FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 apr 2017, 16:23

MortemHz je napisao/la:Almir Bekić, Edin Rustemović, Samir Radovac, Nemanja Anđušić, Said Husejinović, Amer Bekić.
Jesi ziv. :rol:
Kako ti sve ovo prezivljavas. :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 apr 2017, 16:26

Sarajlijica1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Almir Bekić, Edin Rustemović, Samir Radovac, Nemanja Anđušić, Said Husejinović, Amer Bekić.
Jesi ziv. :rol:
Kako ti sve ovo prezivljavas. :bih:
Jesam, nije bas lagano ali mi je bolje kad skontam da smo u finalu kupa, zato i nisam toliko ''uzdrman''.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 24 apr 2017, 16:49

r3m1 je napisao/la:
Jel nas ovdje Čala vodio pa kad smo ga počeli prozivat dao ostavku ? :hmmmmm:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 24 apr 2017, 16:53

Opet nakon kiksa, članak o stadionu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Njemački portal koji je specijalizovan za fudbalske stadione Stadionweld.de, piše kako bi to Bordo arena trebala izgledati i šta bi sve bilo uključeno u stadion.

”Stadion će biti kapaciteta 15.186 hiljada, uključujući 150 mjesta za osobe sa invalidskim poteškoćama. Novi objekat neće uključivati samo stadion, već i hotel od 4.000 kvadratnih metara, resotora, teretanu i spa. Planirano je da se parking mjesta za posjetioce nalaze ispod stadiona”, napisao je već pomenuti portal.

Takođe, portal je naveo i to kako bi ukupni troškovi za izgradnju stadiona bili oko 27 miliona eura.
SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 apr 2017, 16:55

fico je napisao/la:Opet nakon kiksa, članak o stadionu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Njemački portal koji je specijalizovan za fudbalske stadione Stadionweld.de, piše kako bi to Bordo arena trebala izgledati i šta bi sve bilo uključeno u stadion.

”Stadion će biti kapaciteta 15.186 hiljada, uključujući 150 mjesta za osobe sa invalidskim poteškoćama. Novi objekat neće uključivati samo stadion, već i hotel od 4.000 kvadratnih metara, resotora, teretanu i spa. Planirano je da se parking mjesta za posjetioce nalaze ispod stadiona”, napisao je već pomenuti portal.

Takođe, portal je naveo i to kako bi ukupni troškovi za izgradnju stadiona bili oko 27 miliona eura.
:kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 apr 2017, 17:04

pasica je napisao/la:Al kad udje Sisoje urinator, i napravi ljudima kontru vrijedu Rustemovica :D

Cala, koliko si zasluzan za ono pravljenje bureka od govana do zime, tako si jos zasluzniji za ovaj cirkus na proljece. Nisi dobio sto si trazio, neko se mijesa? Super, das brate ostavku, izadjes u javnost i kazes tako i tako, necu da radim tako i cao. Ne kontam koji **** se cuva to radno mjesto, svakako neces penziju tu docekati budi siguran, onda makar imaj obraza pa idi i dolazi onako kako ti mislis da treba. A ne da te na kraju tjeraju ko kera, a ti onda cvilis ovako je onako je nije do mene. Sad treba da kazes nije do mene i dignes sidro, kasnije kad te nogiraju bice do tebe i nikako drugacije.
Ma treba vratiti neke od bivših trenera i biti će bolje. Poput

Muzurovića, Pirića, Alispahića, Varešanovića, Bajramovića, Jarnija, Ješića.
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 17:05

Samo reciklirati članke, a raja to i dalje puši, kako i neće 30 godina se glasa za iste, problemi isti... Zašto očekivati u sportu, pa na koncu i u FKS išta drugačije.

Mada i oni sa najvećom dozom sljepila će progledati ako se ovako nastavi voditi klub najdalje do kraja ove godine, neke stvari kao Kup i ljetni transfer rok će možda čak to i ubrzati.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 17:07

pasica je napisao/la: Nisi dobio sto si trazio, neko se mijesa? Super, das brate ostavku, izadjes u javnost i kazes tako i tako, necu da radim tako i cao. Ne kontam koji **** se cuva to radno mjesto, svakako neces penziju tu docekati budi siguran, onda makar imaj obraza pa idi i dolazi onako kako ti mislis da treba. A ne da te na kraju tjeraju ko kera, a ti onda cvilis ovako je onako je nije do mene. Sad treba da kazes nije do mene i dignes sidro, kasnije kad te nogiraju bice do tebe i nikako drugacije.
Pokušavao sam sinoć to da iznesem ovdje, ali po ko zna koji put sljepilo dok se ne desi krajnji ambis kod većine.

Kao za Upravu kad se govorilo pa replike bile "to hoćete Baljka nazad," tako i sada su repilke tipa "treba vratiti Ješića a?"
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2017, 17:15

Ne znam sto sad dizete frku ? Ovo se znalo u januaru kad nismo doveli adekvatna pojacanja . nisu zeljo i zrinja bolji to se vidjelo u medjusobnim duelima al imaju veci broj kvalitetni igraca i bolju atmosferu oko kluba to je njihova prevaga . tacno se vidi da nam fale 2-3 kvalitetna igraca u rotaciji a znamo ko je odlucio da nema para za pojacanja . nije uredu Calu kriviti igramo finale kupa treci smo to je maximum ove ekipe . ja sam najvise "pljuvao" u pauzi al sad dajem podrsku Cali i momcima , sad nema promjena podrska do kraja sezone sta god da se desi .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 17:22

bordobijeli je napisao/la:Ne znam sto sad dizete frku ?
Nije frka kritikovanje, de da barem to razgraničimo. Ionako se neće ništa promjeniti do ljeta, ako i tad. Zašto ne bi pisali o očiglednim stvarima? Ko ima koristi od guranja pod tepih?
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2017, 17:23

Ne talasaj. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 17:26

Kaže frajko danas na štandu: "Znamo ba svi da ovo ni na što ne liči i da ne vodi nigdje, al' kak'e koristi imamo da se to javno priča?"

Kontam ako sjednem u auto i pregazim ga valja mi u zatvor biti nekome guzna kurava, nije vrijedno, pokupim se i odem kući.
Samo Saraj'vo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 24 apr 2017, 17:31

PitarBordo je napisao/la:
pasica je napisao/la: Nisi dobio sto si trazio, neko se mijesa? Super, das brate ostavku, izadjes u javnost i kazes tako i tako, necu da radim tako i cao. Ne kontam koji **** se cuva to radno mjesto, svakako neces penziju tu docekati budi siguran, onda makar imaj obraza pa idi i dolazi onako kako ti mislis da treba. A ne da te na kraju tjeraju ko kera, a ti onda cvilis ovako je onako je nije do mene. Sad treba da kazes nije do mene i dignes sidro, kasnije kad te nogiraju bice do tebe i nikako drugacije.
Pokušavao sam sinoć to da iznesem ovdje, ali po ko zna koji put sljepilo dok se ne desi krajnji ambis kod većine.

Kao za Upravu kad se govorilo pa replike bile "to hoćete Baljka nazad," tako i sada su repilke tipa "treba vratiti Ješića a?"
Ma na te mentalne patuljke se ne obazirem. Kad je potpisao Said, ja napisah da smo doveli invalida, 90% foruma me napade "kako ces tako o Saidu" (kome nije mrsko nek se vrati procitati). A sad vidim na listu za odlaske svi stavljaju tog istog Saida. I sto je najgore, svi ono hladno "noga ovome noga onome", e kur.ac sad noga, sad imaju ugovore, ne ide to tako, sad se noga placa. Pare koje su otisle i idu na Saida, Sarica, Ahmetovica, Crnkica, Novakovica, Hebibovica, Andjusica, Adilovica, Bekice, Balica, Cetkovica, pa to je lova da sastvis ekipu da izje.bes ovu ligu toliko da svi iduce sezone nose modre dresove. Ne treba ti dodatna injekcija od Tana niti bilo kakve pm, al jok, sve struka, a strucni su samo od gotovog veresiju napraviti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 apr 2017, 17:33

PitarBordo je napisao/la:Kaže frajko danas na štandu: "Znamo ba svi da ovo ni na što ne liči i da ne vodi nigdje, al' kak'e koristi imamo da se to javno priča?"

Kontam ako sjednem u auto i pregazim ga valja mi u zatvor biti nekome guzna kurava, nije vrijedno, pokupim se i odem kući.
Pa brate nije valjda da bi bio guzna kurava haha salim se malo valjda nas napokon sunce nekad ogrije pa tahat odem sa Koseva a ne evo 4 tekme nervni slom

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 17:35

pasica je napisao/la:

Ma na te mentalne patuljke se ne obazirem. Kad je potpisao Said, ja napisah da smo doveli invalida, 90% foruma me napade "kako ces tako o Saidu" (kome nije mrsko nek se vrati procitati). A sad vidim na listu za odlaske svi stavljaju tog istog Saida. I sto je najgore, svi ono hladno "noga ovome noga onome", e kur.ac sad noga, sad imaju ugovore, ne ide to tako, sad se noga placa. Pare koje su otisle i idu na Saida, Sarica, Ahmetovica, Crnkica, Novakovica, Hebibovica, Andjusica, Adilovica, Bekice, Balica, Cetkovica, pa to je lova da sastvis ekipu da izje.bes ovu ligu toliko da svi iduce sezone nose modre dresove. Ne treba ti dodatna injekcija od Tana niti bilo kakve pm, al jok, sve struka, a strucni su samo od gotovog veresiju napraviti.
Ih šta sam prijetnji i uvreda u PP dobio jer sam smatrao da je Said bacanje para, da ne idemo dalje... Ali standardno ćeš opet biti okarakterisan ovaj put kao mrzitelj Čale, samo zato što imaš common sense i gledaš stvari objektivno.
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2017, 17:39

Nije frka kritikovanje, de da barem to razgraničimo. Ionako se neće ništa promjeniti do ljeta, ako i tad. Zašto ne bi pisali o očiglednim stvarima? Ko ima koristi od guranja pod tepih?
Pa mislim da se kritikuju pogresni ljudi Cala i igraci su najmanje krivi , oni su cak ispunili svoj cilj igraju finale kupa izborili su evropu . Nasa uprava je pod tepihom to treba protresti .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 17:41

bordobijeli je napisao/la:
Pa mislim da se kritikuju pogresni ljudi Cala i igraci su najmanje krivi , oni su cak ispunili svoj cilj igraju finale kupa izborili su evropu . Nasa uprava je pod tepihom to treba protresti .
Igrače ne može niko kriviti, jer niti se mogu sami zaposliti u FKS niti mogu sami od sebe ući u igru. A Čala za ovu polusezonu nosi jednak dio krivice onom Menadžmenta kluba. Jer je pristao na ovo sve.
Samo Saraj'vo.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 apr 2017, 17:43

Tradicija se nastavlja, poslije katastrofalnog rezultata, piše se o novom stadionu.Evo prije nekih sat, na portalu sport centar objavili (po narudžbi nekoga iz uprave) kako se u Njemačkoj piše o Bordo areni.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 apr 2017, 17:44

Ja svakako vjerujem da će Čala odstupit sam na kraju sezone. To bi mu i bilo najpametnije, nek' proba uzet kup sad i nek' ode uzdignute glave. Nas svakako može spasit samo jaka finansijska injekcija, jer sa ovakvim odronima bi se i Ćiro namučio.
I kad se već Ješić spominje u toliko negativnom kontekstu, treba spomenut' da su pod njegovom palicom mnogi juniori upisali debitantske nastupe, a što se referenci tiče, najiskusniji je od svih menadžera koji su nas poslije rata vodili. Da nije bilo talova s upravom, raskidanja onolikih ugovora i pranja para preko Brazilaca, ja mislim da ne bi bio toliko omražen. Daleko od tog da ga branim al' mi je Hurtić 10 puta mrži i veća mrlja u historiji kluba. #justsayin'
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 apr 2017, 17:45

Historicar je napisao/la:Tradicija se nastavlja, poslije katastrofalnog rezultata, piše se o novom stadionu.Evo prije nekih sat, na portalu sport centar objavili (po narudžbi nekoga iz uprave) kako se u Njemačkoj piše o Bordo areni.
Treba im poslati mail da pare preusmjere na nesto korisnije. To vise niko ne pusi. Mozda ovi mladi sa tribine srednjoskolskog uzrasta kojima su to pocetci na tribini. Ali oni ce brzo sazrijeti. :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.