili da ce se poboljsati strucni rad u Akademiji ili da ce se postaviti jasna i kvalitetna vizija kluba ili da ce se dovesti kvalitetni i strucni ljudi u sportski sektor itd.?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 21:41

pitic je napisao/la:Ovo danas sigurno nije do pritiska na igrače sa tribina jer im se skoro nije ništa psovalo sa tribina, poslije kraja utakmice to se ne računa. Što kaže @PB psovalo se je gostujućim igračima radi kurchenja i valjanja po terenu. Mora se ispitati šta je stvarni uzrok ovako loše igre na Koševu do čega je.
Manjak fudbalskog kvaliteta i inteligencije. Prosto ko pasulj.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 21:41

zagorski je napisao/la:Evo da vas ovo pitam.
Ima li iko ovdje da iskreno vjeruje da ce se iduce sezone ista promijeniti nabolje,ali iskreno da vjeruje u to i da to realno ocekuje???
Npr.,da ce se dovesti 2-3 klasna pojacanja tipa Benko ili da ce se poboljsati strucni rad u Akademiji ili da ce se postaviti jasna i kvalitetna vizija kluba ili da ce se dovesti kvalitetni i strucni ljudi u sportski sektor itd.?
slika
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 apr 2017, 21:42

uNbx je napisao/la:
pitic je napisao/la:Ovo danas sigurno nije do pritiska na igrače sa tribina jer im se skoro nije ništa psovalo sa tribina, poslije kraja utakmice to se ne računa. Što kaže @PB psovalo se je gostujućim igračima radi kurchenja i valjanja po terenu. Mora se ispitati šta je stvarni uzrok ovako loše igre na Koševu do čega je.
Manjak fudbalskog kvaliteta i inteligencije. Prosto ko pasulj.
Sta je radio Saric danasnju tekmu. :?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 apr 2017, 21:43

mma_hz je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Serete,serete,**** sve i svasta al nedo Bog da ko uzivo pogleda utakmicu..

Tacno bi Vam vecini pozlilo.**** se vala i vi,derbi navijaci!!!
Bio sam ko i svaku i pokajo se.definitivno do kraja ni jednu necu otic vise vrijexi moje zdravlje od ubleha koji jednu tekmu.dpbit ne mogu
Da se kladimo da ces vec sljedecu kuci doci,sta sam se puta zakleo.. :D :D
Je2bo me otac ko me natjera svaki put da odem,srcani ce me opalit,svaki vikend mi se use3ru uhljupi bijedni treba pocet udarat. Kud nisam trener par dana barem bi im se sjetio od prvog do zaddnjeg koljena,hladno bi 8 igrqca sa ove tekme poslo na trib8ne 8 zabranio da treniraju i prilaze stadionu 2 mjeseca da se preispitaju za sta igraju i za sta uzimaju plate mrtvaci ob8cni

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 apr 2017, 21:44

A zašto niko ne spominje Ihtijarevića(seosku varalicu) i transfer politiku kluba? Pa Čala jeb.emu majku progovori o tome, nemoj biti pi.čka, veći si ti od njih svih, al jok ne pljuje se tanjir iz kog se jede... Osim Duljevića mi nemamo kvalitet u ekipi, a šta će da bude kad ode i Dulja? A ostane Ihtijarević na sportskom direktoru, a Čala kao pi.čka se plaši nadređenih???? ostaje da vidimo...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 21:47

ledesma je napisao/la:A zašto niko ne spominje Ihtijarevića(seosku varalicu) i transfer politiku kluba? Pa Čala jeb.emu majku progovori o tome, nemoj biti pi.čka, veći si ti od njih svih, al jok ne pljuje se tanjir iz kog se jede... Osim Duljevića mi nemamo kvalitet u ekipi, a šta će da bude kad ode i Dulja? A ostane Ihtijarević na sportskom direktoru, a Čala kao pi.čka se plaši nadređenih???? ostaje da vidimo...
Kažu Čala je najmanji problem on samo šuti i radi što mu se kaže... Pa to je gore nego da on to sam od sebe radi. :lol:
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 21:48

Ponavljaju nam se neke stare sezone gdje smo bili loši i opet bili u vrhu sa evropom u džepu. Ja sam ovo već preživljavao ranije i isti je osječaj. Al, kup ako se uzme ja ću prvi reći uspješna sezona kako je moglo biti. Prolazak u finale kupa nas trenutno vadi da ne eksplodiramo i ovo je prava istina.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 23 apr 2017, 21:49, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 apr 2017, 21:49

PitarBordo je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Mi ubačaj iz auta ne znamo odraditi. Korner je u domenu nuklearne fizike. Uigranu akciju sa Čalom nećemo doživiti haman. Identična postavka, bez pravovremenih uputa sa klupe, već ionako poluamaterizirani igrači, samo još gore to izgleda.

Ponavljam, svaki trener koji protiv Čale postavi dva reda po 4 igrača na 16 i 35 m od svog gola neće izgubiti.

I mojne ljudi "balkanski mentalitet," svugdje u svijetu za rezultat se krivi isključivo trener, stručni štab.
A nego sta je nego balkanski mentalitet druze, pogledaj kakve smo igrace imali kada smo kup i sezonu poslije te titulu osvajali, j.ebavali im nanu naninu, kakav puzigaca ovaj onaj itd., a oni igraci su bili svemirski brod za ove koje imamo trenutno, pa se mijenjali treneri po dva tri po sezoni itd. Po meni je najveci problem sva mahalastina koja vlada oko naseg kluba, od Uprave do nas navijaca, sve nesto na ho ruk, nikakvog sistema, plana, vizije, doduse takva nam je i igra :D
Jedan dan kaže "nema mahale u klubu," drugi dan "puno mahalaštine u klubu," jedan dan "previše se slušaju navijači," drugi dan "Uprava nema sluha za navijače," jedan dan "falili su nam navijači u derbiju," drugi dan "pritisak od navijača je prevelik"... Simptomatično je kako su navijači koji na kraju krajeva imaju najmanji uticaj na sve što se dešava na terenu vazda ili krivci i sukrivci...
Ma zivi bili pa vidjeli, vjerovatno ce Calu na kraju smjeniti pa opet dovesti nekog koji ce do zime ostati, pa najave nekih remonta iz sezone u sezonu, najtuznije je sto mi to sve znamo i svaki put iznova se nerviramo. Ne bih se slozio da smo mi tu bas potpuna nevinasca, na navijace mislim, isti mi navijaci smo tjerali i Kodru i Husrefa, i Calu cemo vjerovatno. Pa onda ona "sto ne dovedu Saida, sa jednom nogom bi prekucao ligu" itd. Ponekad ni sami ne znamo sta hocemo, da nam je neko u Oktobru ove sezone rekao da cemo igrati finale Kup-a i imati obezbjedjenu Evropu 5 kola prije kraja rekli bi mu da je lud jbg.

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 23 apr 2017, 21:49

zagorski je napisao/la:Evo da vas ovo pitam.
Ne, očekujem da Čala ode sam, Duljević ode bez marke, i krpljenje tima pred sezonu.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 apr 2017, 21:50

Kad je prijekad su Stojcev i ekipa bili u krizi rezultata Svrakic je govorio da nema nasih ljudi,da bi sve drugacije bilo itd sta je Svrakicu sad pa ovo godinama ne pamtimo ovakvu seriju blamaze iz kola u kolo svi mrs iz kluba jednostavno niste dorasli i to je to. Sarajevo sa kadetima i na virslama mora dobit Krupu i Radnik na svom terenu i to u borbi za titulu mrs svi pun m9 vas je k. Borite se za titulu a svaki dan pricate cilj je evropa pose4rem se i na vas i na evropu Sarajevu u bilo kojem.sastavu je uvijek cilj titula,nek svi idu nista nisu donijeli nni Duljevic ni Ahmetovic ni jedannod ovih uhljupa za ni jednim plakat necemo. Titulu opet mozda osvojimo za 8 godina

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 21:52

Osttribine je napisao/la:Ne bih se slozio da smo mi tu bas potpuna nevinasca, na navijace mislim, isti mi navijaci smo tjerali i Kodru i Husrefa, i Calu cemo vjerovatno. Pa onda ona "sto ne dovedu Saida, sa jednom nogom bi prekucao ligu" itd.
Ja osim na ovom forumu, uživo nikog ne poznajem, a imam ogroman pitarski krug da je tražio tjerao Kodru ili Husrefa, ili je tražio Saida ljetos kada je bilo jasno da je lik završio sa sportom... Nemoj da budemo žrtve generalizacije.
Samo Saraj'vo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 apr 2017, 21:54

ledesma je napisao/la:A zašto niko ne spominje Ihtijarevića(seosku varalicu) i transfer politiku kluba? Pa Čala jeb.emu majku progovori o tome, nemoj biti pi.čka, veći si ti od njih svih, al jok ne pljuje se tanjir iz kog se jede... Osim Duljevića mi nemamo kvalitet u ekipi, a šta će da bude kad ode i Dulja? A ostane Ihtijarević na sportskom direktoru, a Čala kao pi.čka se plaši nadređenih???? ostaje da vidimo...
Kažu Čala je najmanji problem on samo šuti i radi što mu se kaže... Pa to je gore nego da on to sam od sebe radi. :lol:
Upravo to, jer se plaši nadređenih, gdje su ta pojačanja tokom zime, što je htio, zašto se ušutio???? A znam da voli Sarajevo i on i Zijo, kao i mi! ČEGA SE PLAŠI I KOGA(seoske varalice ili sabrine)????

ps. ja sam rekao da sam zadovoljan i evropom, ali neko mora da odgovara zašto je Sarajevo ovoliko loše i pored silnih novaca od Tana...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 apr 2017, 21:55

Rahma je napisao/la:Ne znam koji **** dozivate Husrefa kad bi i njemu mater **** nakon 2 lose odigrane utakmice.
Tom logikom Čala je odradio samo dvije loše utakmice i neko mu ovdje psuje mater? Dozovi se.
Koliko vidim u ovom postu nisam spomenuo Calu. I on ima svojih gresaka, ali ovdje sam ukazao ovima sto dozivaju Musemica na nas mentalitet i nista vise ;)
Amer Dupovac!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 21:57

Ja sam bio svjedok kako se je Husrefu psovalo i kako su ga tjerali sa tribina nakon kikseva. Nije nama strano tjeranje, većina bi babu rođenog psovkama tjeralo poslije kikseva Sarajeva to je tako kod nas.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 23 apr 2017, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2017, 21:57

Ne moras nikad vise nista osvojiti ja cu te uvijek voljeti. Igrali za tebe najvece neznalice jos vise cu te voljeti. Ko god trener bio, kakvi god igraci dolazili i prolazili u mom srcu zauvijek si ti. A sto te vise pljuju...sto te vise mrze i gaze ja te volim sve jace i jace. Jer ne moze meni ni jedan trener ni neki los igrac da ubije ljubav prema tebi. Ma da ispadnes u kantonalnu ligu opet si MOJ...radost i tuga moja koju cekam svake subote. Ja te volim kakav god da si....FCS :ljepota: :ljepota: :ljepota:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 apr 2017, 21:59

Osttribine je napisao/la:Ne bih se slozio da smo mi tu bas potpuna nevinasca, na navijace mislim, isti mi navijaci smo tjerali i Kodru i Husrefa, i Calu cemo vjerovatno. Pa onda ona "sto ne dovedu Saida, sa jednom nogom bi prekucao ligu" itd.
Ja osim na ovom forumu, uživo nikog ne poznajem, a imam ogroman pitarski krug da je tražio tjerao Kodru ili Husrefa, ili je tražio Saida ljetos kada je bilo jasno da je lik završio sa sportom... Nemoj da budemo žrtve generalizacije.
I te kako je bilo onih koji su prizivali Saida sto na forumu sto na tribinama, dalje isti onaj Istok za koji sezonama u nazad imam godisnju kartu je j.ebavao Husrefu sve i svasta zadnji put kad nas je napustio (nije se radilo o par pojedinaca) nemoj da se pravimo ludi, zatim kad smo gostovali Velezu u Mostaru i kad su nas rodjeni dobili 2:0 psovalo se i Kodri sve i svasta.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 apr 2017, 22:01

Ne moras bit mudar da skontas da njihovi stoperi imaju 2 metra i da neces moci na duge lopte i visoke ubacaje nista uspjet. E Cala to ocigledno nije skontao i opet je pokazao da je nikakav trener i da je opet pic.kasto pristupio utakmici. Imam osjecaj da se oni uopste ne spremaju takticki nit pristupaju svakom protivniku pojedinacno, vec jedan kalup i guraj isto sve nebitno s kim igramo.

I nek niko vise ne kaze da mali Nedim ne zasluzuje sansu i da je losiji i od Merse i od Amera, eto toliko!

Cali svaka cast sto voli klub i sve to, ali kao trener je los.
1946~

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 22:01

Rahma je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Ne znam koji **** dozivate Husrefa kad bi i njemu mater **** nakon 2 lose odigrane utakmice.
Tom logikom Čala je odradio samo dvije loše utakmice i neko mu ovdje psuje mater? Dozovi se.
Koliko vidim u ovom postu nisam spomenuo Calu. I on ima svojih gresaka, ali ovdje sam ukazao ovima sto dozivaju Musemica na nas mentalitet i nista vise ;)
Rekao si "i njemu," ključno - kome se to psovalo nakon 2 loše odigrane utakmice? Čali nije 100%, a nije ni Husrefu - nakon "2 loše odigran." Sve nakva ukazivanja na mentalitet... Ja evo dozivam Musemića i nikada nisam bio da se onako otjera, nikada mu nisam psovao i prvi mu aplaudirao kad nas je popišao sa Slobodom na Koševu lani.

Manite se generalizacije, radi jeftinih poena u raspravi.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, hase73, StriktnoZlo i 94 gosta.